reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

żaneta,to staraj sie o drugie,staraj,póki Ci mały nie raczkuje,bo później się okaże,że się rozmyślisz :p :p ;D
Mój dziś taki sobie,ale ciągnie go tam,gdzie można nabroić i nic poza tym.Co i rusz ląduje za karę w łóżeczku,jednak to nic nie daje.Niczego się nie boi,a Wasze nadal uciekają od "jeżowych" piłek czy już się oswoiły???
Mailen,ja się piszę chętnie...jescze jagód w tym roku nie jadłam... ;)

reklama
Ja sie troszke zdrzemnęłam przy dziewczynkach, bo u nas dzisiaj pogoda okropna. Zimno, leje i wieje. Nie chce sie z domu ruszać:( Ja rozumiem że miało byc ochłodzenie, ale u nas na dworze jest w tej chwili 16 stopni, to chyba lekka przesada.

Mailen, spróbuj dac Olusiowi mleko z silokonowego smoka, jezeli picie pije z butelki to wydaje mi sie ze i mleko wypije.
Daj kawałek ciasta :)

aaaa wiedziałam że jak wspomne o ciachu to będe miała z kim pogadac ;) ;D
dziewczynki ciasto dla Was
nudzi mi sie bo moje chłopaki spia....a u nas też pogoda nieciekawa, niby słoneczko, ale wieje strasznie i chłodno na dworku ale od jutra czy od wtorku ma byc z powrotem gorąco ;)

witam kochhane
ciacho poroszę
majka śpi w łóżeczku pierwszy raz od niepamiętam kiedy ;D no ale czas zacząć ją przyzwyczajać
dzis jest z niej aniołek aż nie wierzę, ja dalej w piżamce mężuś też, łóżko nie pościelone i mamy to głęboko ;D palcem dziś nie kiwniemy ;) fajnie tak, kaffka już była bo coś się nie wyspałąm

gaga dla Ciebie również ciacho no i dla Krzycha żeby nie było poszkodowany ;) a u Was widze błogie lenistwo, no i bardzo dobrze, należy Wam się przy niedzieli, u nas to samo chłopaki śpią jeden na łóżku, drugi rozwalony w łóżeczku ;D och w jakich ja go pozycjach czasem w nocy znajduje, najlepsza chyba była ta jak miał głowe tam gdzie normalnie nogi...niezle co ::)

Witam.
A my już po kościele i ciacho też zjedzone. Tym razem babka.
Ania sobie kima przy cycku. W kościele jak zwykle było ją słychać, lubi sobie pogadać w świątyni ;D :laugh:.
U nas trochę cieplej niż u Marty. Słońce świeci ale wieje chłodny wiatr, ale ogólnie ciepło.
Mailen Ania podobnie się rozwija, zauważyłam, jak Olek, tylko jakieś 2-3 tygodnie szybciej. A czy Olek nie może jeść kaszy łyżeczką, takiej gęściejszej?
Amelka - kaskader, no no. Bidulka, pewno nawet już nie pamięta. Tylko mamusia pamięta widząc czółko. A to dopiero początek, niestety, guzów, siniaków, skaleczeń...

ha ja tez bym chciala ciacho ale kurcze znowu tu zaczelam sie zaokraglac.....
U mnie pogoda piekna cieplutko i jedziemy na basen z mala
Marta u mnie Julka tez jest taka niedobra

jo-anna-on na śniadanko Olek czasem je kaszkę łyżeczką, jego ulubiona to bananowa, ale chciałabym go przyzwyczaić do kaszki z butelki na noc, jak juz kiedys przyjdzie czas żeby skończyć z cycem ,to żeby go butelką zastąpić...no zobaczymy, będe jeszcze próbowała, a tak na marginesie, to ta 5-cio letnia sąsiadka którą wczoraj wspominałam pije kachę na noc z butli do tej pory ;D

Mailen to nie lepiej na noc dać właśnie coś treściwszego, gęściejszego a ewentualnie dopoić wodą w nocy? Ja zamierzam, jak rzucimy cyca, dawać jakiś serek lub kaszkę na kolację, kanapeczkę a potem wodę do picia. Ta sąsiadeczka jest już chyba za stara na butlę (chyba że ma młodsze rodzeństwo i się wzoruje na nim).

reklama
Do góry