reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Słowiczku,ale tu właśnie leży problem,że on odpina nawet przez ubranko...I jest jakiś sposób na to?No chyba nie...
Ja kodów nie zbierałam,bo nie jestem za bardzo za tymi gotowymi produktami,a kaszek mój mały nie lubi,więc nie opłacało by mi się.I tak często robią nas w balona i na nas zarabiają.
Mam dziś co do tych spraw bojowy nastrój,bo znowu coś mnie nakusiło na grę w tvn i oczywiście wielkie "d".Już nawet tego nigdy nie włączę,bo człowiek nie wiadomo na co liczy,a oni zarabiają o wiele więcej,niż ludzie co wygrywają... :mad:

reklama
Maximilian nareszcie spi :).Ja tez jestem padnieta,ide wziasc prysznic to zaraz lepij bede sie miewac.Mezus przed chwila dzwonil i jest w drodze do zonki ;D.Zamiast jutro po sniadaniu,wyjechal dzis po kolacji i okolo 24 bedzie ze mna ;D.Przyjedzie co prawda padniety i jutro o 5.30 jedzie,bo ma nastepny termin,ale nocka nalezy do nas >:D ;D.

Marzena ;D ;D Chyba mu pozszywam i będą pielucho-majteczki...hehe.Wiem,ze są takie gotowe,ale prędzej byśmy zbankrutowali,jakbyśmy na tych jechali.Jakoś przepękam,położyłam z powrotem ceratkę pod prześcieradło.Mam nadzieję,że jej nie zje :)
Ja tam idę spać.Przecież na Waszych Mężów czekać nie będę,a mój zaiwania w pracy.Dzisiaj rano myślałam,że padnę,jak siedział na krześle przy kompie,z ręką na myszce i ...spał jak zabity.To jest dopiero uzależnienie :D
Spokojnej nocki Dziewczyny...

reklama
Witajcie
własnie wrócił maz
u nas do poludnia w miare a potem grzało
zapraszam na kilka naszych zdjec

Mailen dokładnie ten sam przypadek jestem

u nas truskawy po2,5-2,00 zeta

Spadam do jutra

Do góry