reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Gaga,no ja właśnie nie wiem,co z tymi włoskami robić,bo mój Krzysiek też musi często myć i mały chyba po nim odziedziczył skłonności.Jeszcze o tym poczytam,poszukam i zobaczę...

reklama
evelinka spróbuj ograniczyć używanie szamponu, powinno po jakimś czasie pomóc, ja też mam problemy z włosami, ale fryzjerka mi powiedziała, że to własnie od częstego mycia. Zaczęło się w liceum (wcześniej myłam góra 2 razy w tygodniu i miałam super włosy) co drugo dzień, bo trzeba było gdzieś iść i wogóle, potem już musiałam myć codziennie teraz staram się co drugi dzień,ale włosy się nie chcą przyzwyczaic, ale dopóki nie pracuje, i nie wychodzę to moge mieć troszkę gorsze, muszę z nimi cos zrobić

Ja jeszcze młodemu myję główkę mydełkiem bambino. Ale już ma taką czuprynę, że muszę jakiś szampon kupić.
No i z początku myłam codziennie a teraz raz na tydzień. A jak mocno spocony to tylko wodą obmywam...
Co do moich włosów to mam takiego lenia do mycia i układania i tylko 2 razy w tygodniu to robię.... :p
Evelinka, mój chłop też codziennie łepetynkę myje ale im krótsze włosy tym szybciej się przetłuszczają i to jest widoczne.

Witam,witam witam ;D od dzisiaj  posiadam prawo jazdy ;D.Nareszcie mam to za soba.Teraz biore sie za pakowanie,bo jutro wioze nas na wakacje ;D.Postaram sie wieczorem do Was pozagladac.

Marzenaalicja GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!

Hmm z tym myciem włosów to my myjemy codziennie ale Marysia ma takie długie i bardzo się poci. DO tej pory myliśmy je mydełkiem a od wczoraj szamponem. Ale my z Darkiem też myjemy codziennie i nam to nie przeszkadza.

Goga dla
                MARECZKA
STO LAT, STO LAT,
WSZYSTKO CO NAJ, NAJ, NAJ
I MNÓSTWO PREZENTÓW... PRZEZ CAŁE ŻYCIE

życzymy razem z Roksanką i ślemy duuuuuże buziaczki  :-* :-* :-* :-* :-*

WSZYSTKIEGO NIE DOCZYTAŁAM ALE NADROBIE
nIE MAM CZASU NA NIC
Przez tą gromadę dzieci w domu bałagan i pełne rece roboty

Na rocznice wreszcie zdecydowałam sie na portwel dla Krzyska dzieki za podpowiedzi!

WCZORAJ BYLISMY Z GROMADA NA SKLEPACH PÓZNIEJ NA PLACU ZABAW W PIASKOWNICY A WIECZOREK POSWIECIŁAM MEZULKOWI >:D >:DI NIESTETY NIE ZAGLADAŁAM
Dzisiaj na basenie ufff ale Amelka pływa pierwszy raz była na publicznym i nic sie nie bała i chciała jeszcze i jeszcze pózniej jak dam rade wkleje zdjecia

teraz spi dzieci na polu ale cisza

A wczoraj Amelkę troche czysciło i nie wiem po czym dałam jej na noc smecte i lakcid i do teraz było ok przed spaniem znowu zrobiła taka ciemna i fuuuu nie wiem o co chodzi poobserwuje jeszcze

A co do szamponu to my myjemy od urodzenia Jonshon's co dziennie i jest ok teraz mamy rumiankowy jonshons

Ostatnio chodimy spac strasznie pózno zanim wykapie 3 dzieci kolacja jest 22-22,30 no i spac ok 23 dzieci a my ok. północy wymiekam

Moze zagladne pózniej

reklama
Do góry