reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
;D ;D ;D noooooooo
ale ja tak na lajcie reddsiki, no wczoraj tyskie ;D ale to chyba jedyny napój który mnie schładza podczas tych upałów

A nie ma za co.Jedna za wszystkie,wszystkie za jedną ;) Schładzajcie się dalej %,ja już nie zanudzam i nie będę więcej sobie licznika nabijać,bo Was przebiję i zgarnę nagrodę ;D Mężuś zaraz wraca,to ja wierna małżonka czekam,a później.....a nie myślcie sobie-idziemy spać,bo ciężki dzień był.
Do jutra.

Gaga ja tezlubię w takie gorąca wypic szklaneczke lub całe Piffko a mój mezowy biedak pracuje w 50 st hali wiec mu sie nie dziwie jak wraca daje mi buziaka i piffko zimne obala
eve pisze:
A nie ma za co.Jedna za wszystkie,wszystkie za jedną ;)
Zgadzam sie w zupełności
Gaga nie ogladasz tvn

nic mi sie nie chce oglądać ;D

a mężuś dziś ze mną pobrykał i znowu go bierze >:D stwierdził że dobre warunki bo wysokie ciśnienie ;D

reklama
No no Gaga moze cos z tego brykania bedzie????? 8) 8)

a ja sie obrzeram przed chwila dopiero kolacja a teraz chipsy i pepsi maz wróci to piwko i badz tu chudym idiotka ze mnie bede narzekac zaraz ze smalcu na brzuchu za duzo :mad:

Do góry