reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Kurczę, moje eleganckie bluzki i marynarki cokolwiek opięte na mnie, a okazało się, że muszę za tydzień iść z Tomkiem na ten obiad z profesorami :p Nie dość że upał, to jeszcze tak oficjalnie i jeszcze takie szychy. Ale mi się chce... Nie macie pożyczyć czegoś do ubrania???

reklama
Zyrtek i badanie moczu,dlaczego?Fabian ma astme alergiczna od 3-go roku zycia i bierze te tabletki co roku przez cala wiosne i lato,bez badania moczu.

Goga ja Cie rozumie.Ja tez nie cierpie takich oficjalnych spotkan i za kazdym razem jak Axel ma premiere to mnie brzuch boli :laugh:.Zastanawiam sie wtedy czyja to premiera moja czy jego ;D.No i zawsze ten stary znany nam wszystkim problem,w co ja sie ubiore ;D!

witam mamuśki the beściary ;D

ja padam byłam na zakupach, oczywiście mpk jak wielbłąd na pustyni, jest traaaaaaaaaaagiczny upał ponoć 35 w cieniu, nie da się żyć

Majka już przechodzi cały pokój sama !!!!!!!! trzeba mieć oczy naokoło du.... straaaaaaaaszne to jest
u nas byłu pokazy samolotów w łikendzik i Majcia teraz chodzi z wystawionym do góry paluchem i pkazuje gdzie latały samoloty :)

atol odpopczywaj :) troszkę ci zazdroszczę, że masz teraz luuuuuuuzik od małej mi by też się ze trzy cztery dni przydały

załapę się jeszcze na kaffkę albo colcię ??? na razie pije slim figura :) ale normalnie od dwóch dni po nie nie byłam w kiblu ??? chyba na odwrót to powinno działąć ;D

kupiliśmy Majulcie niekapka aventu dziś i super rzeczywiście nie kapie, nie tak jak canpol, i Majula pije ładnie :)

No właśnie, dlaczego nikt tego nie mówi, że używając Zyrtek trzeba kontrolować mocz??
Dziwię się, że alergolodzy Wam nie mówią tego. Mi to przekazali.
Długotrwałe używanie zyrteku może ( ale nie musi ) powodować niewydolność nerek i wątroby, może powodować stany zapalne.
Dlatego trzeba kontrolować co jakiś czas mocz aby temu zapobiec.
Najbardziej narażone są ponoć dziweczynki.
Byłam w szoku, jak poinformował mnie o tym właśnie alergolog ale nie kazał się denerwować.
Gaba brała zyrtek chyba półtora roku i ze trzy razy robiliśmy badanie moczu tak dla czystego smumienia i świętego spokoju. Za każdym razem było OK.
Jeżeli Was przestraszyłam to sorki. Ale chciałam zwrócić uwagę, ze takie rzeczy mają miejsce.A nikt o tym nie mówi...

dziewczyny nie dajcie się tym choróbskom, rany współczuję w ten upał jeszcze mieć chorego bąbla w domu

a przede mną widmo wesela i wielkiej dupy mej w jakiejś kiecy, ehhhhh w sobotę biorę męża na zakupy i trzeba coś zakupcyć uhhhh

Heja debeściary ;D

Atol - witaj znowu i odpoczywaj :laugh:

Ja po bitwie z Marysią, która była jakaś strasznie pobudzona. Nie wiem może te ząbki (ciekawa jestem na co będziemy zwalać dzine zachowanie naszych dziaciaczków jak wszystkie wyjdą ;)) bo gryzie smoczek i ręka w buzi prawie cały czas. Kasia się starała ale ja byłam w domu no i ja musiałam dokończyć usypiania po prawie godzinie sprzątania balkonu :p
Upał jest niemiłosierny.

Ja też "uwielbiam" takie oficjalne spotkania :p W sobotę jedziemy na ślub (na szczęście bez wesela) i mam jedne letnie spodnie takie nadające się na taką okazję więc jakoś dam radę. A spotkania z pracy Darka - bleeeeeee trzeba być miłą, uśmiechniętą non stop i gadać z ludźmi, z którymi w cale nie mam ochoty rozmawiać. :p

reklama
marzenaalicja pisze:
Goga ja Cie rozumie.Ja tez nie cierpie takich oficjalnych spotkan i za kazdym razem jak Axel ma premiere to mnie brzuch boli :laugh:.Zastanawiam sie wtedy czyja to premiera moja czy jego ;D.
marzenaalicja a co robi Twój mąż? Jest aktorem, muzykiem... (zastanawiam się, kto jeszcze może mieć premiery)

Słowiczku, lekarze nie wszystko nam mówią, bo czasami czegoś nie wiedzą. Spali na zajęciach albo byli na wagarach ;)

umieram z gorąca... palce przyklejają mi się do klawiatury, ale jestem dzielna i się nie poddaję. Wszak jam sierpniówka debeściara :D

Do góry