reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Ja na chwilkę wpadam bo idę spać może dzisiaj położę się w końcu przed 1 bo ostatnio jakoś wcześniej mi nie wychodzi a później jestem padnięta i to na swoje życzenie :mad:

A truskawy to ok 3 - 4 a za 4 to są już z gorspodarstwa ekologicznego takiego z certyfikatem więc nie dużo. Ale zapomiałam że dostawy warzyw tylko we wtorek więc Marysia dostanie truskawy w przyszłym tygodniu.

reklama
Ja jestem chwilkę , właśnie wróciłam z trasy śmierci Poznań- Warszawa. Nienawidzę jeździć w nocy między tirami szczególnie jak wyprzedzaja na trzeciego a czasami na czwartego.Muszę ochłonąć po tej wycieczce i troszkę zaglądnełam.
Mailen nie dołuj się nie masz konkretnego powodu , tak samo nam powiedziała pielegniarka środowiskowa ,która robiła mężowi zastrzyki jak leżał chory. Stwierdziła ,ze ona to się naogląda i wtedy akurat robiła zastrzyki morfiny kobiecie ok 40 letniej ,która w domu umierała na raka maając dwójkę dzieci jedno miało 3 latka.
Ja wiem ,ze to akurat przykład ekstremalny, ale ciesz się z Olusia on jest taki śliczny i zalotne ma spojrzenie. A jutro będzie na pewno lepiej.
Moja Jula też w tej chwili nie chce siedzieć ani ciut ciut tylko chodzić przy meblach albo za rączki.A najgorsze jest to ,ze ona się już puszcza , zamyka oczy i idzie chociaż jeszcze nie potrafi i pada na dupsko.Ale najkepsze jest to ,że zawsze tak ładnie się wywinie ,ze ma miękkie lądowanie :laugh:

No i cholerka była pobudka, a dwie noce były bez. Prawo dwóch dni działa perfekcyjnie. Czyli dzisiaj moje dziecie będzie nie do zniesienia bo przez ostatnie 2 dni była , jak na jej standardy, bardzo grzeczna ::) :p.

Dobranoc

No i miałam iść spać :mad: tylko, że przez to ściąganie mleka przez 10 miesięcy to przyzwyczaiłam sie do późnego chodzenia spać.
Jeszcze raz dobranoc

Witam  :)
A ja przez pobudki w nocy przyzwyczaiłam się do wczesnego wstawania. Zwłaszcza, że za oknem piękne słoneczko i rześki wiaterek  :)
Domicela, ja też kiedyś sama jechałam tą trasą. Do tego ciemno i deszcz. Dziękuję, że żyję  ::)
Stęsknione kobietki, jak tam po powrocie mężczyzn do domu  >:D

dzien doberek malaYoo mnie ubiegla dzisiaj

Hania tez nie siada z lezenia na plecach, przekreca sie na brzuch i wtedy siada
jesli chodzi o jedzenie wszystkiego co sie da to Hani ulubione sa pety z plazy i kamienie ::)

bede miala dzis mnostwo roboty bo od jutra zmiany cen lekow i musze to wszystko wprowadzic i sprawdzic, bleeee

a co z nasza aktywistka zuzaczkiem????????

hej
my juz po śniadanku i porannej kawce...
na 9 lecę do fryzjera bo zarosłam strasznie....
u nas leje....
a moje dziecię bawi się w elektrytka.........
Atol będzie drożej????
a jakie u Was są ceny wkładek laktacyjnych z penatena? (ja płacę 19.00 za promocyjne 50 sztuk).
Dziewczyny mam pytanie odnośnie @ miałam dopiero drugi raz po porodzie i do tego po 2 miesiącach od pierwszej... a jak jest z tym u Was ja ciągle karmię (w nocy też).

Witam po sniadanku i kawuni.

Anecik,ja mam dopiero od 2 miesiecy regularnie @.Moje przerwy po miedzy trwaly 8-9 tygodni.

malaYoo,jestem nie wyspana ;) ;D.Maz ma jadna gorzej,bo z samego rana wstal i pojechal na,zobaczymy sie wieczorkiem.

reklama
Cześć dziewczyny! Melduje, że jeszcze żyje. Ledwo bo ledwo ale dycham. Mały już po wizycie kontrolnej u lekarza i pan lekarz zadowolony z jego stanu. Jeszcze tylko nosek ma zapchany. Przez tą jego chorobe to wszyscy się pochorowaliśmy. Najgorsze jest to, że zrobił się nie dobry. Nie chce sam zasypiać - gdzie kiedyś nie było z tym problemu - kładłam go do łóżeczka a on pomarudził trochę i już spał. A teraz tylko na rękach :mad:. Ale to jeszcze nie najgorsze. Najgorsze jest to, że budzi się z płaczem w nocy co godzinę i też trzeba go wziąść na ręce i ululać. W dzień jest nie lepiej - najlepiei u mnie na rękach. mam dość - CHCE SPAAAAĆĆ!!!!!!
Spadam nadrobić zaległości.

Do góry