reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Ja jeszcze nie spie wkleje troche fotek ze spacerku
dsc033274sc.jpg

dsc033286bc.jpg

dsc033293xv.jpg

dsc033306ed.jpg

Gaga ty to zdolniacha jestes, GIMP nie jest taki trudny wg mojego meza ale ja w nim probowalam i go olalam. Nie mam cierpliwosci.Jak to baran ;)

reklama
domicela mój mąż też twierdzi że łątwy, no ale muszę się przestawić, jak flasha sama opanowałam i Adobe Premiera to to góffno też rozgryzę ;D ale nie dziś :) bo mi się nie chce
super zdjęcia, ta traweczka taka jak od linijki :)

hej dziewczyny
nie mam w ogole sil za grosz, leb mnie boli o malo nie peknie a nie chce za bardzonic brac, bleee

gaga super zdjeciowki

domicela pieknie, pieknie, pieknie, uwielbiam Skandynawie,a gdzie dokladnie jestes?

ja po USG, wszystko ok, termin porodu przesuneli mi na 4 stycznia ale trzymam sie grudnia bo mam tendencje do przedwczesnych porodow :p, cos wiecej napisze w poniedzialek bo USG u lekarki zostaje a w pon mam wizyte.

Hanutek strajkuje nie chce jesc, mleka rano zjada moze 40ml, potem duzy kubas tak 180 kaszki kukurydzianej z owckami na gesto potem dwa danonki potem trzy lyzki papy z miesem i na kolacje 3-4 lyzki kaszy pszennej z babanami i duzo pije, ale to chyba za malo jadla zdecydowanie wiecej, chyba mi schudnie bo lata po calym mieszkaniu jak maly samolocik ::)

ja ajestem na przelomie byka i blizniat zalezy w ktorym horoskopie, to zawsze wybieram ten ktory lepszy ;D

Atol fajnie ze sie odezwałaś mimo bólu głowy bo zaczynałam myślec czy u ciebie o.k Odetchnełam z ulgą i daj znac po wizycie a teraz wypoczywaj

Atol to Hania Ci pieknie je w porownaniu do Julki. Bo jula rano mleko 100ml pol banana pol lyzeczki kaszka ryzowa, obiadku 4 lyzeczki , jogurcik malinowy yoplait cos podobnego do danonka i na noc mleczka 50 ml. To wszystko. A ja za nia latam jak glupia z jedzeniem.
Aha a w Szwecji jestem w miasteczku Hallstahammar nieduze ok 15 tys mieszkancow, 120km na polnocny zachod od Sztokholmu.

reklama
to ja nie powiem ile je Mjutek, bo na żarłoka wyjdzie ::)
cieszę się że wam się moje wypociny podobają ;D

Do góry