reklama
gaga
uzależniona
:-* :-* :-* martuś chyba każda z nas tak czuje, ja zawsze miałam jedną przyjaciółke do wszystkich pogaduszek a teraz mam was wszystkie
redd'sika też mam malinowego bo cytrynowego nie było fak
a ja właśnie mam owulejszyn i mnie napier^%# z boku, ehhhhhhhhhhhh
redd'sika też mam malinowego bo cytrynowego nie było fak
a ja właśnie mam owulejszyn i mnie napier^%# z boku, ehhhhhhhhhhhh
słowiczek
mama pisklaczków
a ja czekam na @.
4 dzień się spóźnia...
4 dzień się spóźnia...
słowiczek
mama pisklaczków
I co najgorsze jestem strasznie śnięta, słabo mi, w głowie mi się kręcie i krzyż cholernie boli.
Wiecie z tym krzyżem to mam tak, że idę a za chwilkę ląduję na podłodze. Najgorzej się boję jak muszę Łukasz podnieść albo wsadzić do łóżeczka. Bidulek często jest poprostu wrzucany, bo jak ja lecę na podłogę to nie moge Go utrzymać...
Wiecie z tym krzyżem to mam tak, że idę a za chwilkę ląduję na podłodze. Najgorzej się boję jak muszę Łukasz podnieść albo wsadzić do łóżeczka. Bidulek często jest poprostu wrzucany, bo jak ja lecę na podłogę to nie moge Go utrzymać...
słowiczek
mama pisklaczków
gaga pisze:kindera ni pykam bo kasy nimo, ale widzę że wy cos zmajstrowaliście ;D
że to niby do mnie było???
Dajcie spokój.
Ja mam nadzieję, że w końcu ta @ przyjdzie...
Może to tak przez te upały...
gaga
uzależniona
słowiczek pisze:gaga pisze:kindera ni pykam bo kasy nimo, ale widzę że wy cos zmajstrowaliście ;D
Dajcie spokój.
no a ze niby do ko go ;D
a swoją droga to idź do lekarza NATYCHMIAST bo jeszcze mi Łukaszka słodziaka upuścisz
mi na początku ciąży też słabo było ;D
reklama
słowiczek
mama pisklaczków
gaga pisze:słowiczek pisze:gaga pisze:kindera ni pykam bo kasy nimo, ale widzę że wy cos zmajstrowaliście ;D
Dajcie spokój.
no a ze niby do ko go ;D
a swoją droga to idź do lekarza NATYCHMIAST bo jeszcze mi Łukaszka słodziaka upuścisz
mi na początku ciąży też słabo było ;D
staram się go mocno trzymać...
a do lekarza to mam za daleko...