reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

melduje sie i ja jestem ale dzis jakas ledwo zywa, spałam razem z Olkiem a teraz wypiłam kaffke i moze troszke postawi mnie na nogi.
teraz Olka mam na chwile z głowy bo przyszła do nas 5-cio letnia dziewczynka i nawet ładnie się bawią ;D ::) z tego co obserwuje to taka różnica wieku między dziećmi jest OK bo sie nie biją i nie wyrywają zabawek tylko ta mała sie juz nim ładnie opiekuje ;D wiec to mnie jeszcze bardziej utwierdza w przekonaniu ze następne dzieko za 5-7 lat ;)
Teee Lechuuuu zjeżdzaj stąd!!!!Albo mniej odwagę się odezwać tchurzuuuu

reklama
halllo a gdzie Wy wszystkie????
Olek spi a ja idę wziąc prysznic a ja wstanie zapakuje go w samochód i skoczymy do mojej koleżanki bo Marcina jak zwykle nie mam wiec co mam siedziec sama w domu.... ::)

żaneta suuuper, ja też bym chciałą,m ale musze do pracy wracać :(

Lechuuuuuuuuuu zjeżdżaj, co za koleś

no a nas coraz mniej, no ale w wakacje to chyba normalne ;)
my po wizycie u prababci :) miło było, po drodze zakupki zrobiliśmy, Majka dalej chrypi, ale dupinka lepsza, wiatr u nas zimny i słońce ostre

my tez juz wrócilismy do domku....fajnie było nie ma jak to babskie spotkanie ;D koleżanka kombinuje żeby mnie gdzies wyrawac na noc zebym została u nich w Wawie, wyjsc gdzies na piwko itp jak za dobrych dawnych czasów, ale ja sobie nie wyobrażam zostawić Olka na noc....chyba ani on ani babcia by nie dali rady, zeby chciaz jadł kachę butla i przesypiał noc...ehhh, pewnie jak zwykle nic z tego ::)

żaneta gratuluje odwagi co do następnego dzidziulka, ja bym się chyba jeszcze nie odważyła...może za parę lat... ;) :p

a mnie czeka w sierpniu wieczór panieński koleżanki i na bank idę ;D Majka było bardzo grzeczna jak z mężusiem balowaliśmy na weselichu, moja mama spokojnie dałą sobie z nią radę ;) Krzysiek sobie poradzo tym bardziej :)
Ja właśnie piję jakieś szwabskie piffko z limonką ;D całę 2,5 procenta ::)

reklama
Hello
na poprawe humoru...
Swinka dla wszystkich raz
dsc03343ii9.jpg

Bylismy w mini zoo i reszte wkleje w galerii

Do góry