reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Kurde Marysia śpi od ponad godziny. Kiedy ona pójdzie spać na noc. Trza było jej nie usypiać - głupia baba ze zmnie czasmi, że szkoda gadać. :mad:

reklama
Majka własnie powiedziała boshe, boshe i pokazałą ile ma zmartwień ;D

zaraz ją kąpiemy i chyba nurofen dam jej na noc, żeby lepiej spałą a nie płakałą, oj to chyba te zębole

Dziewuszki wielkie dzięki.Ja też trzymam w lodówce i chyba nie zabiore zawekowanych bo turystycznej nie mam a te torby to kicha.Gotowych nie moge wziac bo Bartuś nie lubi. ::)Odlot, zostanie mi pichcic na miejscu,ale wypoczynek ::)
Marta a ty wyjeżdzaj jak ci dziewczyny radza i żebyś czasem potem zdania nie zmieniła.
gaga pisze:
zaraz ją kąpiemy i chyba nurofen dam jej na noc, żeby lepiej spałą a nie płakałą, oj to chyba te zębole
wziełam z gagi przykład i zaserwowałam bo cały dzień maruda nie spał a traz padł i co chwila płacze az mu łzy leca.Też zwalam na zeby.
znów ryk spadam

Hejka!

Wiecie jaka ja dziś głupia byłam. Zachciało mi się pierogów radzieckich i pół dnia je robiłam. Nalepiłam ich około 100, a potem żarłam... (  :laugh: :laugh: nie wszystkie oczywiście :laugh: :laugh:)
Upał jak cholera a w kuchni dodatkowo ukrop a ja z tymi pierogami się bawiłam. Ale warto było...

Dzieciarnia śpi, więc trochę spokoju...

Marta jedź, jak pisały dziewczyny...
agata806 pisze:
No i tak trzymać ;D.
Marta jedź - 2,5 godzinki i będziecie w W-wie a tu mogę sypnąć adresami uroczych restauracyjek ;D. Dziewczynkom nic nie będzie, duże są a nawet jak pomarudzą to dziadkowie będą wiedzieli jak tobie jest ciężko i że mają wnuki ;D

Tak, tak, tutaj Agata ma rację.
Niech zobaczą jak Ci ciężko...

No to ja dziś bede robić "pojawiam sie i znikam" :laugh:
Marta ja też wciąż myslałam że nikt nie da sobie z Julią tak rady jak ja.Ale kiedy już nie wyrabiałm to okaza ło sie, że mama i teściowa też świetnie sie do tego nadają.Troche psują nasze dzieci ,ale wiadomo to są dziadki.A dziadkowie rozpuszczają wnuki ;D Ale jeden dzien zostawić pod ich opieką dzieci myśle że nie zaszkodzi :p a dla was to dużo takie pobycie razem sam na sam bez świadków i na obcym terenie.
Gaga bidulka ta twoja kolezanka.Trzymam i modle sie żeby było dobrze.Mam nadzieje że pomoże.
Brawo dla Łukasia :)

młody w końcu padł..........
słowiczku złoty medal dla ciebie ....w taki upał pierogi -mistrzostwo świata
gaga boshe drogi gratulacje dla majki
a olo cąły dzien udawał indianina ..sław go nauczył i teraz tylko reka zakrywa usta i krzyczy łołoło...

żaneta czad ;D
Majka chodzi i pokazuje ile ma zmartwień i tuli Gucia, ostatnio wrócił do łąsk po zesłaniu ;D
ale te nasze dzieci zaczynają dawać czadu
Majka śpi ale dałam jej nurofen, w nocy sie męczyła a w dzień też bidulka była

marta nie próbuj zmieniać zdania no i co z tym wyjazdem do Krakowa ??? Królewskie miasto czeka

reklama
Nie zmienię zdania napewno. Teraz tylkoo trzymajcie kciuki, żeby teściowa i moja Mama zgodziły się zostać z Dziewczynkami.
Gaga, co do Krakowa to temat jest nadal aktualny tylko nie wiem kiedy pojedziemy. Ale musimy przed 30 września bo wtedy kończy się ważność tych bonów. Muszę sama się za to wziąć i dowiedzieć co i jak. Jutro napiszę do tego ośrodka i zapytam o cennik i wtedy będę męczyć męża.
Podbudowałyście mnie trochę i już mi lepiej i wiem że macie rację co do tego wyjazdu:)
Gratulacje dla Majutka!!!

Moje też śpią i mam spokój. Musze pójść coś zjeść, bo padam z głodu.
Wrócę do Was za chwilę z redsikiem.

Do góry