reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Witam przy malej czarnej,dzieki Wam bardzo za te mile slowa.Fajnie ,ze mozna na Was polegac :-*.Ja jeszcze do siebie nie doszlam.Co mi sie moja wpadka przypomni to zaraz lzy leca :(.Beksa ze mnie.Dobrze,ze Axel wczoraj na tydzien do rodzicow pojechal i nie widzi mnie w tym stanie.Fabian jest od wczoraj do jutrzejszego wieczorka na turnieju pilki recznej,a Sarah idzie na noc do kolezanki.Tak to bywa,rodzina duza,a ja sama z Maximiliankiem siedze :).

O ile sie nie myle to u nas dopiero drugie zabki bede przez dentyste lakowane.Jednak Sarah i Fabian nie mieli lakowanych zabkow.Podawalam im fluor.Maximilianowi nie bede podawala,chyba ze dentysta zaleci,bo bedzie taka potrzeba.Fluor mozna lekko przedawkowac i to jest nie zdrowo.

Maximilian tez nie chce sniadania.Miedzy 5 a 7 dostaje butle i spi po niej okolo 2 godz.Do obiadu daleko a on nic jesc nie chce.Dostaje wiec dwa danonki miedzy 10 a 11 i jest dobrze.

reklama
Justyna, moja Zuzka ma tak samo. Jak zostaje pod opieką tatusia, to śpi kilka godzin  ::)
Z jedzeniem jest u nas raczej dobrze. Ale jak Zula nie chce jeść, to nie je. Zgłodnieje, to zje  ;D Z jogurtami czekamy do skończenia roczku - alergia  :(

A co tu dzis taka cisza????My się troszkę pogrillowaliśmy bo mojego taty imieniki no i Olusia miesięcznica, a teraz zostawiliśmy gości i usypiamy Olka (tnz tatuś uspypia a ja zaglądam do Was) ;D

a Olek chyba bedzie miał tylko 4 zęby bo jak wyszły w kwietniu jakos górne jedynki tak teraz cisza......chłopaki spią chyba i ja zaraz spadam ;)

reklama
OOO A tu zapanowała cisza.No tak piękne słońce każdy to wykorzystuje.My też .Nie ma jak dom z ogrodem , jak Jula się obudziła i zaczełą marudzić i nudzić siup na świeże powietrze.A wczoraj oglądała krówki na wsi jak zobaczyła pierwszy raz duże zwierzę to aż westchnęła ;D A ja dzisiaj zamierzam się opalać bom blada twarz.Miłej niedzieli.

Do góry