reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Marta, ja też trzymam kciuki! Pakuj się i jedźcie spokojnie pogadać we dwoje!!
Słowiczku, lekarz lekarzem, ale może zrób jakiś teścik, co???
A kontrolnie do ginka też powinnam się wybrać, ale ciągle z czasem krucho.
Evelinka, moi znajomi kąpali się z dziećmi, podobno świetna sprawa. My niestety mamy prysznic z małym brodzikiem, więc wspólne kąpiele odpadają :(

Moja teściowa zawsze powtarza,że i tak w wodzie jest nadto zarazków,by jeszcze nasze małemu serwować.Jakbyśmy byli jakieś brudasy :D hehe.Ale mnie do wspólnego kąpania nie ciągnie,tak jak jest to mały ma dużo miejsca dla siebie,a i tak niekiedy mu mało pola do chlapania :) Pytałam się,bo w tej gazecie pisali,że to świetne przeżycie,zawiązywanie więzi itd.
Szykuję sie do spania,bo rano pobudeczka.Kurcze,nie lubię sama w domciu zostawać na noc... :(

Haaa...jeszcze skubnęłam sobie ciasta z wiśniami.Jak za czasów ciąży-podjadanie nocne :)
Marta,idę spać,ale kciuki będę miała zaciśnięte :)
Dobrej nocki Kobitki :)

no u mnie sie dopiero sciemnia do tej pory mozna bylo czytac gazete. I padal dzisiaj deszcz a slyszalam ze w Polsce znowu upaly?Goga czy Ty jestes zadowolona z tego nowego jezdzika ? bo mi sie on bardzo spodobal i juz go wyhaczylam na allegro...

cześć kochane !!! jeny ale stęskniłyśmy sie z Liwią za Wami !!! nie wiem jak nadrobię te zaległośći !!! mam nadzieje ze mnie z paczki nie wykopałyście  ;)

Aha Julka mi zaczela raczkowac ale niezupelnie standardowo tylko po swojemu, na posladku czy na bioderku i odpycha sie druga nozka ::) przerabane wszedzie wlezie, dzisiaj mi oblizala wszystkie buty....

No, Justyna, jesteś! Już się martwiłyśmy...
Domicela, Maraskowi ten rowerko-jeżdzik tak się podoba, że idzie dio niego i sam zadziera nogę i chce wchodzić. Potem siada i włącza sobie melodyjki. Mały jest bardzo zadowolony.

reklama
Do góry