reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
bibi21 pisze:
No cześć ja tylko na chwilke bo już wyjazd za chwilke.Ale bedzie mi was brakowało buuuu.Ale ciesze sie jak szczeniak: jeziorko kajaczek łódeczka już nie moge sie doczekac.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie a pojawie sie za jakieś 10 dni a wtedy zdam relacje.Pa,pa

bibi bawcie sie wszyscy dobrze ;) dziubaski

Amelke usypiałam i ogladałam szanse i nagle wybuchnełam smiechem po mnie tesciowa i az ze smiechu sie popłakałama moje biedactwo sie przestraszyło i zaczeło łakac co za głupia wredna matka jestem ale juz nie mogłam wytrzymac ogladała któras??
Amelcia śpi  jakas marudna dzis wstała 13.15 a juz o 15 była nie do zniesienia tak jekała jak wstanie to ja wsadze na balkonie do baseniku niech sie poplumka
Mam nadzieje ze sie wyspi

Bibi szerokiej drogi i wypocznij odpocznij Ja tez sie ciesze razem z Toba  my wyjedziemy gdzies dopiero w 2 tyg. sierpnia.

A my zdychamy.
Pot po dupie się leje, brzuch mnie napierdziela, nie mam na nic siły...
Łukaszysko pewnie zaraz się obudzi, dam mu papu i zostawię dzieci pod opieką tatusia, oglądającego lekkoatletykę i idę się położyć.
Poczytam książkę albo pośpię.
Idę tera wziąć kolejny zimny prysznic........
Kiedy te upały się skończą???
Ponoć jeszcze przyszły tydzień ma być taki a jutro jeszcze goręcej niż dzisiaj. MASAKRA!!!!!!

ja tam wole te upały bo za zimnem zima mi sie nie tęskni wcale a najbardziej mam nadzieje ze sierpien bedzie na tle ciepł a przynajmnie 1 połowa zebysmy w wolne meża pobasenowali sie i odpoczeli gdzies nad woda

reklama
No i chyba mam przyczynę marudzenia Dominka-napuchnięta dziąsło w miejscu dolnej czwórki :( Ale mi mały jazdy robi,jak nie wydolę to skończy się na czopku...
słowiczku,trzymaj się :)

Do góry