reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

powiem wam o zbiegu okoliczności ....
1 - ja , mąz i olek jesteśmy spod znaku lwa
2- moja mama, ja moja siostra ,mój brat, moja babcia, olek , moja kuzynka jedna, kuzynka kolejna, wszyscy urodzilismy sie w sierpniu ( moja siostra miała teramin porodu na 2 sierpien - ale sie juz dzisiaj zaczeło )
3- miedzy urodzinami mojego męża a jego matki jest pół roku róznicy,
4- miedzy urodzinami mojego ojca a Olusia jest pól roku róznicy
5- 27 lipca mój mąz opchodzi 30 urodziny i mineło 500 dni od naszego ślubu
6 babcia mojego meża urodziął sie w ten sam dzien co nasz synek ....

zbieg okoliczności totalny... hahah

reklama
Witam
U nas strasznie gorąco. Ania z tego gorąca kręciła się strasznie w łóżeczku w nocy, aż normalnie walnęła się kilka razy głową o szczebelki. I przez ten upał nie mogła spać, wstała za 5 ósma. Teraz odsypia przy cycku.
U mnie od wczoraj @ pierwsza od dawien dawna po ciąży. Wracam do życia ;) ;). ( Nie miała kiedy przyjść - w taki gorąc) Wczoraj byłam u swojej ginki po wyniki cyto. Na szczęście tylko niewielki stan zapalny, wezmę co przepisała i przejdzie. Następny raz mam przyjść w przyszłym roku.
Słowiczku kciuki za pomyślne rozwiązanie @-owych spraw.
Jak mi szkoda tego kolegi Zanetkowego Olka, taki maluch a na całe życie będzie miał już ślad. Jak bardzo trzeba takie dzieci pilnować... ale to chwila nieuwagi przecież wystarczy i kłopot gotowy.

A u Ani przebija się trzeci ząb - w końcu.

hehehe magia....
Ja z mężem rybki, Gaba panna i Łukasz też miał być panna ale się pośpieszył i jest lew...

A wiecie, ze u nas też strasznie duszno i parno ale słonko nie świeci tylko niebo jest zachmurzone od rana, o tyle lżej!!!

Witam

Brrr to straszne co spotkało tego chłopczyka :(

Nie widziałyście gdzieś moich nożyczek  ??? drugi dzień ich szukam :mad:

Żaneta jak będziesz miała jakieś info od siostry to daj znać :laugh:

Mailen - butki na pewno będą dobre, zawsze można dać do rozciągnięcia  ;)

Pogoda beznadziejna a do tego od 6 rano pracowała betoniara a teraz koszenie trawy. Co oni !@#$% koszą jak trawa jest spalona bo nie podlewają jej. :mad: :mad: :mad:

słowiczek pisze:
agata806 pisze:
Nie widziałyście gdzieś moich nożyczek  ??? drugi dzień ich szukam :mad:

sprawdź w zabawkach Marysi  ;D ;D ;D
A tak na poważnie to jak ja czegoś nie mogę znaleźć to zawsze pytam się Gaby i szukam w zabawkach.

Dziś też mam dobry humor...

To sprawdzę jeszcze raz pod łóżkiem bo to jest miejsce gdzie Marysia lubi chować różne rzeczy. I jak jej wyciągnę to znowu tam chowa :laugh:

Agata nie ma sprawy jak siostrazurodzi zaraz was powiadomie... ma byc chłopak ale co z tego wyjdzie zoabaczymój... mój Olek tez miał być Ola ...a tu wyszedł takiiiiiiiiiiiiiiiiiii chłop...hahah...
na dworzu upał jak diabli... byłam z Olem w sklepie po jakieś owoce, ale na tej cholernej wsi tylko banany rosną...a on znowu zrobił mi tylko kilka bobków... dałam mu słoiczek ze sliwka suszona to moze go ruszy...
Gratulacje dla Ani i jej 3 ząbka..... ;D

Hej.

Jestem, dopiero teraz bo musiałam się uporać ze stertą prasowania.

Po rozmowie jest oki, ale opiszę Wam wszystko na zamkniętym.

Piję kawkę, bo rozmawialiśmy do 2, a potem Ania dwie godziny koncertowała, jak ona się uśpiła to zaczęła Alicja, więc jestem nie wyspana. I jeszcze się pochwalę że obie raczkuję i nie wiem za którą mam iść:(

reklama
no Marta jesteś w koncu :) czekamy na Ciebie od rana ;D czekajac na opowieści ;)
gratulacje dla dziewczynek że raczkują (a pamiętasz jak się bałysmy że nasze dzieciaczki to chyba nie będą) hehe a tu prosze zasuwaja, Olek tez jak mały samochodzik i tylko wszystkie kable wyczaja ::)

Do góry