reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Witajcie.
Jaka jestem nie przytomna...pospałabym jeszczce troszeczkę...

Justyna witaj! Jak mogłaś pomyśleć, że Cię z paczki wykopałyśmy?? :p
Goga, masz rację muszę zrobić najpierw test, ale się boję!!!
Evelina, ja czasem się kąpię z dzieciakami. W południe dla ochłody wskakuję do nich do wanny i się bawimy. Są bardzo zadowolone...
Z wychodzeniem to nie ma problemu. Najpierw ja, potem wyciągam Gabę a na końcu Łukasza...
Marta, jak tam rozmowa??Czy tylko na tym się skończyło??

Dawajcie mi kawę!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Słowiczek to przeciez ja planowałam kolejne dziecko...hahaha...a tobie sie udało...
Moja siostra zaczeła rodzić...nie dzwonie do niej bo sama zaczynam miec bóle....
i jedna smutna wiadomość... Olusia kolega wczoraj wyleał na siebie czajnik z wrzatkiem...lezy w szpitalu najprawdopodobniej bedzie miał przeszczepy...najgorsze ze to głowa...tak mi żal tego dzieciak bo takie było kochane...
Olo pad po tych nocnych wojazach...a ja mam przerwe na kawe

NIC MI SIĘ JESZCZE NIE UDAŁO!!!!!!!!!
JA NIE CHCĘ!!!!!!
Dwójka mi wystarczy!!!!!!!

Mailen , dzięki za kawusię.
A tak poważnie to spadam sobie zrobić. Nawet mam wczorajsze ciacho z galaretką i owocami. Także do kawusi jak znalazł...

słowiczku nic sie nie stresuj @ na pewno się pojawi, teraz jesteśmy strasznie jeszcze rozregulowane i hormony szaleja ::) ale wiem jak to jest bo ja też mam schizy i chciałabym zacząc brac normalne tabletki, ktore mi wszystko ureguluja, ale poki karmie musze się pomęczyć a czasem postresować :mad: i co do normalnych tabletek to boje sie skutku ubocznego....tycia :mad:
zaneta bosheee co za biedne dzieciatko, az nie cche myslec co ono i jego rodzice czuja :mad: ale tak to jest przy tych brzdącach trzeba miec oczy dookoła dupy ::)

eve pisze:
No widzę,że dzis poprawa atmosfery...dobre humorki...U nas też nie najgorzej,tyle,że Mężuś zapracowany szczerze mi wczoraj powiedział,że może być opryskliwy przez to zmęczenie.Jakoś dajemy radę.Teściowa dziś znowu pojechała,ona to ma dobrze-wakacje pełną parą.My w tym roku raczej nici z podróży,choć Krzysiu coś wspominał o Niemczech...zobaczymy..
Jutro sprzątanko,ja zupełnie nie wiem,skąd tyle kurzu się ciągle bierze na 4-tym piętrze?O kudłach psa teściowej wolę nie wspominać :)
Tak gdzies czytałam w gazecie dzisiaj o wspólnych kąpielach z maluszkiem.Co Wy o tym sądzicie?Tak się pytam,bo ja nie sądzę,żebym wpakowała się z małym do wanny :) :)

evelinka ja się z Majką kąpałam jak ona miała chyba 4 miesiące, dalej czasami kąpiemy się razem i ona to uwielbia

a codo @ to w czerwcu też myslałam ze bedzie kolejny dzidziuś bo mi sie spózniało o tydzień.... tak ze słowiczku nie stresuj sie.... napewno bedzie dobrze.... dobra uciekam bo mam mase roboty....

słowiczku ;D dobrze będzie, albo z dwójką albo z trójką :)

u nas już duchota, nocka po nurofenie spokojniejsza, ja zaraz spadam na zakupy a małą z babcią zostaje
marta jak tam ???

reklama
Do góry