ech kurcze i były nici ze spotkania bo.... poszłam sie do łazienki ubrac i wracam do pokoju a tu mały sam usnoł w łóżeczku!!!!!! wiec poszłam doniesc kolezance ( mieszka obok w domu) ze nici i moze kiedy indziej
my na Dzien Ojca szykujemy niespodzianke
jeden prezent tatus wybrał sobie sam czyli elektrycznom maszynke do golenia z jakimis tam bajerami nieznam sie ale ogolnie całkiem kozacka, a drugi prezent to bedzie troche słodyczy bo tatus to okropny łasuch karteczka tez bedzie i moze jeszcze cos na miescie kupimy ogolnie bedziemy swietowac
moze ja na dzien mamy niemialam niewiadomo jakich rewelacji bo tatus caly dzien w pracy ale to przeciez nieoto chodzi ze jak on mi nie bardzo to ja mam tak samo ( kurcze swoją drogom to niepamietam juz co dostałam takom mam skleroze ..........)
musze troszke nadrobic co napisałyscie
kurcze kiedy ja Was wszytskie poznam i zapamietam ??
a tak pozatym ile Was tutaj jest??? ktos juz kiedys liczył??
młody sie zbliza do klawiatury wiec koncze znaim mi skasuje papa
my na Dzien Ojca szykujemy niespodzianke
jeden prezent tatus wybrał sobie sam czyli elektrycznom maszynke do golenia z jakimis tam bajerami nieznam sie ale ogolnie całkiem kozacka, a drugi prezent to bedzie troche słodyczy bo tatus to okropny łasuch karteczka tez bedzie i moze jeszcze cos na miescie kupimy ogolnie bedziemy swietowac
moze ja na dzien mamy niemialam niewiadomo jakich rewelacji bo tatus caly dzien w pracy ale to przeciez nieoto chodzi ze jak on mi nie bardzo to ja mam tak samo ( kurcze swoją drogom to niepamietam juz co dostałam takom mam skleroze ..........)
musze troszke nadrobic co napisałyscie
kurcze kiedy ja Was wszytskie poznam i zapamietam ??
a tak pozatym ile Was tutaj jest??? ktos juz kiedys liczył??
młody sie zbliza do klawiatury wiec koncze znaim mi skasuje papa