reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

No jestem już wolna młoda zasnęła po dniu atrakcji, obżarłam się czereśniami siedzę na dworze i wcale nie ma upału , jestem ubrana w POLAR :)
Żużaczku wszystko da się znieść, powoli się wykaraskasz z tych chorób i niedogodności....
Marzenaalicja trzymam za Ciebie następnym razem Ci się uda.Ale pewnie jesteś wkurzona.Mnie się udało za pierwszym razem na szczęście , choć miałam problem z jazdą po łuku do tyłu bo mi mój palant instruktor w ogóle nie poinformował ,ze coś takiego może być.Nie wiem jak jest teraz ale jak ja zdawałam to prawie latali z linijką i w cm odmierzali czy idealnie zrobiłaś zatoczkę ::)

reklama
Marzenaalicja, ja zdałam za 5 razem  ::)

Kupiliśmy dzisiaj Marysi lalkę no i co -  telefon jest ciekawszy.

Agata, u nas telefon to zabawka nr 1. Zuzka coś przycisnęła na słuchawce i zablokowała telefon. Nie wiem, jak to wyłączyć. Może dam jej ten telefon jeszcze raz, to go odblokuje  ;D

No i po dniu Tatusia :) Bohater dnia juz śpi.A z laurki(może zacytuję Teściową...)-"Cieszył się jak murzyn bateryjką" :D
Dominik robi sie nieznośny.Marudzi,jęczy jakby go ze skóry obdzierali,byle tylko wyciągnąć go z łóżeczka na podłogę.Ostatnio tak w nocy się darł(bo chyba mu się co złego przyśniło),że sąsiadka z drugiego bloku rano przyleciała,zobaczyć czy wszystko ok.Naprawdę ma taki mocny głosik,że głowa mnie boli coraz częściej.
Na szczęście zrobiło się pogodowo całkiem znośnie,a nawet i chłodnawo.Ale jak usłyszałam,że w przyszłym tygodniu ma być ponad 35 stopni to ciary mi po plecach przeszly...Zebym jeszcze nie miała jakieś alergii po słońcu to by było ok,ale jak lubię się opalać,tak później mnie wszystko swędzi.Brrr...Do dermatologa nie ma czasu się wybrać...
Marzenaalicja życie leci dalej.Nie łam się,następnym razem pójdzie na medal :) :)
To ja Wam już życzę spokojnej nocki...

agata806 pisze:
Doczytałam :laugh:

Wczoraj nie zaglądałam bo uczyłam się na egzamin teoretyczny 8) na to prawo jazdy. Zdałam no ale wiele nie umiałam i na ten prawdziwy to muszę poświęcić trochę więcej czasu niż 2 godziny ::).

To znaczy że teorie masz juą za sobą?Agata to połowa sukcesu a nawet wiecej niz połowa :laugh: Ciesz sie dziewczyno

Marzenaalicja ja już kierowca od 10 lat w tym roku obchodziłam 10 rocznice i też za pierwszym razem oblałam wiec drugim razem napewno i tobie sie powiedzie.

żużaczek pisze:
jejku... jakies laurki prezenty odciski..... ja juz stara matka jestem. przez mysl mi nie przeszło, żeby np. zaproszenie na roczek robic. no ale ja mam za soba juz osiem lat urodzin i imienin dziecięcia..... :laugh:

jestesmy po USG. Nerki sa ok, nawet ten zastój ktory miał w lewej nerce sie cofnął. w tej chwili uklad moczowy jest w 100% sprawny. Ale najprawdopodobniej czeka nas zabieg nacięcia stulejki.

a poza tym to potrafie sprowadzać deszcz. dzis tak mnie polska zlota młodziez wk. bo darli sie przed blokiem i nie dawali spac Witoniowi. Tak go usypiałam i myslałam co bym im zrobiła jakbym ich dorwała.... nie mineła minuta i jak walnął deszcz.....oberwanie chmury.... zmyło złota polska młodzież do Białki....
Żużaczku to dobra wiadomość ze nereczki w porzasiu, a z tą stulejką, to chyba ten zabieg robią gdy dziecko skończy 2 latka -tak słyszałam ale dokładnie nie wiem.I ponoć to nic strasznego
Żużaczek -zaklinacz deszczu :laugh: :laugh: :laugh:,przydał by sie u nas bo duchota straszne
Caze spoko zanim sie obejrzysz bedziesz wiedziec kto z kim i wszystko szczegółowo tylko pisz i czytaj.Ja teżnie mam zbyt niej pamieci a już wszystkie dziewczyny mam obcykane ;D

zuzaczku przyślij do Krakowa deszcz !!!!!!!!!!!!!! jak cię kurna proszę bo padnę jeszcze trochę
ide kimać miałam dziś się wcześniej położyć to tatuśka na amory wzięło ::)

Witajcie jest tu ktos jeszcze??

U nas polało wczoraj a dzis pochmurane i nic a jutro to niech sie nie odwazy padac bo chcemy nad wode jechac odpoczac i grilka palnac

Amelka tez kiepsko spała w nocy wierciła sie to chyba z duchoty i przy otwartym oknie

Ewelinka nici z mojego dostepu do albumu jak do tej pory :mad:

A co do tego specyfiku na zabki to dentysta polecał mojej szwagierce i tez chciałam kupic a co złego słyszałyscie o nim??

Żuzaczku bedzie dobrze

Marzenaalicja a prawko wkoncu zdasz nikt nie zdaje za pierwszym razem ja jak zdawałam to gosc sie zapytał który raz zdaje no to ja ze pierwszy to poszedl do kolegi i stwierdził ze tu to szybko pójdzie i efekt wiadomy a zdawałam 27 grudnia i spadł pierwszy raz tej zimy snieg i na placu nieodsniezonym....... wiec nie przejmuj sie

Ja dzis znowu truskawy tym razem 16kg i soki i drzemy musze skonczyc jutro

Jutro mam tyle roboty
Dobrze ze maz ma weekend wolny

Ide spac DOBREJ PRZESPANEJ SPOKOJNEJ NOCKI

hej !!

MarzenaAlicja na pewno sie następnym razem uda, ja tez za drubim razem zdałam !!

Mężuś rano dostał kartke i widać było ze sie wzruszył chłopina i prawie łży miał w oczach !! A córcia zrobiła mu jeszcze dodatkowy prezen i podczas gdy tatus miał sie nią zajmowac przespała od 10 do 13 (co jej sie NIGDY nie zdazyło) !!

kurcze fajnie ze lato i słonko ale bidne te dzieci Liwia tez mokra cała i wyje co chwila ! śpi w rampersie bez rękawków i tez nie przykrywam jej dopiero nad ranem jak chłodnie j sie robi to samą poszewką od kołderki jest przykryta !!

Margarita ja jezcze jestem !! a na temat ząbków to stomatolozka i facet który wyklada na akademii stomatologie stwierdzili zgodnie ze nie zalecają takich kropli dla dzieci chyba zeby jakis faktycznie niedobór był ale to tylko sporadyczne przypadki a lekarze chętnie polecają ten fluor w kroplach bo jak to stwierdził to im sie opłaca !!

Hej :)

A ja z laktatorem bo po dwóch dniach jakieś znikome ilości mleka zostały a wolę nie ryzykować zastoju.

Darek na działce uczy się - przynajmniej ma się uczyć bo we wtorek ma 2 egzaminy. Na szczęście na działce nie ma netu, tvn turbo jest za to wiatrówka no ale do tego trzeba dnia. Minus działki - Darek tam śpi całymi dniami. Zobaczymy jaki będzie efekt bo egzaminy raczej trudne.

Marysia padła już po 21 bo nie chciała spać drugi raz, ciekawa jestem kiedy wstanie. Bo ja zamiast szybko ogranąć domek i tu zasiąść to oglądałam nigela gryzie i coś jeszcze. :mad:

A pogoda wspaniala - trochę wiaterku, słoneczko miodzio. Tak mogłoby być :laugh:

marzenaalicja, ja też zdałam na prawko za drugim razem. Do dzisiaj się dziwię jak mi się to udało tak szybko. W zeszłym tygodniu facet na ulicy zatrzymał się za mną i wrzeszczał z samochodu jak ja jeżdżę i że powinnam jeszcze raz iść na egzamin. Nie mam pojęcia co zrobiłam nie tak.
Dzięki za info z tym fluorem. Chyba nie będę Małej podawać.
Tatuś zachwycony koszulką ze zdjęciem Misiuni. Jutro chce ją założyć na imprezkę. Jedziemy do rodziców. U nas w czerwcu maraton urodzinowo-imieninowy. Zaczyna się Dniem Dziecka, potem urodziny męża i szwagra, imieniny dwóch szwagierek, nasza rocznica ślubu, urodziny Mamy, imieniny Mamy, Dzień Ojca, imieniny Taty, imieniny siostrzeńca mojego męża, urodziny Taty i urodziny mojego chrześniaka. O koleżankach nawet nie wspominam. Ratunku!

reklama
a działo sie cos Misiuni z ząbkami ?? ja zabezpieczyłam ząbki i polakowałam a z fluor tak jak pisłam wczesniej odradzili !!

u nas taki maraton mamy przełom pazdziernika listopada ... a jutro impreza teścia i teściówka szaleje z zakupami i stresuje wszystkich wiec jutro bede walczyc w kuchni ;D i jak mnie wkurzy to z łyżki ją potraktuje ;)

Do góry