reklama
evelinka
Fanka BB :)
Domicela...słodziutkie hehe
No właśnie ja Gaga ruszam zaraz spać,bo mi powieki opadną niedługo z hukiem na klawiaturę...
No właśnie ja Gaga ruszam zaraz spać,bo mi powieki opadną niedługo z hukiem na klawiaturę...
Margarita i Amelka
Jak zwykle tylko ja tak pózno
Amelka dopiero przed chwila usneła Jutro wstaje rano i szykuje nas na odpust pózniej maz do pracy niestety.
Zapraszam na piernika przekładanego powidłem sliwkowym. Własnie wcinam i dupa rosnie .
Amelka dzis dołaczyła do spadajacych z łóżka prasowałam a tu huk i płacz patrze i jej nie widac za łóżkiem az sie zaszła z płaczu bidunia walneła troche o kaloryfer i na slad na srodku czółka i na łuku brwiowym
Wystraszylam sie ze rozbeczałam sie razem z nia a ze strachu sie cała trzesłam
Maz zaraz wróci to popiwkujemy i spac zapraszam na piffko
Zycze dobrej Nocki
Amelka dopiero przed chwila usneła Jutro wstaje rano i szykuje nas na odpust pózniej maz do pracy niestety.
Zapraszam na piernika przekładanego powidłem sliwkowym. Własnie wcinam i dupa rosnie .
Amelka dzis dołaczyła do spadajacych z łóżka prasowałam a tu huk i płacz patrze i jej nie widac za łóżkiem az sie zaszła z płaczu bidunia walneła troche o kaloryfer i na slad na srodku czółka i na łuku brwiowym
Wystraszylam sie ze rozbeczałam sie razem z nia a ze strachu sie cała trzesłam
Maz zaraz wróci to popiwkujemy i spac zapraszam na piffko
Zycze dobrej Nocki
nenar
Fan(ka)
Witam i pozdrawiam. Wczoraj wróciłam z wakacji, postanowaiłm zmienić klimat maluchom z miejskiego na wiejski. Było nawet nawet
Marta wraca do zdrowia, muszę zrobić jeszcze usg jamy brzusznej i mam nadzieję że będzie ok
OJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ jak się stęskniłam :
Marta wraca do zdrowia, muszę zrobić jeszcze usg jamy brzusznej i mam nadzieję że będzie ok
OJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ jak się stęskniłam :
Witam.
Widzę, że będę pierwsza
Zapraszam na kawkę, bo nie wiem jak reszta, ale ja ledwo żyję. Dziewczyny zaczynają być coraz gorsze. Obie już raczkują, chociaż Ani wychodzi to dużo lepiej, dojdzie już gdzie chce. Alicja jak chce zabawkę to po nią pójdzie, albo siądzie i będzie płakać, bo leń z niej straszny. Nie wiem jak ja to wytrzymam. Są tak nieznośne przez ostatnie dni, że ja wymiękam. Własnie obie poszły z płaczem spać. Mam nadzieję, że to zęby i im przejdzie.
Idę po ta kawkę.
Widzę, że będę pierwsza
Zapraszam na kawkę, bo nie wiem jak reszta, ale ja ledwo żyję. Dziewczyny zaczynają być coraz gorsze. Obie już raczkują, chociaż Ani wychodzi to dużo lepiej, dojdzie już gdzie chce. Alicja jak chce zabawkę to po nią pójdzie, albo siądzie i będzie płakać, bo leń z niej straszny. Nie wiem jak ja to wytrzymam. Są tak nieznośne przez ostatnie dni, że ja wymiękam. Własnie obie poszły z płaczem spać. Mam nadzieję, że to zęby i im przejdzie.
Idę po ta kawkę.
Mailen
Martuś chętnie się z Tobą kafffki napije mój Olek też juz wszędzie wejdzie i widze że Olek rozwija się w podobnym tempie co dziewczynki. Też od niedawna raczkuje i wszędzie go pełno : nie wiem juz jak go nauczyć picia kaszy z butleki????
żaneta28
Fan(ka)
Mailen twój Olek raczkuje a mój narazie tylko pupe podnosi do góry, nawet sam nie potrafi siadac chyba ze na pochyłym....Moj Olus biega za to w chodziku(wiem ze to nie zdrowe - ale mi daje troche wytchnienia) wszystkie szuflady ma opanowane - a paluszki nie raz były przytrzasniete...
Pozdrowienia dla Amelki ...wiem jak przerażające jest pierwsze lądowanie na podłodze...Olek tez to ma już za sobą...
Pozdrowienia dla Amelki ...wiem jak przerażające jest pierwsze lądowanie na podłodze...Olek tez to ma już za sobą...
reklama