marzenaalicja
Fanka BB :)
Witam przy malej czarnej,dzieki Wam bardzo za te mile slowa.Fajnie ,ze mozna na Was polegac :-*.Ja jeszcze do siebie nie doszlam.Co mi sie moja wpadka przypomni to zaraz lzy leca .Beksa ze mnie.Dobrze,ze Axel wczoraj na tydzien do rodzicow pojechal i nie widzi mnie w tym stanie.Fabian jest od wczoraj do jutrzejszego wieczorka na turnieju pilki recznej,a Sarah idzie na noc do kolezanki.Tak to bywa,rodzina duza,a ja sama z Maximiliankiem siedze .
O ile sie nie myle to u nas dopiero drugie zabki bede przez dentyste lakowane.Jednak Sarah i Fabian nie mieli lakowanych zabkow.Podawalam im fluor.Maximilianowi nie bede podawala,chyba ze dentysta zaleci,bo bedzie taka potrzeba.Fluor mozna lekko przedawkowac i to jest nie zdrowo.
Maximilian tez nie chce sniadania.Miedzy 5 a 7 dostaje butle i spi po niej okolo 2 godz.Do obiadu daleko a on nic jesc nie chce.Dostaje wiec dwa danonki miedzy 10 a 11 i jest dobrze.
O ile sie nie myle to u nas dopiero drugie zabki bede przez dentyste lakowane.Jednak Sarah i Fabian nie mieli lakowanych zabkow.Podawalam im fluor.Maximilianowi nie bede podawala,chyba ze dentysta zaleci,bo bedzie taka potrzeba.Fluor mozna lekko przedawkowac i to jest nie zdrowo.
Maximilian tez nie chce sniadania.Miedzy 5 a 7 dostaje butle i spi po niej okolo 2 godz.Do obiadu daleko a on nic jesc nie chce.Dostaje wiec dwa danonki miedzy 10 a 11 i jest dobrze.