reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

wiecie co goście w tak zaawansowanej ciąży to porażka, ja juz teraz nie mam zamiaru nikogo widziec u mnie, potem tylko sprzatanie i nic więcej
coś dziś marudna jestem ::) i chcę już urodzić !!!!!!!

reklama
Gaga mi w piątek gin powiedział 7-10 dni, on nie lubi ciąż przenoszonych, więc może mi się uda na naszą 6 rocznicę 7.08. Jak by nie było to już ostatnie chwile ;)
A goście to faktycznie przerypana sprawa ale wszyscy chcą cię zobaczyć i pozałatwiać sprawy przed porodem bo później nie będziemy miały dla nich czasu, i mają rację.

hej kochane mamusie!!U nas za oknem pochmurno,a w nocy była niezła burza.Coś od rana żle się czuję, brzuszek pobolewa i jest mi strasznie niedobrze.Ja mieszkam w Kłodzku(woj.dolnośląskie). Oczywiście wybraliśmy imię dla synka: Remigiusz Bartosz.Takie niespotykane ale nam się podoba.Pozdrawiam

moninia na początki linku daj

czesc dziewczyny
u mnie dzisiaj fajny chlodek po deszczu i burzy ,cala noc sie meczylam i od rana mam skurcze wprawdzie jak chodze sa silniejsze a jak leze to ustaja ale mam stracha i leze wzielam magnez i nospe mame przygotowołam ze by była na posterunku ,dzisiaj nie moge rodzic raz to za wczesnie dwa to nic nie mam przygotowane a na dodatek werka ma biegunke wszystko do d...
gaga alez jestes zdesperowana :) cierpliwosci juz nie długo
ide lezec i moze sie przespie moj mezus wzioł małego obsranca na spacer ;D to troche odpoczne
pozdrawiam kasia

wczoraj sie ważyłam i przezyłam szok przytyłam 25 kg :-[ nawet nic nie mowie mezowi bo juz sie pytał czy na pewno uda mi pozbyc tych kilogramow mam nadzieje ze tak :) ostatnio kapalam weronie i ona sie uparła ze mam sie z nią kąpac i jak weszłam to woda sie przelala z wanny a wercia mowi mamo ty jestes wieloryb :laugh:
pozdrawiam kasia

gaga pisze:
no upał daje w dupe i to strasznie u nas burza wyglądała tak że pierdło, bekło i se poszło

;Dmyślalam ze urodzę ze smiechu na ten opis burzy ;D ;D U nas sie ochlodzilo, deszcz spoadł nad ranem, całkiem niezły. Ale do 3 w nocy nie dalam rady zasnac tak było duszno i parno.

reklama
Ja dobrze znoszę wysokie temperatury ale chodzę wkurzona jak bąk jak nie mam czym oddychać !!! Czy wy też odczywacie takie braki TLENU ??? ??? ZDECHNE ZARAZ
Co z tą prognozą kiedy ma się zacząć robić normalnie, wyobrażacie sobie teraz rodzić ???

Do góry