reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Goga u nas po 2 zł,ale strasznie brzydkie w tym roku sprzedają i jak dla mnie wcale nie są słodkie.Zdecydowanie lepiej egzamin zdają tego lata czereśnie :)
Była właśnie mężusia siostra i zadecydowali,że jadą w przyszłym tygodniu na parę dni do Krakowa i okolic...z teściową ;D I teraz opcje są dwie-albo będzie fajniuchny tydzień z mężem bez żadnych krytyk,albo zwariuję bez pomocy przy małym i się z mężem pozabijamy.Wszystko zależy od naszych humorów.Myślę,że źle nie będzie... :)
Marta,ja z takim pytankiem-masz jakąś rodzinę albo znajomych w Juliopolu?

reklama
u nas truskaweczki na ogół po 2,50 a raz widziałam nawet za 1,50 ale takie kiepskie, a mama kupuje od takiej zaufanej babeczki co tez jej przynosi wiejskie mleczko to płaci u niej po 3zł ale wiadomo chociaz że bez sztucznych nawozów wiec nie strach Olkowi dać czy na przetwory

Goga pisze:
Maras właśnie padł. Spacerek na pocztę dobrze mu zrobił. Słuchajcie, zaczęła się nowa fala przesyłek dla dzieci. Nestle przysłało kartkę urodzinową z narysowanym tortem, a dziś odebraliśmy kartonik z Bobovity - deserek owocowy, saszetka kaszki i mleko po 1. roku w kartoniku z rurką.
No właśnie, kilka dni temu Ania dostała pierwszą kartkę urodzinową... od nestle. I próbkę mleka waniliowego.
A truskawki 2,50-3 zł, ale po deszczach zrobiło się z nich błoto, strasznie brzydkie.. Na szczęście zdążyliśmy z zakupem na zimę przed deszczami.

Bąbelek śpi. Dzisiaj pobudka o 7:50. Szłyśmy na 9:00 do kościoła, mamy dzisiaj odpust w parafii.
Widzę, że od rana humorek dopisuje. A mnie się nic nie chce! pogoda senna i pewno biomet niekorzystny.

I już po spanku... może uda mi się jeszcze uśpić a może nie. Wrrr... obudziła się jak drzi balkonowe przymykałam. A teraz mi w nosie dłubie :p

Hejka
Wczoraj pisałam ,ze Jula marudziła okropnie za to dziś w ogóle jej się nie chciało rano wstać wstała 7:30 o 9 już poszła spać , sama się kładła później bawiła się jak aniołek i teraz znowu śpi. Ale to wyjątek.Tylko teraz jeść nie chce.Kręci głową i  mówi nie.Idę na czereśnie.
Czy jest jeszcze jakieś maleństwo ,które samo nie siada z leżenia?

reklama
Dzisiaj prawie dostałam zawału bo moje dziecko na chwilę zostawiłam w ogrodzie w wózku w szelkach i patrzyła na nie moja siostra ,a ja skoczyłam do łazienki. A jak wróciłam to Julka wypluła robaka. Nie ruszał się już i nie smakował jej bo się skrzywiła ::) ::). Nogi mi się ugięły.
A tak w ogóle to już wiem dlaczego marudziła wczoraj do potęgi entej . Bo przebił się jej ząbek dopiero trzeci ale to nie koniec.

Do góry