reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Witam.
A ja dziś baaaaaaaaaaardzo cierpię!!!
@ dostałam.
Bolesna jak cholera. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..................
Ale trochę lżej mi na duszy :laugh: :laugh:
A ja dziś baaaaaaaaaaardzo cierpię!!!
@ dostałam.
Bolesna jak cholera. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..................
Ale trochę lżej mi na duszy :laugh: :laugh:
Ż
żużaczek
Gość
kurcze, jak ja zazdroszcze maluszków które moga wszystko jeść...
:laugh:ale pozytywnie zazdroszczę
Witek dostał kredki.... jest cały kolorowy...he
:laugh:ale pozytywnie zazdroszczę
Witek dostał kredki.... jest cały kolorowy...he
Mailen
Fanka BB :)
tak Olek niby może jeść wszystko tylko żeby jeszcze chciał.....to by było dobrze, od wczoraj od obiadu jeszcze nic nie jadł do tej pory a ze spania też nici pospał 5 min, no bo niby jak tu spac z pustym żołądeczkiem :
słowiczku jak tak się wyczekuje na @ to potem nawet miły ból, bo z dwojga złego chyba lepsze to ;D tzn nie to że ciąża i dziecko to zło broń boże, ale może jeszcze nie koniecznie teraz
słowiczku jak tak się wyczekuje na @ to potem nawet miły ból, bo z dwojga złego chyba lepsze to ;D tzn nie to że ciąża i dziecko to zło broń boże, ale może jeszcze nie koniecznie teraz
jo-anna-on
Pindory i godody
LIPA!!!!!! Daj sobie lepiej spokój.Margarita i Amelka pisze:I życzę ci takiej nock Gaga
Zapomniałam sie pochwalic ale jeszcze nie mam pewnosci czy jest czym otóz maz ostatnio odebrał tel. i przeprowadził z nim ktos ankiete i powiedział ze w zamian przysla nagrode
i dzis otwieram list a w nim ze wygrał pobyt tyg w osrodku wypoczynkowym do wyboru w człej Polsce dla 2 os tylko trzeba potwierdzic i jest spotkanie w czwartek o 20 potwierdził telefonicznie a po odbiór mamy sie zgłosic w czwartek jest to na jakims spotkaniu połaczonym z prezentacja
Zobaczymy w czwartek ale ja juz sie napaliła a moze to byc lipa
Co wy na to Możliwe wogóle?????????
jo-anna-on
Pindory i godody
Uff, jak gorąco...
My już po kościółku. Teraz mała przysypia przy cycku. Piszę więc używając jednej ręki.
Czekamy aż małej się ręczność wyklaruje. Jestem ciekawa, bo ja jestem leworęczna i mężuś też.
Ale się przed chwilą uśmiałam (loża prasowa na tvn24). ;D ;D ;D ale mamy inteligentnego prezydenta. W końcu dowiedziałam się co to Irasiad. Na spotkaniu prezydenta z policjantami policjant mówi do psa: Ira, siad! a prezydent zaraz że Irasiad jest zdenerwowany ;D ;D ;D ;D A właściwie to siąść i płakać :-[ :-[ ???
My już po kościółku. Teraz mała przysypia przy cycku. Piszę więc używając jednej ręki.
Czekamy aż małej się ręczność wyklaruje. Jestem ciekawa, bo ja jestem leworęczna i mężuś też.
Ale się przed chwilą uśmiałam (loża prasowa na tvn24). ;D ;D ;D ale mamy inteligentnego prezydenta. W końcu dowiedziałam się co to Irasiad. Na spotkaniu prezydenta z policjantami policjant mówi do psa: Ira, siad! a prezydent zaraz że Irasiad jest zdenerwowany ;D ;D ;D ;D A właściwie to siąść i płakać :-[ :-[ ???
jo-anna-on
Pindory i godody
Wczoraj byliśmy u kuzynki poznać nowego członka rodziny, 7-tygodniowego Michałka. Jakie to maleństwo. Płakał biedniutki przez ten upał i jeszcze koleczka... poza tym ciągle przy cycku leżał, taki pieszczoch mały Misiaczek. Ja już nie pamiętam, jak to było jak Ania była w wieku kuzynka. Przy nim to już duża panna.
A dzisiaj wybywamy do klimatyzowanej sali kinowej na piratów z Karaibów, super, już się cieszę. Tylko obawiam się, żeby się nie naszło bydła z popcornem, colą i szeleszvczącymi chipsami bo kurde nici z nastroju.
A dzisiaj wybywamy do klimatyzowanej sali kinowej na piratów z Karaibów, super, już się cieszę. Tylko obawiam się, żeby się nie naszło bydła z popcornem, colą i szeleszvczącymi chipsami bo kurde nici z nastroju.
reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Mailen, a ja już się pomału przyzwyczaiłam do tej myśli, że ewentualnie będzie 3 dzidzia...
Świadomie tego nie zrobimy, a jak by była wpadka świat by się nie zawalił...
Świadomie tego nie zrobimy, a jak by była wpadka świat by się nie zawalił...