reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
witam z rańca pierwsza
u nas nocka trochę nie bardzo, mała jękoliła przez sen, ale w łóżeczku spała do 7 potem jeszcze godzinkę ze mną
no ale za jękolenie odpowiedzialne sa dwie dórne dwójeczki które już widać, zaczynają się przebijać

hej
Ja juz po porannej kawce...... i praniu wszystkiego co Tomuś dziś osisiał..... (ale to była fontanna).......
Dzięki za rady!! Widzę że nie tylko ja jestem masakrowana!!
Zaraz idę z moją marud a na spacer.... zakupy itd.....
Od kiedy można stosować u naszych maluszków szampon do mycia główki....... i jaki polecacie????
Pozdrawiamy...

hejka!!!
U nas nocka w miarę ale poranek wyjący...
Jestem jak zwykle nie wyspana.
Idę kawusię zrobić.
Czy któraś chce??

Anecik szampony już można używać, ale każda firma na opakowaniu określa od kiedy.
Można już nawet chyba od 3 misiąca znaleźć...

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;D z mleczkiem

anecik my stosujemy nivea płyn i szampon do kapieli takie 2w1 i jeest super

Hej

Ja tylko się przywitac i spadam na jazdy ::).
Marysia nie gyzie i nie szczypie, po buzi też nie uderza za to ciągle ciągnie mnie za włosy jak usypia i jak nie może porządnie usnąć z nami. :mad:

Szampon kupiłam dopiero wczoraj johnson'a ale nie wiem czy polecamy bo Darek mył włosy ;D

A w wózku zapinam odkąd przeszliśmy na spacerówkę bo moje dziecko lubi stać w wózku albo jechać pleckami do przodu :p.

Dobra miłego dnia

Witam.
Ania ma mytą główkę szamponem Nivea nadającym połysk, zresztą zaczęłam go stosować jak miała ze 3 miesiące.
Moja mała też lubi sprawdzać stan mojego uzębienia albo czy nos mam wyczyszczony, ale ostatnio zaczęła wkładać sobie palucha do nosa a potem do buzi :p :p :p.
Od kilku dni ćwiczy chodzenie za jedną rączkę. Szczególnie śmiesznie wygląda, jak w wolnej ręce trzyma piłkę (taką z materiału, z ikei - najlepiej jej się trzyma za metki) i zasuwa prawie biegiem, normalnie jak mały samochodzik.
Od paru dni popsuło nam się z jedzeniem. Ręce opadają :mad:. Kaszka :p obiad :p, w ogóle łyżeczka jest :p :p i najlepiej jest się wtulić w oparcie fotelika do karmienia, żeby buzi nie było widać.
Goga co za pech z tą cyfrówką...
No to tyle na razie...

no Goga fakt, pech straszny

u nas znowu upały się zaczynają,

Agata nie przejedź nikogo ;D

kurcze mój Krzysiek w pracy może dostać zwrot jakby robił prawko, ale on po wypadku prawie nie widzi na jedno oko i nie wim czy może jeździć :( muszę go posłac do lekarza, jak by zrobił prawko, to może jakos szybciej się zbierzemy do kupna auta, albo chociaż konkretniejszego myślenia o tym

Witajcie,
Domi ma jeszcze lichutkie włoski i jak na razie myję mu normalnie mydełkiem Bambino i jest ok.Ale zauważyłam,że jak jeden dzień mu nie umyję to ma takie jakby tłuste,więc codziennie muszę szorować:)
W nocy miałam jazdy z małym,bo obudził się i koniecznie chcial butlę od łóżeczka,a ja nie jestem za tym,zeby jedynie do dydlania mu dawać,bo usnę a może się zakrztusić i bym nigdy sobie nie wybaczyła...

reklama
evelinka moja rada jak mały ma włoski tłuste to właśnie nie myj codziennie, bo może później mieć problemy z łojotokiem, nam nasza homeopatka mówiła żeby takim maluchom główke raz na tydzień przemyć szamponem, a jak jest upał i sie poci to samą wodą

Do góry