reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Moje robaczki też już śpią!!! Uffff, trochę spokoju.
Idę zażyć teraz kąpieli.
Mężowy już w drodze do domku.

Dzisiaj, jak byliśmy na placu zabaw, to Łukasz w pisaku takiego orła wywinął, ze myślałam, ze padnę z niego, wstał otrzepał się i krok do przodu i buzią prosto w piach. Oko, nos, buzia załadowana piachem a gość wstaje i idzie dalej!!!!
Musiałam go szybko otrzepywać, bo on nie miał czasu na pierdoły...  :laugh:

A cena jeździka KOSMICZNA. Za taką cenę nie kupiłabym...
Marta, pogadaj z ludźmi i zapytaj się ile chcą przeznaczyć na prezent i niech się zrzucają... co Ci szkodzi... albo niech dają forsę a Ty wtedy kupisz...

Łukaszkowy apetyt w miarę. Mleczka trochę mniej pije, na kaszkę dmucha a obiadku tak około 160 ml zjada...a poza tym duuuuużo pije.
Nie czepiam się go, bo sama mniej teraz jem...

reklama
słowiczku za taką cenę to ja bym nawet na niego nie spojrzała ;D gdyby nie to że udało nam się za 156 i to z przesyłką to też bym nie kupiła, ale tak swoją drogą jak to możliwe że na allegri sprzedają połowe taniej i im się opłaca ???

Gaga, podejrzewam, że to prosto od producenta mają. A w sklepie to marża, zapłacić za transport, za markę sklepu też się płaci...
Podam Ci inny przykład. Kupiliśmy Gabie plastikową taczkę do piaskownicy w Auchan i tam zapłaciliśmy za nią 18 zł. Później w sklepie dziecięcym typu Smyk czy Świat dziecka ( już nie pamietam) ta sama taczka kosztowała 100% drożej. I dlaczego??

wiecie co to się w głowie nie mieści jak człowieka robią w ch....
ja to teraz jak mam coś kupić to zaraz sprawdzam czy na allegro nie jest taniej ;D

dobra zmykam z psem i dymka puścić ;D

muszę powiedzieć że dużo na tym oszczędzam, jednak jest taniej, nawet z kosztami przesyłki

dobra ide już :)

Ratunku! Pot cieknie mi po plecach!
Mój mąż juz drugi rok z rzędu zbojkotował moje urodziny. W zeszłym roku akurat tego dnia miał operację, a dzisiaj i jutro siedzi na obronach w Elblągu.  
Nie poznaję mojego dziecka! Od wczoraj zjada 2 razy dziennie pół dużego kubka twarożku z owocami i pół kubka zupki. Do tego śpi dwa razy dziennie: dzisiaj np półtorej i dwie godziny. Tfu tfu tfu. Pochwaliłam i juz sie boję co będzie jutro.

Ło i jest jubilatka ;)
A męża palnij w łeb, jak wróci to może nadrobi stracony czas...
A co do potu to chyba każda z nas to przeżywa te wspaniałe uczucie ;D ;D ;D ;D tylko Domiceli pewnie chłodno...

helol z wieczora
ja urodzilam Hanutka okolo 3 tygodnie przed terminem, cc ze wzgledu na ulozenie posladkowe ale i tak krowa nie chciala juz siedzie w brzuchu tylko tym tylkiem pchala sie do przodu

jesli chodzi o jedzenie to jak Hania byla nad morzem to jadla bardzo ladnie a tu wrocila i fatalnie, to znaczy jesli chodzi o mleko, posilki bezmleczne ok a mleko tak jak u Andy fu i koniec do tego stopnie ze jak jej daje sok to najpierw musi sprobowac co to jest a potem dopiero pic zaczyna, a pije bardzo duzo

nie widzialam jej dwa tygodnie i wczoraj jak wrocilismy i ja zobaczylam to sie normalnie glupia poplakalam i nie moglam przestac ::), bardzo urosla i tak fajnie opalona i wloski zjasnialy, ale zeby ma nadal tylko dwa, czy jest jeszcze jakis dzidziol tak opozniony w zebach?

jak bylam w Angli to temp dochodzila do 20 stopni, fajnie bylo, ale teraz u nas juz po deszczu i tez sie ochlodzilo takze spac sie da

jutro ide na USG mam nadzieje ze wszystko oki

pozdrawaim i spadam spac

reklama
u nas tez troszke popadało i była mała burza, zaraz po deszczu było troszkę chłodniej a teraz okna wszedzie pootwierane a nic nie czuc zeby jakies powietrze spadało :mad:
Oluś juz spi, spimy dzis sami bo tatus musial dluzej w pracy zostac i zostal juz u babci w Warszawie zeby sie nie tłuc po nocy

Do góry