reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Taaaa, i znowu pustki ...
Zula na noc też dostaje kaszkę i zależnie od nastroju zjada od 120 do 200 ml. Na dzień dobry tak samo. Zauważyłam, że jak skończyły się te upały, to nawet chętne wcina mleko, bo wcześniej to tragedia  ::)
Ja zakończyłam właśnie prasowanie - 2 godziny :mad: Nienawidzę tego  :mad:
Pakujemy się i jutro skoro świt wyruszamy nad morze. Jedziemy do Krynicy Morskiej na dwa tygodnie  :) Ale nam dobrze, co?  ;D
Mailen, Zuzka też uwielbia akrobacje podczas snu. Nogi na ścianie, albo wiszą między szczebelkami, głowa pod poduszką  ;D

malaYoo odpocznij za nas :)

a Majulka znowu śpi w łóżeczku i chyba nie będzie wcale tak źle z przestaiwniem jej do łóżeczka :) no mała lulu a my z mężulkiem mieliśmy całe łóżeczko dla siebie >:D >:D >:D właśnie przed chwilą przebrałam się z piżamki ;D ;D ;D ochhhhhhhhh to słodkie lenistwo, na obiad były chipsy, zupka chińska i lody ;D no i filmi cały czas :) mała kochana łądnie się bawiłą, no super dzionek, nosa na polko nie wystawiłąm ;D

a tu znowu taka cisza, kobitki co z wami, bo nam się forum rozsypie !!!!!!!! wszystkie do mężusiów się tulą ???

gaga a mała już sama u łóżeczku zasypia??? czy najpierw musisz ja jakoś uśpić i dopiero przełożyc do łóżeczka?

Nie wiem czy Olek dzisaj taki niesforny , czy moze ja taka niecierpliwa przez ta grype... już chce zeby sie położył ja i on... Gorąco mi............
Byliśmy dzisiaj nad rzeką podziwiać ludzi płynących na kajakach, nawet Oluś wylądował w czymś takim ...podobało mu się dopuki nie zorientował sie że wiosła są dla niego za cieżkie - juz mu sie nipodobały kajaki... Po tem spotkał dziewczynkie pogadał z nią po dzieciencemu uściskał i zaczoł zdejmowac koszulkie--- oj łobuzie na to jesteś ciut za mały....hahah
Chyba dzisiaj nici z produkcji dzieciątka...grypa odwlekła to na jakiś czas....

Oj, odpocznę, odpocznę  :)
Moja Zula śpi sama w swoim łóżeczku w swoim pokoju od kiedy skończyła pół roku. Ze mną spała do 3 miesięcy. Czasami zasypia sama, czasami muszę ją poprzytulać i dać coś do picia  :)

malaYoo pisze:
Oj, odpocznę, odpocznę  :)
Moja Zula śpi sama w swoim łóżeczku w swoim pokoju od kiedy skończyła pół roku. Ze mną spała do 3 miesięcy. Czasami zasypia sama, czasami muszę ją poprzytulać i dać coś do picia  :)
[/quote

zazdroszcze...olo usypia tylko przy cycku....]

reklama
Mailen Majcia do południa zasnęła jak zwykle na naszym łóżku i ja przeniosłam, spała potem łądnie, a po południu szalałą w łóżeczku i była zmęczona i ja ją kładłam ona wstawałą, i tak to troszkę trwało aż wreszcie się położyła ja jej dałam moją rękę żeby mnie czuła i w końcu kimnęła, ale nie lulała, nie nosiłam nic z tych rzeczy, no ale to pierwszy raz zobaczymy jak będzie dziś w nocy ::)

Do góry