reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

ech kurcze i były nici ze spotkania bo.... poszłam sie do łazienki ubrac i wracam do pokoju a tu mały sam usnoł w łóżeczku!!!!!! wiec poszłam doniesc kolezance ( mieszka obok w domu) ze nici i moze kiedy indziej :(

my na Dzien Ojca szykujemy niespodzianke :)
jeden prezent tatus wybrał sobie sam czyli elektrycznom maszynke do golenia z jakimis tam bajerami nieznam sie ale ogolnie całkiem kozacka, a drugi prezent to bedzie troche słodyczy bo tatus to okropny łasuch :) karteczka tez bedzie i moze jeszcze cos na miescie kupimy ogolnie bedziemy swietowac

moze ja na dzien mamy niemialam niewiadomo jakich rewelacji bo tatus caly dzien w pracy ale to przeciez nieoto chodzi ze jak on mi nie bardzo to ja mam tak samo ( kurcze swoją drogom to niepamietam juz co dostałam takom mam skleroze ..........)

musze troszke nadrobic co napisałyscie
kurcze kiedy ja Was wszytskie poznam i zapamietam ??
a tak pozatym ile Was tutaj jest??? ktos juz kiedys liczył??

młody sie zbliza do klawiatury wiec koncze znaim mi skasuje papa

reklama
a ja dla mężulka odciśnęłąm odcisk łapki i nóżki Majcynej w glinie :) włąsnie się glina suszy :) i dostanie od nas buziaczki :) może dorzucę coś słodkiego

u nas dalej sauna

gaga Ty to masz zawsze jakieś oryginalne pomysły ;D z tą gliną to super....a ja za parę lat to będzie pamiątka ::) ja poszłam na łatwiznę bo nasz tatuś jak chyba wszyscy z tego co tu czytam uwielbia słodyczne, wiec kupilam ptasie mleczko kokosowe (ktroe zreszta sama uwielbiam) i stworze jakas laurke czy cos i spoko ;)

jejku... jakies laurki prezenty odciski..... ja juz stara matka jestem. przez mysl mi nie przeszło, żeby np. zaproszenie na roczek robic. no ale ja mam za soba juz osiem lat urodzin i imienin dziecięcia..... :laugh:

jestesmy po USG. Nerki sa ok, nawet ten zastój ktory miał w lewej nerce sie cofnął. w tej chwili uklad moczowy jest w 100% sprawny. Ale najprawdopodobniej czeka nas zabieg nacięcia stulejki.

a poza tym to potrafie sprowadzać deszcz. dzis tak mnie polska zlota młodziez wk. bo darli sie przed blokiem i nie dawali spac Witoniowi. Tak go usypiałam i myslałam co bym im zrobiła jakbym ich dorwała.... nie mineła minuta i jak walnął deszcz.....oberwanie chmury.... zmyło złota polska młodzież do Białki....

Hej ,zuzaczku no to sa wspaniale nowinki :).Z tym zabiegiem to widocznie nie jestescie pewni,wiec miejmy nadzieje ,ze Was to ominie.

Axel obchodzil Dzien Ojca w maju.Baz laurek.Dostal od nas krem po goleniu.Kiedys dalam mu probe i byl nia bardzo zachwycony,ale okazalo sie ze krem jest drogi no i doszedl do wniasku ze jemu jest krem do szczescia nie potrzebny :p.Bzdura,oczywiscie wykorzystalm okazje i radosc byla wielka.Dlaczego meszczyzni sa tacy oszczedni jezeli chodzi o kosmetyki.Ja dla siebie kupuje co chce (no prawie to co chce),a mezulek na siebie malo wydaje.

marzenaalicja pisze:
:( :-[ :mad: :( :-[ :mad: :( :-[ :mad: witajcie dziewczyny,mozecie mnie pocieszyc?Wlasnie oblalam prawko i jestem bardzo smutna,wsciekla i rozczarowana. :-[

Pierwsze koty za płoty. Następnym razem zdasz i już.

A u nas pogoda super, jest słońce ale nie jest gorąco. Darek bawi się z małą i oboje są szczęśliwi :laugh:.

Kupiliśmy dzisiaj Marysi lalkę no i co - telefon jest ciekawszy. :p

Żużaczku - super, że z nerkami jest ok, a co to za zabieg??

Z tym katarem to nie wiem, jak ściągam fridą (jak mi sie już uda :p) to nic nie leci. Hmmmm

glina jeszcze schnie ;D
zuzaczku Adi znajomych miał ten zabieg i nie było tak źle nie ma się czym martwić, a wiadomość super, widzisz nie trzeba było się martwić

ide coś zjeść bom dziś o jednej bułeczce i trochę zgłodniałam ;D

reklama
Do góry