reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Witek tak kwasi od paru dni, ze chyba mu ze 2 zebole ida. Tragedyja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Na szczęście usnął juz i odetchnęłam z ulgą.Może prześpi noc i się bez tego czopka obejdzie...A tu pustki,jak to zwykle w niedzielę bywa.Pewnie na wieczór się rozkręcicie...

evelinka a co za czopki dajesz ??? Majka świruje ja mam jej dość, nerwik mnie łapie, nie chce jeść kaszki, co oznacza, że jak zaśnie to sie za niedługo zbudzi głodna, MAM DOSC CHCE SPAC

Gaga,a ak teraz zobaczyłam tą Twoja ankietę(oczywiście zagłosowałam na przeciw,choć mi to lata i powiewa,bo tam nie zaglądam :) ) no i pisałaś w tej sprawie do administratora?Bo mi się wydaje,że ta mamuśka nie zwróci na to uwagi,powie,że już po ptakach...

A czopki to takie normalne-przeciwgorączkowe z paracetamolem,ale dawałam tylko raz w lutym i mam jeszcze takie dawki dla dzidziusiów,to pewnie i tak g...pomoże.Aj,tak spekulowałam,bo mam nadzieję,że mi się maruda nie ocknie już do rana(chyba,że na pić...)

gaga nic nie mów o nie jedzeniu bo Olek dzis przez cały dzień zjadł danonka i słoiczek deserku....... ::) i co Ty na to???? i poszedł spać o suchym pysku bo zrobiłam kasze na która się wypiął i padł mi na ręku że nawet cycka mu nie zdążyłam podsunąć :mad: ale co sie dziwic dzis spał tylko raz i od 14.30 do tej pory na nogach, ciekawe jak długo pośpi :( :mad: :mad:

eve pisze:
Gaga,a ak teraz zobaczyłam tą Twoja ankietę(oczywiście zagłosowałam na przeciw,choć mi to lata i powiewa,bo tam nie zaglądam :) ) no i pisałaś w tej sprawie do administratora?Bo mi się wydaje,że ta mamuśka nie zwróci na to uwagi,powie,że już po ptakach...

evelinka po zakończeniu ankiety jeśli większość głosów będzie przeciw zamykaniu i jeśli mamuska nie przywróci wątków to oczywiście że napiszę, na razie zobaczymy

gaga pisze:
eve pisze:

evelinka po zakończeniu ankiety jeśli większość głosów będzie przeciw zamykaniu i jeśli mamuska nie przywróci wątków to oczywiście że napiszę, na razie zobaczymy

wtedy zrobi się kolejną, odpowiednią ankietę :p

reklama
Do góry