reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

domicela,wiem jak robaki smakuja...brrrr...majac 14 lat ugryzlam pajaka.Schowal sie nieszczesny w winogronie.
Julci gratulujemy trzeciego zabka.My tez czekamy na trzeciego juz od kilku dni.Dzaslo jest opuchniete i widac zabek,no ale jeszcze sie nie przebil.

reklama
hej!!
Kto mi powie jak dostać się na ten tajny zamknięty???
Bo ja oczywiście nic nie wiem....
My też dostaliśmy z nestle mleko i kartkę....
Słowiczku co Ty za punkty zbierasz?
Która z Was karmi jeszcze piersią?
Domiciela nie martw się każde dziecko rozwija się w swoim tępie.... jak coś Cię bardzo martwi to idz do neurologa.....
Rehabilitantka mi mówiła że każde dziecko samo sobie kobinuje jak siadać wstawać itp.... czasem aż się dziwi tak pomysłowe bywają maluszki....
Nasz Tomek też nie siada z leżenia na plecach tylko wykonuje skręt do boku itp... i to jest ok (rehabilitantka kontroluje go nieustannie)

A ja jeszcze żadnej kartki nie dostałam.Jak myślę o tym roczku,to mnie mrozi...kurcze..tyle ludzi ma być...
Też dziś padnięta jestem,bo mały nie da sobie nawet porządnie pampersa pozapinać.Mało tego...jak już mu zapnę,to sobie odklei rzepy i zadowolony.A później całe łóżeczko zasikane.Nawet przez majteczki dorwie te zaczepy.Już nie wiem,jak go podejść :mad:
Idę się do mężusia przytulić,bo całą noc go nie będę miała...

Olek też dzis cały dzień nie znośny i tylko by chcial chodzić zeby go za rączki prowadzać.... ::)
a ja dzis caly dzien jakas pół przytomna, łep mnie boli a do tego na wieczór złapałam doła...siedze i rozmyślam nad swoim życiem i wszystko widze w czarnych barwach :mad:

Mailen podsyłam jasne kolorki :) poczta doszła ??? może masz jakieś specjalne życzenia :)

u nas Krzysiek ma możliwość nowej pracy dużo lepiej płatnej, ale chyba z tym poczekamy...........

Majka była dziś super zasnęła w bujaczku jak robiłyśmy z kumpelą pizzę ;D

Cześć.
Padam, jestem cholernie zmęczona. Po trzech dniach zajmowania się dziećmi, sprzątaniem, robieniem zakupów i tp. poprostu jestem zmęczona. Chłop mój dzwonił, że wraca. Będzie o północy...

Evelinka, dobrze, że tylko zasikane łóżko. Ja po nauczce z Gabą( ;D spała w pampku i koszulce, zrobiła kupkę , po czym ściągła pampka i wszystko było umazane w qpie. Łącznie z łóżeczkiem, ścianami i nią całą ;D ) do spania zakładam tylko i wyłącznie body.Łukaszek też już wykapował o co chodzi z rzepami i przy każdej okazji je odpina. Także powtórki z rozrywki nie ryzykuję...

anecik, punkty zbierałam za kody z produktów Nestle po czym ze "sklepiku Niebieskiego Misia" można było to wymienić na nagrody. Wybrałam kocyk. Promocja była do końca maja...

reklama
Jejku ale tu się dzieje a nie mam czasu zajżeć :(

Darek się urlopuje więc na nic nie mam czasu :laugh:, pogoda daje odżyć :laugh:
Jetsem pozywnie naładowana, kupiłam małej 3 fajne kompleciki bo nie miałam dla niej praktycznie letnich ubranek.

Marysia też nie siada z pleców ale z brzuszka.

No i nie pamietam co chciałam napisać.

Do góry