reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

A ja juz myslalam,ze wszyscy jeszcze spia :).
domicela ja mam podobne plany na dzisiejsza niedziele.Wczoraj nalalam swiezej wody do basenika i po obiedzie bedziemy sie ochladzac.

reklama
A ja nastawiłam gary i robię zapasy na najbliższe dwa tygodnie dla mojego małego głodomora. Ot, i tak właśnie spedzę kilka najbliższych godzin  ::) A późnym popołudniem obowiązkowo spacer  :)

Dzień dobry bardzo !!!
A u nas są aktualnie dni naszego miasta i wczoraj był Lombard , a dziś szalejemy przy zakopower, czy jakoś tak.
Zrobiliśmy sobie grillka, zeszli się wszyscty znajomi i rodzinka, Oliwcia usnęła mojej mamie na ramieniu, a potem siup dp wózia i mała spała jak suseł. Do domu przyszliśmy przed 24 i małą przemyłam chusteczkami, w piżamkę i spanko do 9 rano. Te całe dżampy są na stadionie, a stadion mam prawie za oknem, więc do domu 3 kroki.
A co do Lombardu, to ludzie w takiej mieścinie bawiliby się się pewnie lepiej przy jakimś disco polo, niż przy takim rocku.
Tamci ciągle gadali, że nie widzieli dawno takiej spokojnej widowni. ;D
I z mężusiem w uścisku się pobujałam. FAJNIE BYŁO.

Dziewuszki Oliwka jest jakoś obsypana na karku, ramionach. nadgarstki w tych fałdach całe czerwone. Co to?
Od truskawek czy od nowego płynu cocolino ?
Ciągle jeszcze piorę jej w jelpie, i do płukania też, a teraz nie było i kupiłam cocolino sensitiv i nie wiem, czy to to, czy truskawy?

hej!!
dawno nas nie było ale po kilku kataklizmach .....
zepsuty komputer, brak prądu, zrywanie paneli, kucie ścian itp.....
chorobie Tomcia (antybiotyk) wreszcie mam czas....
i WAKACJE czyli jest nadzieja że częściej będę zaglądać na BB.
Co do pracy to dalej nie wiem czy będę ją miała..... Gaga masz fajnie że się gdzieś zaczepiłaś....

Jak tam z apetytem u Waszych maluszków...mój Tomcio przez te upały nie bardzo chce jeść i ostatnio pogniewał się na łyżeczkę bo podawałam mu na niej antybiotyk....
Nasz synek czyni postępy w rozwoju ruchowym.... raczkuje coraz szybciej i zaczyna wstawać przy meblach itp.... trzeba sprzątać niebezpieczne przedmioty z zasięgu jego rączek....
Anda może wapno Oliwce podaj... mąką ziemniaczaną posyp....może to potówki?
Pozdrawiamy..

Anda,ja też myśle,że mogą to być potówki.Podpisuję się pod mąką ziemniaczaną :)
MałaYooto jakie Ty zapasy robisz?Zmrażasz coś czy jak?
Domi nie ma apetytu i marudny jest strasznie.Ja właśnie mykam na kawkę z teściową,a później na jakiś spacerek.Mam nadzieję,że się chłodniej zrobi,bo teraz to asfalt się topi na drodze dosłownie.Nawet na opalanie nie mam chęci...Normalnie Afryka... :p :p

Na ramionach to jest szorsktkie i to mnie zmyliło, bo też myślałam, że to potówy.
Idziemy na festyn. Mam zamiar rzucić się na szyję Sebastianowi Karpiel-Bułecce ;D Żart oczywiście. ;D

Witek nie da rady jeśc, nie da rady spac przez zatkany nos, ma tempareturee i wielki katar. nie wiadomo co to za katar. moze od zebów. lekarzenie wiedza.... ja tez nie wiem... sucha gałąź mnie czeka. będe wisiała bo dosc juz mam :(

reklama
A co to za cisza???
Nie było mnie dwa dni i taki zastój???

Byłam jak zwykle na wyjeździe.Ale mam już dość tej pogody a ma być jeszcze gorzej....
Młody nie ma apetytu ale to przez pogodę, zrobił się straszny chisteryk i nerwowo już z nim nie wytrzymujemy. Tylko znikam na moment z pokoju a on już tak żałośnie wyje, że czasem mi go szkoda ale ileż możan tego wysłuchiwać. Nie raz jak widzi, że ja robię dwa kroki w stronę drzwi to już wyje... Terrorysta mały...
A jeszcze pochwalę się. Od 2 lipca wracam do pracy. Na starych zasadach. Nawet nie zdążyłam jeszcze pójść się zarejestrować w UP a tu taka niespodzianka. I znowu mniej czasu... ale forsa dodatkowo...

Anecik, witaj po długiej przerwie. Teraz to musisz często tu pisać...  ;) i gratulacje dla Tomka. Rehabilitacja przynosi bardzo dobre efekty. Tak trzymać !!!
Żużaczku,WYTRWAŁOŚCI !!! Bądź dzielna !!! Dużo zdrówka dla Witonia.
Marzeanaalicja doooobre te filmiki...  ;D
Anda, jeżeli to truskawy są przyczyną wysypki, musisz jeszcze raz spróbować jej podać i poczekać na reakcję a później wyeliminować to z dietki. A jeżeli płyn to też musisz sprawdzić. A jeżeli potówki to nic na to nie poradzisz, bo lekko przecież Oliwcię ubierasz?? Z potówkami ja nic nie robię...

Do góry