reklama
jo-anna-on
Pindory i godody
Witam TheBesty!
Przed chwilą postraszyło burzą, zerwało się wiatrzysko i póki co skończyło się na straszeniu. Gorąco w domu, ale przecież to lsto w końcu. Już niedługo będziemy narzekać, że zimno. I tak źle, i tak niedobrze ;D.
Mała w łóżeczku walczy ze snem. Spać - nie spać. Chwilkę niech pośpi a jak wstanie to dostanie kaszkę, kąpiel i spanko.
Najchętniej to by Ania już sobie sama chodziła, ale jeszcze nie jest na to gotowa. Trochę boi się za jedną rękę, ale to kwestia dni, myślę.
Kończę narazie, bo dzidzia budzi się przez to klikanie.
Przed chwilą postraszyło burzą, zerwało się wiatrzysko i póki co skończyło się na straszeniu. Gorąco w domu, ale przecież to lsto w końcu. Już niedługo będziemy narzekać, że zimno. I tak źle, i tak niedobrze ;D.
Mała w łóżeczku walczy ze snem. Spać - nie spać. Chwilkę niech pośpi a jak wstanie to dostanie kaszkę, kąpiel i spanko.
Najchętniej to by Ania już sobie sama chodziła, ale jeszcze nie jest na to gotowa. Trochę boi się za jedną rękę, ale to kwestia dni, myślę.
Kończę narazie, bo dzidzia budzi się przez to klikanie.
agata806
Fan(ka)
A u nas leje i w tę największą ulewę ja wracałam do domu a od przystanku mam 10 minut drogi. Ale ktoś na górze się zlitował i jak wysiadłam z autobusu to mniej padało, jak dochodziłam do domu to przestało a jak weszłam to znowu luneło. Zaznaczam że byłam z Marysią niedobrakiem.
Hmmm Marysia właśniei starała się otworzyć książeczkę ręką a nogą na niej stała : :laugh:
Hmmm Marysia właśniei starała się otworzyć książeczkę ręką a nogą na niej stała : :laugh:
marzenaalicja
Fanka BB :)
No nareszcie,Maximilian jest wykapany,najedzony i teraz ladnie sobie spi.Gzies do 1-2 mam spokoj,a potem jak zwykle flaszka.Dobrze ze po butli zaraz zasypia.
O 16 dzwonilam do mojej mamy i ta tak bardzo narzekala na pogode.Biedaczka.W Legnicy bylo dzisiaj 40 stopni w cieniu.U nas okolo 29 i w porownaniu do Legnicy to my mamy tutaj "kostnice" ;D.
O 16 dzwonilam do mojej mamy i ta tak bardzo narzekala na pogode.Biedaczka.W Legnicy bylo dzisiaj 40 stopni w cieniu.U nas okolo 29 i w porownaniu do Legnicy to my mamy tutaj "kostnice" ;D.
agata806
Fan(ka)
Boshe znowu leje, do tego błyskawice i gromy. Niby się człowiek nie boi ale tak samemu z dzieciem trochę strasznie. Właśnie grzmotneło i to nieźle a to moje dziecie nawet nie zareagowało. :
Myslicie, że książeczka zmieści się do pudełeczka po patyczkach do uszu :
Gaga - Darek patrzył na ceny tych jeździków ale nie jestem przekonana czy patrzył na właściwy, no ale w firmowym sklepie kosztuje 199 czyli z allegro będzie drożej jeżeli doliczyć koszty przesyłki.
Myslicie, że książeczka zmieści się do pudełeczka po patyczkach do uszu :
Gaga - Darek patrzył na ceny tych jeździków ale nie jestem przekonana czy patrzył na właściwy, no ale w firmowym sklepie kosztuje 199 czyli z allegro będzie drożej jeżeli doliczyć koszty przesyłki.
reklama
gaga
uzależniona
agata ja dwa razy byłam w tym sklepie i doznałam szoku jak zobaczyłąm tą cenę a specjalnie sprawdzałam, może im metkownica psikusa zrobiła, bo dla mnie to jakaś przesada
u nas na razie grzmi, może w końcu popada bo jest traaaaaaaaagicznie
ja zaraz idę się w wannie wytaplać bo zemrę chyba, powietrze stoi i czeka chyba na coś
u nas na razie grzmi, może w końcu popada bo jest traaaaaaaaagicznie
ja zaraz idę się w wannie wytaplać bo zemrę chyba, powietrze stoi i czeka chyba na coś