reklama
Mailen
Fanka BB :)
ja byłam przekonana że Olek nie będzie raczkował tymczasem od wczoraj zasuwa jak mały samochodzik, tak ostatnio próbował po jednym kroczku i sie potem rozkraczał jak żaba a wczoraj jak wypruł to aż byłam w szoku, ale jak się zmęczy to rzuca sie na klatę i czołga się po swojemu ;D albo jak troche po raczkuje i się zmęczy albo przejdzie troszkę a dalej się boi to sobie siada na dupeczke i elegancko odpoczywa mały cwaniaczek ciesze się że raczkuje bo sie gdzies naczytalam że to dobre dla dziecka a juz myslalam ze nie bedzie :
jo-anna-on
Pindory i godody
To już 11 miesięcy jak jest Ania. U mnie zaczęło sięniewinnie, myślałam że to skurcze przepowiadające i że mam jeszcze jakieś 2 tygodnie. Po południu, oglądałam MŚ w lekkoatletyce gdzieś w Skandynawii i piłam Karmi. I oczywiście odpoczywałam na łożu. Takie niewinne skurcze, niebolesne. Wieczorem wykąpałam się, położyłam spać ale skurcze stawały sięcoraz bardziej wyraziste. O północy nie dało sięjuż leżeć, musialam pochodzić. W końcu koło pierwszej uznałam, że to chyba się już zaczęło. Spakowałam torbę, wyszliśmy o 2:30 do szpitala, tam mi w domofonie powiedziano: jak to pani rodzi? KTG, na którym nie mogłam wyleżeć (w międzyczasie rodziła moja współlokatorka ;D). Wreszcie badania, na których okazało się, że jest już pełne rozwarcie . Na łoże, oksytocyna i o 4:40 urodziłą się Ania. Dostała 10/10 i po moim przebudzeniu po szyciu i dojściu do siebie(oczy przestały biegać każde w swoją stronę) byłyśmy już razem. NIe rozstajemy się od tego czasu na dłuzej.......
Moje Szkraby śpią. Ale trochę mnie kosztowało uspienie ich. Czy Wasze dzieci też nie maja ostatnio apetytu?? U mnie jest tragedia, szczególnie jeżeli chodzi o mleko. Teraz poszły obie spać głodne, bo kaszka jest beeee. Wczoraj też tak było,nie wiem o co chodzi. Ale wiem jedno ja już wymiękam, codziennie wieczorem jest oisk, wrzask, bo oczywście nie będzie jedzenia i spania, aoczy trą marudzą, bawić się nie chcą. Załamka
Gaga, po tej Twojej wczorajszej reklamie tego jeździka zaczęłam się zastanawiać czy nie zrobić zrzutki od wszystkich gości urodzinowych i nie kupić im tego. Bo to akurat sama rodzina i niektórzy już pytają co kupić dziewczynkom. Ale z drugiej strony trochę mi głupio, wcale nie wiem co zrobić.
Gaga, zobacz te cenę:
http://www.miki.com.pl/show.php?parent=28&id=4263
http://www.miki.com.pl/show.php?parent=28&id=4263
gaga
uzależniona
marta no własnie taka cena jest u nas w sklepie firmowym chicco a na allegro 175 !!!!!!!!!!! paranoja jakaś
a jeśli chcesz kupić to ja bym się nie krępowałą na twoim miejscu, i jak pytają to bym powiedziała, po co masz dostawać jakies pierdoły, a ja na prawde jestem zadowolona z tego, mam nadzieję że jak za moją rada ktoś zakupi to maluch nie oprotestuje tego ;D i mi nie wklepiecie ;D
Majka własnie po kąpanku w nadmanganianie potasu i śpi bez pieluchy na podkłądzie, może coś to pomoże
a jeśli chcesz kupić to ja bym się nie krępowałą na twoim miejscu, i jak pytają to bym powiedziała, po co masz dostawać jakies pierdoły, a ja na prawde jestem zadowolona z tego, mam nadzieję że jak za moją rada ktoś zakupi to maluch nie oprotestuje tego ;D i mi nie wklepiecie ;D
Majka własnie po kąpanku w nadmanganianie potasu i śpi bez pieluchy na podkłądzie, może coś to pomoże
reklama
gaga
uzależniona
a co do apetytu, to Majka jest chyba największym sieprniowym żarłokiem, a teraz też odpuszcza
rano zjadła mleko 180, potem brzoskwinkę i pół bananka (ale już bez 4 łyżek kaszki jak zawsze tylko same owocki), obiadek (już nie cały słoik 350g tylko jakieś 300 ) potem mleczko ale tylko 100, w międzyczasie jej dałam takiego śiderka, to taka bułeczka no i wypiła ze 2,5 butli czyli jakieś 700-800ml
no ale jak na Majulkę to nie jakoś dużo tego jedzenia ;D
zuzaczku co zo tobą ???
rano zjadła mleko 180, potem brzoskwinkę i pół bananka (ale już bez 4 łyżek kaszki jak zawsze tylko same owocki), obiadek (już nie cały słoik 350g tylko jakieś 300 ) potem mleczko ale tylko 100, w międzyczasie jej dałam takiego śiderka, to taka bułeczka no i wypiła ze 2,5 butli czyli jakieś 700-800ml
no ale jak na Majulkę to nie jakoś dużo tego jedzenia ;D
zuzaczku co zo tobą ???