reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Domicela, Ty przez tą Szwecję to dołączasz do klubu nocnych marków ;-) Jak nasze spotkanie dojdzie do skutku, to większość pójdzie spać, a my zostaniemy na placu boju, co nie? Nenar, Justyna, Agata - do której posiedzimy wtedy??

reklama
nenar pisze:
Goga wydaje mi się, że 4 będzie ok???????? ::)

To ja właśnie trenuję, żeby nie wypaść z formy ;D ::)

Marysia usneła przed 23 a później głośna wymiana poglądów z Darkiem i było po spaniu, no ale teraz śpi z tatusiem :p

Justyna - fotki odnowionego mieszkanka zamieszczaj, ciekawa jestem kuchnii 8)

Evelinka - ja kiedyś się kąpałam (jeden raz) z Marysią ale sama najpierw się wykąpałam. I to jest fajna zabawa ale jak jest ktoś do pomocy, żeby zabrać dzieciaka z wanny. Inaczej jest ciężko - ja właśnie sama byłam w domu i całą zabwę zepsuło wychodzenie z wanny.

Marta - trzymam kciuki za owocną rozmowę >:D. Wiem wiem @ ale co tam ;)

A u gina po porodzie byłam raz, powinnam zrobić cytologię ale nie mogę się zdecydować na lekarza. Bo w ciąży prowadził mnie ten do którego chodziłam od lat ale że sprzęt usg miał taki sobie więc byłam u innego i bardzo mi się tam podobało. No ale ten drugi est a) droższy b)nowy ale ewentualną następną ciążę chciałabym żeby mi prowadził. ALe tak na prawdę to mi się nie chce iść do tego lekarza ::)

Tom sobie wykrakała pobudeczkę cholircia... :( Domi całą noc mi jęczał,chyba od duchoty,a o 5-tej postanowił juz wrzucić coś na ruszt,więc wpadłam na moment i mam nadzieję,że jeszcze uda mi się zdrzemnąć...
Ciekawa jestem jak Marty rozmowa...
Miłego dnia wszystkim!!

ojjj evelinka to sobie pospałaś ::)
ja niby spałam tak jak zawsze a jakas dziś śpiąca jestem....muszę kafffke zaserwować, kto sobie życzy???? wszystkie jeszcze śpią? ::) ;)
Marta opowiadaj jak tam po rozmowie z mężusiem :)

Witam ...Olo od tych upałów jest nie do wytrzymania... noc do dupy młody pił co godzine a ja mam cycki do ziemi... rano chciałam mu dać sztucznego z butli to pluł... ale jezda....

reklama
a wiece co ja sobie w środe kupilam buty do pracy w Arkadii i wszystko ładnie pięknie sklepy klimatyzowane wiec wszystko OK wzielam 38 tak jak przewaznie nosze i w sklepie bylo wszystko w porzadku, a teraz w domu jak jest tak ciepło nie moge ich na noge wsadzić :mad: ::) i sie  wkurzam bo niby firma dobra Venezia ale zwrotow ani wymian nie akceptuja....poqwiedzcie ze beda dobre!!!! ::) :p

Do góry