reklama
gaga
uzależniona
aneik ja dostałam @ jakieś pięć miesięcy temu i maiałąm regularnie a nie karmię od jakiś dwóch tygodni
u nas nocki chyba się normują na szczęście, ale pewnie to napsałąm więc znowu zacznie się budzić co chwila ;D
zuzaczek żeczywiście coś zaginął w akcji
finiak dobrze że maluch już lepiej
Goga a jak tam twoje chłopaki ???
u nas nocki chyba się normują na szczęście, ale pewnie to napsałąm więc znowu zacznie się budzić co chwila ;D
zuzaczek żeczywiście coś zaginął w akcji
finiak dobrze że maluch już lepiej
Goga a jak tam twoje chłopaki ???
gaga
uzależniona
evelinka niezły Domi z tymi pieluchami, Majka też odpina ale przez ubranko na szczęście nie
agata ja sie przyzwyczaiłam karmić Majke midzy 3-5 i w tych godzinach nie śpię koszmaaaaaaaaaaaaaaar więc rozumię cię że nie możesz zasnąć wcześniej
agata ja sie przyzwyczaiłam karmić Majke midzy 3-5 i w tych godzinach nie śpię koszmaaaaaaaaaaaaaaar więc rozumię cię że nie możesz zasnąć wcześniej
jo-anna-on
Pindory i godody
Hei!
Anecik ja dalej karmię ale @ jeszcze nie było, ma podobno nadejść jak skończę z cycoleniem.
Mała śpi. A ja musiałam wybrać się na zakupy, bo zostały mi 2 pampersy. W Realu od dzisiaj jest promocja pampersów: za 44,95 (chyba) + 72 szt. chusteczek gratis. Karmelki i reddsy chłodzą się w lodówce ;D ;D ;D.
Dziecina się budzi, pospała 40 minut, zasnęła u babci na rękach. A teraz szeroko uśmiecha się do mnie z łóżeczka jak tylko na nią spojrzę. Stęskniło się dziecko.
A Ania siada z plecków, bokiem i z brzuszka. Na wszystko musiał przyjść czas.
Z zakładaniem pampersów też mamy problem bo mała tak się kręci, obraca się na brzuch, na kolanka i wędruje po przewijaku. A jak daję jej coś do ręki to najczęściej to ląduje w misce z wodą do mycia pupy ;D .
Czas zmienić pampusia...
Anecik ja dalej karmię ale @ jeszcze nie było, ma podobno nadejść jak skończę z cycoleniem.
Mała śpi. A ja musiałam wybrać się na zakupy, bo zostały mi 2 pampersy. W Realu od dzisiaj jest promocja pampersów: za 44,95 (chyba) + 72 szt. chusteczek gratis. Karmelki i reddsy chłodzą się w lodówce ;D ;D ;D.
Dziecina się budzi, pospała 40 minut, zasnęła u babci na rękach. A teraz szeroko uśmiecha się do mnie z łóżeczka jak tylko na nią spojrzę. Stęskniło się dziecko.
A Ania siada z plecków, bokiem i z brzuszka. Na wszystko musiał przyjść czas.
Z zakładaniem pampersów też mamy problem bo mała tak się kręci, obraca się na brzuch, na kolanka i wędruje po przewijaku. A jak daję jej coś do ręki to najczęściej to ląduje w misce z wodą do mycia pupy ;D .
Czas zmienić pampusia...
jo-anna-on
Pindory i godody
Aha, te pampersy są z serii z rozciągliwymi boczkami (paskami do zapinania). Drugi raz udało mi się trafić na nie, suuuuper.
marzenaalicja
Fanka BB :)
Ja tez ostatnio kupilam te pampersy i jestem zachwycona .Byly w promocji i mam 3 kartony.Mam nadzieje ze zostana na stale na rynku handlowym.W tych zwyklych zdarzalo sie ze Maximilian mial odcisnienia jak za mocno zapielam,a te sa tak elastyczne,ze nawet o tym mowy nie ma .Polecam.
słowiczek
mama pisklaczków
Hejka, mam chwilkę spokoju, dzieciaczki śpią a ja się nudzę. W końcu mam czas dla siebie i Was.
Mężowy przyjechał gdzieś przed 2 i poszedł spać a rano odrazu do pracy...
Moje dzieci a zwłaszcza Gabę coś ugryzło i od rana na mnie znowu leje. I wydaje mi się, że to jest przez to, że mąż wrócił a ona u niego ma fory...
Łukasz non stop drepta, nawet raczki już go nie interesują...
Jestem zła, bo nie mam mleka do kawy a bez mleka nie ruszę, a tak by mi się przydała kawka... Ledwo patrzę na oczy...
Ja @ dostałam jak skończyłam karmić...
Finiak trzymaj się!!! Dużo zdrówka!!!
Znowu dziewczyny poznikały. Gdzie żużaczek, marta, justyna, Goga???
Mężowy przyjechał gdzieś przed 2 i poszedł spać a rano odrazu do pracy...
Moje dzieci a zwłaszcza Gabę coś ugryzło i od rana na mnie znowu leje. I wydaje mi się, że to jest przez to, że mąż wrócił a ona u niego ma fory...
Łukasz non stop drepta, nawet raczki już go nie interesują...
Jestem zła, bo nie mam mleka do kawy a bez mleka nie ruszę, a tak by mi się przydała kawka... Ledwo patrzę na oczy...
Ja @ dostałam jak skończyłam karmić...
Finiak trzymaj się!!! Dużo zdrówka!!!
Znowu dziewczyny poznikały. Gdzie żużaczek, marta, justyna, Goga???
Jestem, podczytuję po trochę, ale ledwo ciągnę z niewyspania. Zostało mi samo wykończenie pisania, a że ostatnio chodziłam spać koło 2, to wczoraj padłam razem z dziećmi po 22. I Maras nas obudził o 5 bo ryczał - a my półprzytomni nie mogliśmy znaleźć smoczka żeby go uspokoić. Jak dostał flaszkę, to potem zachciało mu się bawić, potem był kupsztal... Przysnęliśmy o 7 i obudziliśmy się wpół do dziewiątej - a u Michała o tej porze w przedszkolu dają śniadanie (dziś ostatni dzień) - no i było szykowanie biegiem, jeszcze sprint do kwiaciarni po różyczki. Tomek też biega jak z pieprzem - dziś ostatni dzień na dopięcie wszystkiego. Zarezerwował już stolik w restauracji dla profesorów. Ciekawe, ile zapłacimy za ten obiad I jestem dalej załamana zawartością swojej szafy. Chyba pójdę w dżinsach, bo tylko w tym jako tako wyglądam
A a propos cen - czemu w Szczecinie truskawki są takie drogie?? Wczoraj już były tylko takie za 4 zł. A u niektórych z Was są prawie połowę tańsze. Ja chcę się stąd wyprowadzić!!! Ceny jak u Niemców, a zarobki jak w Rosji
A a propos cen - czemu w Szczecinie truskawki są takie drogie?? Wczoraj już były tylko takie za 4 zł. A u niektórych z Was są prawie połowę tańsze. Ja chcę się stąd wyprowadzić!!! Ceny jak u Niemców, a zarobki jak w Rosji
gaga
uzależniona
no własnie słowiczek ma rację, gdzie się podziewacie ???
u nas od rana leje więc spacerek skończył sie tylko na wyjściu po zakupy
Mąż od poniedziałku do środy ma wolne uff uff odpoczniemy oboje jutro jedziemy po sukienusię na ślub i jakies butki do niej, trzeba będzie się nagimnastykować bo z kasa krucho (matka nie ma w czym na wesele iść ale dzieko jeździk będzie miało ;D )
słowiczku ty to masz z tym Gabiszonem zabawę a i mleczko przesyłam do kaffki
ja się wczoraj dowiedziała że moja kuzynka która ma małą o 3 tyg, młodszą od Majuli jest w ciąży ;D ( drugie nieplanowane)
u nas od rana leje więc spacerek skończył sie tylko na wyjściu po zakupy
Mąż od poniedziałku do środy ma wolne uff uff odpoczniemy oboje jutro jedziemy po sukienusię na ślub i jakies butki do niej, trzeba będzie się nagimnastykować bo z kasa krucho (matka nie ma w czym na wesele iść ale dzieko jeździk będzie miało ;D )
słowiczku ty to masz z tym Gabiszonem zabawę a i mleczko przesyłam do kaffki
ja się wczoraj dowiedziała że moja kuzynka która ma małą o 3 tyg, młodszą od Majuli jest w ciąży ;D ( drugie nieplanowane)
reklama