reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

A witejcie babeczki. Trzy dni mi zajęło czytanie co u Was. Najgorzej coś opuścić, to potem nie nadąża się z czytaniem.
Najpierw napiszę , co u mnie. Otóż jestem sama z Oliwcią, bo moi panowie pojechali na obóz sportowy ze szkoły. No wiecie, taki tam obóz, pełno dzieciaków. Mój mężol jako opiekun, a mały z nim, no bo wiadomo, on bez tatki nigdzie się nie rusza. :D
I tym sposobem od 16 do 30 lipca byczymy się z Oliwcią.
Miałam mieszkać w tym czasie u siostry, ale stwierdziłam, że u nich w bloku byśmy się tylko gotowali, przecie i u nas upał nie odpuszcza, więc oni całą rodzinką mieszkają u nas. Szwagra więcej nie ma, niż jest, bo w pracy, ale naprawdę jest milutko.
Rano przychodzi moja mama normalnie na 7 do Oliwci, bo Asia (siostra) mogłaby sobie z dwiema pannami nie poradzić.

reklama
słowiczku ja myslę tak jak Ty , że jakbym zaciążyła to bym się nie zmartwiła. Sama tak od serca bym chciała, tylko wszyscy teraz robią oczy na drugie dziecko, a tu nagle wyskoczyć z trzema?
No , ale ja chyba jakaś staromodna jestem i uwielbiam być w ciąży. A najbardziej mnie bierze latem, bo dwoje urodziłam latem, i tak mi się ta pora kojarzy z brzuniem, że siok.
A my na plaży pofolgowaliśmy i było.....no wiecie.....zero anty anty, więc nie powinnam się zdziwić, jeśli coś mi się opóźni. Tyle , że to był dopiero 3 dc, bo ja tak jakoś skromnie @uję.
Mailen kurcze sorrki, ale jakoś mi umknęła Twoja praca. Dokąd się kochana wybierasz? A co do butów to w bonprix widziałam taki spray bodajże ,który powoduje, że buty mogą się nieco rozciągnąć.

domicela idealnie opisałaś ten styl raczkowania, moja dokładnie tak samo robi. Niby nie raczkuję, ale jak ja się zagapię i potem spojrzę na nią , to ona już przemierzyła pół pokoju.
Otwieranie szuflad to jest to.
marzenaalicja wielkie gratulacje z powodu prawka. Jeżdżenie to moja miłość. Nie ma dnia bym nie potrzymała chociaż kierownicy ;D

gaga u mnie też króluje leczo. I tak sie napalę na nie, a potem narzekami, że stoję i się prażę przy garach. Dziś do leczo dodałam ser mozarella - pychota.

anda a no od sierpnia ide do pracy tu u mnie w mieścinie, otworzyli oddział takiego nowego banku, nie wiem czy słyszałas- Polbank, czasem mozna zobaczyc takie kwasiaste czarno-białe reklamy w TV :laugh: ;)
a co do butów to juz sama nie wiem, może na rajstopke i w klimatyzowanym pomieszczeniu to mi wejdą na gire :laugh: bo tak teraz w te upały i na gołą stopę to nie ma szans ::) :mad:

mojemu dziecku cos sie poprzestawiało :mad: ::) zawsze chdził spać o 10 na piersza a ciągu dnia drzemke, a dzis padł dopiero o 13 ::) czy naszym dzieciom bedzie juz wystarczac tylko jedna drzemka dziennie????? ::)

Mailen,nie wiem,ale mojemu to też się co chwila przestawia i wczoraj pół dnia spał,a dzisiaj wariuje jak nigdy dotąd.Eeech...Fajnie z powodu pracy.Ja też się juz psychicznie nastawiam,że pora poważnie pomyśleć nad jakąś pracą,tyle,że ja doświadczenia za bardzo nie mam i zupełnie nie wiem,od czego zacząć :(

evelinka nic sie nie martw ja tez doswiadczenia nie mam, pazynajmniej nie w bankowosci ::) i tez troszke sie boje ale dam rade ;D

To jak,tak bez niczego Cię przyjęli czy po znajomości ??? Najgorsze jest to,że ja dokładnie nie wiem,co bym chciała w życiu robić.Nie mam na siebie żadnego pomysłu.Do tej pory żyłam najpierw z dnia na dzień,a teraz dla męża i synka i ciężko mi pomyśleć o sobie...

evelinka a myslisz ze ja wiem co bym chciala robic????ze wybierajac studia wiedzialam gdzie isc i ze to wlasnie to??? ale zawsze chcialam miec prace biurowa a zarazem z ludzmi ;) no wiec ta niby spaelnia moje oczekiwania, ale jak to bedzie w praktyce to sie okaże. A jesli chodzi o dostanie się do rpacy to stało sie to tylko i wyłacznie dzięki mojej zasłudze, bez żadnych znajomosci wiec tym bardziej jestem z niej dumna ;D wczesniej pracowalam w różnych branżach, zaczełam od stażu w sądzie, jako protokolantka na sprawach karnych, pozniej butik Jackpot&Cottonfild asystent sprzedazy i w ciązy praca siedząca na infolini operatora międzysterfowego-dział windykacja a teraz bankowosc ;) :laugh:

reklama
No cześć ja tylko na chwilke bo już wyjazd za chwilke.Ale bedzie mi was brakowało buuuu.Ale ciesze sie jak szczeniak: jeziorko kajaczek łódeczka już nie moge sie doczekac.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie a pojawie sie za jakieś 10 dni a wtedy zdam relacje.Pa,pa

Do góry