reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Żaneta ja też mam ochotę kawy ale mam takiego lenia że nie chcemi się tyłka ruszać
W domu sajgon, porządki trzeba robić a ja mam lenia
Wesele u siostry coraz bliżej, sukienkę na allegro kupiłam i czekam na dostawę, dziś powinna być. jestem bardzo ciekawa czy swoje tłuste cielsko w nia wcisnęęęęęęęęęęęę :(

reklama
hej
U nas trzeba by też posorzątać bo dziś wieczorem zjadą goście....
Szykuje się nam wielki upał...........
Nocka średnia Tomek tez często się dzis budził
Właśnie wywala pampersy z paczki........
Kupiłam mu wczoraj koszulę aby eleganckjo wyglądał w kościółku.....
Nenar dopisuje się do klubu leniwych.............

MarzenaAlicja witaj w klubie niezaleznych majacych prawko ;D i gratuluje
Wiecie co mi Julka dzisiaj zrobila? Obudzila sie o 8 rano i nie chcialo jej sie wstac tylko sobie lezala na brzuszku dalam jej mleko, walnela porannego kupsztala , ubralam ja i zaczelam sie sama ubierac a ona chwile siedziala na lozku. Za chwile patrze a ona sie polozyla sama i sobie zasnela.

A u mnie znowu od rana chmury i chlodno ok 20 stopni
Ale wczoraj bylo cieplo ok 26 i bylismy nad zatoka ktora laczy sie z morzem , zrobilismy sobie tam grila a pozniej jeszcze zahaczylismy o basen.Ja jednak sie boje takich otwartych przestrzeni wodnych bo plywam tak sobie. Chyba w poprzednim wcieleniu ktos mnie utopil , a i tak sukcesem jest to ze w ogole plywam.
No i spi mloda, ide sobie zrobic sniadanko

Witajcie
wstałyśmy niedawno i juz zamiast robic sniadanko siedze na bb mała przewraca moja torebkę ale chyba spakowała mi prezent ide ja przebrac

Marzenaalicja gratulacje udanego wypoczynku

Miłego dzionka

hej dziewczyny
wczoraj mnie nie bylo bo bylam w Warszawie załatwić zaświadczenie o niekaralności i pobuszowałam troszke po sklepach z zamiarem kupna garderoby do pracy, ale nie nakupilam za wiele :mad: grunt ze jest najwazniejsze czyli buty! ;D
marzenaalicja-GRATULACJE! prawko to dobra rzecz, zawsze się przyda....nam teraz marzy się swoj samochodzik...ale za co????
zapraszam na kaffke ;)

u nas noc do bani i to dosłownie, spałam może ze trzy godziny i to tak po godzince, mała strasznie jęczałą, płakała, chyba to zębolki kolejne, kurna śmierdoli mi tu coś
w końcu o 5 wylądawała u nas w łóżku bo ja już padałam na pysk, mam dość od samego rana, zaraz kaffka a potem może położę się z małą spać bo nie wyrobię

reklama
kolejna kawka... sajgon mam w domu juz sie wziełąm za sprzatanie, pierwsze pranie powiesiałam a kolejne się robi....Olo usnoł - chwila spokoju .... dostałąm te laptopy co kupiłam na allegro...hmmm na poczatku byłam troche rozczarowana ich wielkościa (wyglada jak otwarty zeszyt) ale gdy go odpaliłam to nawet fajny ... jak się nacisnie literke to maszyna wymawia ją i prosi o powtórzenie, jest 5 melodyjek i jeszcze kilka opcji ale dla starszych dzieci...dla mnie super i dla olka tez ..bo bawił sie tym chyba z 30 minut..miał dostac go na urodziny ale dałam mu już...zaraz przezuce zdięcia z aparatu to wam pokaże

Do góry