reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Marta - no i dziewczyna dobrze zrobiła. Mnie też kiedyś Darek wkurzył i wyszłam z domu a on właśnie miał jechać na angielski. I co biedny został w domu z Marysia a ja wyszłam na moze pół godziny ale to mu już plany pokrzyżowało >:D Oj jakby nie było teściów to też mogłabyś tak zrobić :p ;)

reklama
mój by się nie ważył mi tak powiedzieć ;D zresztą według niego zawsze ładnie wyglądam, lizus jeden

Wreszcie mam neta. Dzisiejszy wieczór spędzam na czytaniu, co u moich kochanych koleżanek sierpnióweczek. A teraz pilnować trza Oliwcię, bo zaraz się zsunie z łóżka. ;D

hej!!
Meldujemy się....
Tomek od kilku dni śpi mi tylko raz dziennie!!!
Marta trzymaj się po tej kilkudniowej wizycie u moich teściów podziwiam twoją anielską cierpliwość jeszcze bardziej...... ja bym chyba psychicznie wysiadła!!
Mój Tomek ma teraz okres walenia po mordzie.... w poradniku czytałam że trzeba odwracac jego uwagę....
Możecie polecić jakiś lepszy sposób.... jak tak dalej pójdzie na roczek pójdę do kościoła w ciemnych okularach.....

anecik ;D ;D ;D

Mailen widze że uż nowy numer jest, ale pomysłu tez nie miałam :(

idę kąpać małego bąkolca, spała mi dzis 2 razy po godzince he, mało trochę

Witamy Szymon śpi dwa razy dziennie po poł godziny ale wolłabym raz a porządnie.
Jest bardzo marudny ale to zęby. zasypia sam w łóżeczku, czasami nawet całą noc potrafi w nim przespać.
U nas strasznie gorąco ponad 30 stopni i czeeeeekam na deszcz ::)

Anecik, mój Łukasz też damski bokser.
Jak mnie bije to mówię mu, że nie wolno albo mówię mu, że to boli. Stanowczym głosem. A jeżeli to nie pomaga to poprostu zabieram rękę i pokazuję mu "nu nu". Reflektuje się po chwili i przestaje...

I znowu fala upałów. Masakra, ponad 30 stopni. Do niedzieli tak ma być...

gaga no nie widziałam innego wyjscia ::)
Olek też dzis spał dwa razy ale tylko po godzince :mad:
od jutra znów upał???? no nie gadajcie bo ja wyruszam jutro na Warszawkę ::)

reklama
Olek zazwyczaj spi dwa razy dziennie raz godzine a raz 1,5 godziny, czasami zdarza sie ze zdrzemnąć trzeci raz ...po tzrch godzinach baraszkowania jest tak umęczony ze p[ada ...
mój synek wszedł w okres krecenia sie w wózku... nie przypinałąm go szelkami wiec wyczynia tam normalnie slalomy ... czasmi az nie moge nad tym zapanowac...poniżej jego wygibasy

Do góry