reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

witam przy kafffce
ja Was poczytuje a mezus usyłuje uspic Olka ale słysze ze cos mu nie idzie bo mały chce z nim gadac w najlepsze ;D :laugh:
wczoraj bylismy na grillu u tescia....fajnie bylo

reklama
;D ;D ;D słowiczku nie cierp :)

teraz Majkę srakoli :) zaraz idę zakupić marchewę :) zjadła dziś jajeczniczkę po raz pierwszy oj, jak smakowała :)

kurcze, jak ja zazdroszcze maluszków które moga wszystko jeść... :(
:laugh:ale pozytywnie zazdroszczę

Witek dostał kredki.... jest cały kolorowy...he

tak Olek niby może jeść wszystko tylko żeby jeszcze chciał.....to by było dobrze, od wczoraj od obiadu jeszcze nic nie jadł do tej pory a ze spania też nici pospał 5 min, no bo niby jak tu spac z pustym żołądeczkiem :mad: ::)
słowiczku jak tak się wyczekuje na @ to potem nawet miły ból, bo z dwojga złego chyba lepsze to ;) ;D tzn nie to że ciąża i dziecko to zło broń boże, ale może jeszcze nie koniecznie teraz ;)

Margarita i Amelka pisze:
I życzę ci takiej nock Gaga

Zapomniałam sie pochwalic ale jeszcze nie mam pewnosci czy jest czym otóz maz ostatnio odebrał tel. i przeprowadził z nim ktos ankiete i powiedział ze w zamian przysla nagrode
i dzis otwieram list a w nim ze wygrał pobyt tyg w osrodku wypoczynkowym do wyboru w człej Polsce dla 2 os tylko trzeba potwierdzic i jest spotkanie w czwartek o 20 potwierdził telefonicznie a po odbiór mamy sie zgłosic w czwartek jest to na jakims spotkaniu połaczonym z prezentacja
Zobaczymy w czwartek ale ja juz sie napaliła a moze to byc lipa
Co wy na to Możliwe wogóle?????????
LIPA!!!!!! Daj sobie lepiej spokój.

Uff, jak gorąco...
My już po kościółku. Teraz mała przysypia przy cycku. Piszę więc używając jednej ręki.
Czekamy aż małej się ręczność wyklaruje. Jestem ciekawa, bo ja jestem leworęczna i mężuś też.

Ale się przed chwilą uśmiałam (loża prasowa na tvn24). ;D ;D ;D ale mamy inteligentnego prezydenta. W końcu dowiedziałam się co to Irasiad. Na spotkaniu prezydenta z policjantami policjant mówi do psa: Ira, siad! a prezydent zaraz że Irasiad jest zdenerwowany ;D ;D ;D ;D A właściwie to siąść i płakać :-[ :mad::-[ ??? :o

Wczoraj byliśmy u kuzynki poznać nowego członka rodziny, 7-tygodniowego Michałka. Jakie to maleństwo. Płakał biedniutki przez ten upał i jeszcze koleczka... poza tym ciągle przy cycku leżał, taki pieszczoch mały Misiaczek. Ja już nie pamiętam, jak to było jak Ania była w wieku kuzynka. Przy nim to już duża panna.
A dzisiaj wybywamy do klimatyzowanej sali kinowej na piratów z Karaibów, super, już się cieszę. Tylko obawiam się, żeby się nie naszło bydła z popcornem, colą i szeleszvczącymi chipsami bo kurde nici z nastroju.

reklama
Do góry