reklama
Dziewuszki wielkie dzięki.Ja też trzymam w lodówce i chyba nie zabiore zawekowanych bo turystycznej nie mam a te torby to kicha.Gotowych nie moge wziac bo Bartuś nie lubi. :Odlot, zostanie mi pichcic na miejscu,ale wypoczynek :
Marta a ty wyjeżdzaj jak ci dziewczyny radza i żebyś czasem potem zdania nie zmieniła.
znów ryk spadam
Marta a ty wyjeżdzaj jak ci dziewczyny radza i żebyś czasem potem zdania nie zmieniła.
wziełam z gagi przykład i zaserwowałam bo cały dzień maruda nie spał a traz padł i co chwila płacze az mu łzy leca.Też zwalam na zeby.gaga pisze:zaraz ją kąpiemy i chyba nurofen dam jej na noc, żeby lepiej spałą a nie płakałą, oj to chyba te zębole
znów ryk spadam
słowiczek
mama pisklaczków
Hejka!
Wiecie jaka ja dziś głupia byłam. Zachciało mi się pierogów radzieckich i pół dnia je robiłam. Nalepiłam ich około 100, a potem żarłam... ( :laugh: :laugh: nie wszystkie oczywiście :laugh: :laugh
Upał jak cholera a w kuchni dodatkowo ukrop a ja z tymi pierogami się bawiłam. Ale warto było...
Dzieciarnia śpi, więc trochę spokoju...
Marta jedź, jak pisały dziewczyny...
Tak, tak, tutaj Agata ma rację.
Niech zobaczą jak Ci ciężko...
Wiecie jaka ja dziś głupia byłam. Zachciało mi się pierogów radzieckich i pół dnia je robiłam. Nalepiłam ich około 100, a potem żarłam... ( :laugh: :laugh: nie wszystkie oczywiście :laugh: :laugh
Upał jak cholera a w kuchni dodatkowo ukrop a ja z tymi pierogami się bawiłam. Ale warto było...
Dzieciarnia śpi, więc trochę spokoju...
Marta jedź, jak pisały dziewczyny...
agata806 pisze:No i tak trzymać ;D.
Marta jedź - 2,5 godzinki i będziecie w W-wie a tu mogę sypnąć adresami uroczych restauracyjek ;D. Dziewczynkom nic nie będzie, duże są a nawet jak pomarudzą to dziadkowie będą wiedzieli jak tobie jest ciężko i że mają wnuki ;D
Tak, tak, tutaj Agata ma rację.
Niech zobaczą jak Ci ciężko...
słowiczek
mama pisklaczków
Muszę się pochwaliś, że mój Łukasz w koncu nauczył się schodzić z łóżka.
A i biegać już też prawie się nauczył...
A i biegać już też prawie się nauczył...
No to ja dziś bede robić "pojawiam sie i znikam" :laugh:
Marta ja też wciąż myslałam że nikt nie da sobie z Julią tak rady jak ja.Ale kiedy już nie wyrabiałm to okaza ło sie, że mama i teściowa też świetnie sie do tego nadają.Troche psują nasze dzieci ,ale wiadomo to są dziadki.A dziadkowie rozpuszczają wnuki ;D Ale jeden dzien zostawić pod ich opieką dzieci myśle że nie zaszkodzi a dla was to dużo takie pobycie razem sam na sam bez świadków i na obcym terenie.
Gaga bidulka ta twoja kolezanka.Trzymam i modle sie żeby było dobrze.Mam nadzieje że pomoże.
Brawo dla Łukasia
Marta ja też wciąż myslałam że nikt nie da sobie z Julią tak rady jak ja.Ale kiedy już nie wyrabiałm to okaza ło sie, że mama i teściowa też świetnie sie do tego nadają.Troche psują nasze dzieci ,ale wiadomo to są dziadki.A dziadkowie rozpuszczają wnuki ;D Ale jeden dzien zostawić pod ich opieką dzieci myśle że nie zaszkodzi a dla was to dużo takie pobycie razem sam na sam bez świadków i na obcym terenie.
Gaga bidulka ta twoja kolezanka.Trzymam i modle sie żeby było dobrze.Mam nadzieje że pomoże.
Brawo dla Łukasia
żaneta28
Fan(ka)
młody w końcu padł..........
słowiczku złoty medal dla ciebie ....w taki upał pierogi -mistrzostwo świata
gaga boshe drogi gratulacje dla majki
a olo cąły dzien udawał indianina ..sław go nauczył i teraz tylko reka zakrywa usta i krzyczy łołoło...
słowiczku złoty medal dla ciebie ....w taki upał pierogi -mistrzostwo świata
gaga boshe drogi gratulacje dla majki
a olo cąły dzien udawał indianina ..sław go nauczył i teraz tylko reka zakrywa usta i krzyczy łołoło...
gaga
uzależniona
żaneta czad ;D
Majka chodzi i pokazuje ile ma zmartwień i tuli Gucia, ostatnio wrócił do łąsk po zesłaniu ;D
ale te nasze dzieci zaczynają dawać czadu
Majka śpi ale dałam jej nurofen, w nocy sie męczyła a w dzień też bidulka była
marta nie próbuj zmieniać zdania no i co z tym wyjazdem do Krakowa ??? Królewskie miasto czeka
Majka chodzi i pokazuje ile ma zmartwień i tuli Gucia, ostatnio wrócił do łąsk po zesłaniu ;D
ale te nasze dzieci zaczynają dawać czadu
Majka śpi ale dałam jej nurofen, w nocy sie męczyła a w dzień też bidulka była
marta nie próbuj zmieniać zdania no i co z tym wyjazdem do Krakowa ??? Królewskie miasto czeka
reklama
Nie zmienię zdania napewno. Teraz tylkoo trzymajcie kciuki, żeby teściowa i moja Mama zgodziły się zostać z Dziewczynkami.
Gaga, co do Krakowa to temat jest nadal aktualny tylko nie wiem kiedy pojedziemy. Ale musimy przed 30 września bo wtedy kończy się ważność tych bonów. Muszę sama się za to wziąć i dowiedzieć co i jak. Jutro napiszę do tego ośrodka i zapytam o cennik i wtedy będę męczyć męża.
Podbudowałyście mnie trochę i już mi lepiej i wiem że macie rację co do tego wyjazdu
Gratulacje dla Majutka!!!
Moje też śpią i mam spokój. Musze pójść coś zjeść, bo padam z głodu.
Wrócę do Was za chwilę z redsikiem.
Gaga, co do Krakowa to temat jest nadal aktualny tylko nie wiem kiedy pojedziemy. Ale musimy przed 30 września bo wtedy kończy się ważność tych bonów. Muszę sama się za to wziąć i dowiedzieć co i jak. Jutro napiszę do tego ośrodka i zapytam o cennik i wtedy będę męczyć męża.
Podbudowałyście mnie trochę i już mi lepiej i wiem że macie rację co do tego wyjazdu
Gratulacje dla Majutka!!!
Moje też śpią i mam spokój. Musze pójść coś zjeść, bo padam z głodu.
Wrócę do Was za chwilę z redsikiem.