reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
:-* :-* :-* martuś chyba każda z nas tak czuje, ja zawsze miałam jedną przyjaciółke do wszystkich pogaduszek a teraz mam was wszystkie :)
redd'sika też mam malinowego bo cytrynowego nie było fak

a ja właśnie mam owulejszyn i mnie napier^%# z boku, ehhhhhhhhhhhh

Oluś juz śpi a ja też juz po Redsiku, tylko że jabłkowym, bo to moj ulubiony ;D
gaga pykasz dziś kindera???? ::) :p

I co najgorsze jestem strasznie śnięta, słabo mi, w głowie mi się kręcie i krzyż cholernie boli.
Wiecie z tym krzyżem to mam tak, że idę a za chwilkę ląduję na podłodze. Najgorzej się boję jak muszę Łukasz podnieść albo wsadzić do łóżeczka. Bidulek często jest poprostu wrzucany, bo jak ja lecę na podłogę to nie moge Go utrzymać...

słowiczek pisze:
gaga pisze:
kindera ni pykam bo kasy nimo, ale widzę że wy cos zmajstrowaliście ;D

że to niby do mnie było???
Dajcie spokój.
Ja mam nadzieję, że w końcu ta @ przyjdzie...
Może to tak przez te upały...

no a ze niby do ko go ;D

a swoją droga to idź do lekarza NATYCHMIAST bo jeszcze mi Łukaszka słodziaka upuścisz

mi na początku ciąży też słabo było ;D

reklama
gaga pisze:
słowiczek pisze:
gaga pisze:
kindera ni pykam bo kasy nimo, ale widzę że wy cos zmajstrowaliście ;D

że to niby do mnie było???
Dajcie spokój.
Ja mam nadzieję, że w końcu ta @ przyjdzie...
Może to tak przez te upały...

no a ze niby do ko go ;D

a swoją droga to idź do lekarza NATYCHMIAST bo jeszcze mi Łukaszka słodziaka upuścisz

mi na początku ciąży też słabo było ;D

staram się go mocno trzymać...
a do lekarza to mam za daleko...

Do góry