reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Mailen no to rzeczywiście nic nie mówię ;D tylko wiem że ta moja pannica będzie znowu głodna w nocy, a ja już mam dość, wcisnę jej kachę o 22, jak zje, no i pewnie będzie chciała mleka o 4

reklama
ja właśnie reddsika popijam, komu podesłac ???

Majka w dzień też wsuwała ale cos teraz nie chciała

u nas dalej upał że hoho.........

zuzaczku a czemu ty nam się tak mało ostatnio udzielsza ???

a ciekawe co tam u Halci słychać ???

słowiczku pozwól pozwól  ;) ;D
gaga kopsnij redssika ;D a co do Halci to areszt domowy, siedzi dziewczyna przypięta kajdankami do łóżka :mad:

kurcze Liwia daje mi tak popalić złośnica sie zrobiła i płaczek !! generalnie radosne dziecko a za chwile ryk i wrzask - ..... normalnie mam dość czasem skiałczy miałczy poza tym, nie chce zrezygnować z cyca a ja mam juz dość karmienia - buuuuuu dzis z bezradności sie popłakałam bo tyle co zasneła na chwile siadłam i zaraz od nowa szopka normalnie mam juz dość i ciągłe zwalam to na zęby to na upał srupał ale ile idzie ....

ale zasmuciłam :(

w tv duuuuuuuuuupaaaaaaa blada jak zawsze

justyna u mnie to samo, ryczałam w nocy ;D i dziś dobrze że mąż uśpił a ja poszłam do wanny bo już mi nerwy siadają

reklama
To ja tez piffko poprosze chętnie żywca ale moze byc inne

Moja Amelka dzis padła o 21 40 zawsze pzdała godz póżniej nie wiem co jest no ale odpoczne troche bo tez dzis troche zrzęda

Dziewczyny ja to w tyle jak zwylke o co chodzi z ta ankieta????

Do góry