reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
bosheeeeeeeeeeeee wróciłam ze spaceru z psem i Majką, bez wózka, JESTEM CAłą MOkrusieńka, mam dość, jeszcze Majka mi kombinuje przy klawiaturze

ale mnie dziś bąk wymęczył, jest okropnie niedobra, mam jej dość i moja cierpliwość jest na wykończeniu, zaraz idę zajarać i palnąć sobie w łeb

Witam TheBesty!
Przed chwilą postraszyło burzą, zerwało się wiatrzysko i póki co skończyło się na straszeniu. Gorąco w domu, ale przecież to lsto w końcu. Już niedługo będziemy narzekać, że zimno. I tak źle, i tak niedobrze ;) ;D.
Mała w łóżeczku walczy ze snem. Spać - nie spać. Chwilkę niech pośpi a jak wstanie to dostanie kaszkę, kąpiel i spanko.
Najchętniej to by Ania już sobie sama chodziła, ale jeszcze nie jest na to gotowa. Trochę boi się za jedną rękę, ale to kwestia dni, myślę.

Kończę narazie, bo dzidzia budzi się przez to klikanie.

A u nas leje i w tę największą ulewę ja wracałam do domu a od przystanku mam 10 minut drogi. Ale ktoś na górze się zlitował i jak wysiadłam z autobusu to mniej padało, jak dochodziłam do domu to przestało a jak weszłam to znowu luneło. Zaznaczam że byłam z Marysią niedobrakiem.
Hmmm Marysia właśniei starała się otworzyć książeczkę ręką a nogą na niej stała ::) :laugh:

No nareszcie,Maximilian jest wykapany,najedzony i teraz ladnie sobie spi.Gzies do 1-2 mam spokoj,a potem jak zwykle flaszka.Dobrze ze po butli zaraz zasypia.

O 16 dzwonilam do mojej mamy i ta tak bardzo narzekala na pogode.Biedaczka.W Legnicy bylo dzisiaj 40 stopni w cieniu.U nas okolo 29 i w porownaniu do Legnicy to my mamy tutaj "kostnice" ;D.

marzenaalicja ja właśnie wróciłam z pieskiem (przy okazji piffko zakupiłam) i o 20 wcale nie jest chłodniej, nie ma czym oddychać, koszmar, ciesz się tymi "chłodami" ;D ale taka troszkę ekstremalna ta pogoda

ale tu ciszaaaaaaaaaaa

Boshe znowu leje, do tego błyskawice i gromy. Niby się człowiek nie boi ale tak samemu z dzieciem trochę strasznie. Właśnie grzmotneło i to nieźle a to moje dziecie nawet nie zareagowało.  ::)
Myslicie, że książeczka zmieści się do pudełeczka po patyczkach do uszu ::)

Gaga - Darek patrzył na ceny tych jeździków ale nie jestem przekonana czy patrzył na właściwy, no ale w firmowym sklepie kosztuje 199 czyli z allegro będzie drożej jeżeli doliczyć koszty przesyłki.

reklama
agata ja dwa razy byłam w tym sklepie i doznałam szoku jak zobaczyłąm tą cenę a specjalnie sprawdzałam, może im metkownica psikusa zrobiła, bo dla mnie to jakaś przesada
u nas na razie grzmi, może w końcu popada bo jest traaaaaaaaagicznie

ja zaraz idę się w wannie wytaplać bo zemrę chyba, powietrze stoi i czeka chyba na coś

Do góry