Witajcie witajcie u nas kryzys zarzegnany ;D
Chorobsko poszło w las.A na dokładke wczoraj przebił sie nastepny ząbek górna dwójka wiec mamy juz razem 6 zeboli.Jak na każdego będa takie rozrywki to ja sie wcześniej wykoncze.
Co do urodzin to ja już na tą niedzielke sie szykuje:bedzie tort ,szampein,i grill co do reszty czyli piwka zobaczy sie ale jak bedzie skwarno to pewnie bedzie zimne :
Troszke wcześniej ale 23 wyjeżdzamy i nie chcemisie szykować wtedy dla gośc :
i.Wiec 21 bedzie tort tylko dla naszej 4 i może jeszcze babcia sie zapisze.
To i ja przeterminowanego Bartusia urodziłam :laugh: :laugh: :laugh:Na szczeście nie tak bardzo bo tylko 9 dni wiec może jeszcze byc ;D a iteraz całkiem niezły z niego gość,odświeżony :
Moj Bartuś dziś już 3 godzine kima :
to jest u niego nienormalne tym bardziej że noc była o.k
Chyba odsypia te nie przespane nocki i te go zeba
A w sypialni mamy chłodno bo od pólnocy.
A i zapomniałm napisac :moja kumpela urodziła chłopca W DOMU,SAMA Z MEZEM.Karetka nie dojechała-fajnie co......................Mąz w nagłym szoku a chłopak w czepku sie urodził(taką miał bło,nke na główce-szcześciarz :laugh:
Agata jeżdzij jeżdzij i nawet jak coś poknocisz to sie nie przejmuj nawet zawiodowym si zdarza........
Ja też już ochrzciłam prawko tzn przykasowałam ojcu autko ale to już dawno
i nie warto pamietac
Anda z checiom bym przyjechała bo usycham ,deszczu...............deszczu.................
Gaga a na odparzenia najlepszy spacer z gołą dupką :laugh: a tak na poważnie to przerabane moja julia tak miała-współczuje.Może Majutek przez to odparzenie taki nieznośny?
Ale wam popisałam............Ale wy też niezła wene twórczą macie
No wstał po 3 godzinach...
dziś juz chyba do wieczora nie pójdzie kimac :