reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

ha a jutro z okazji dnia ojca Liwia zostaje z tatą cały dzień a ja ideeeeeee i wracam o 17 ;D kartke mu zrobiłam w imieniu Liwii ;D zobaczymy jak szybko jutro sie podda 8)

no własnie Atola nie ma ale chyba cos mówiła własnie ze nad morze jedzie !!
ja byłam zła ze nie pojedziemy nad morze w tym roku ale jak usłyszlam jaki jest stan naszych plaż to mi złosc na męza przeszła :laugh:

Arabela nam dwóch dentystów wręcz zabroniło podawać fluor ze tyle ile jest w wodzie wystarczy jak cos to najlepiej polakować i juz !!!

Słyszałyście jaki konkurs na necie był na nowy napis na autobusie naszej reprezentacji bo było
walczeni i niebezpieczni

a propzycje to m.in

skromni ale ułomni
handel obwoźny. krasnale ogrodowe
my tylko przejazdem
nie kopać leżących
;D

reklama
Dzień doberek  :)
A w Warszawie leje!
Słowiczku, jak ty znajdujesz czas na czytanie książek?
My nie obchodzimy świąt, bo Mała i tak narazie nie kuma, o co chodzi. Jak pójdzie do przedszkola, to się zacznie: laurki, wierszyki, akademie  :)
A ząbki czyścimy szczoteczką nakładaną na mój palec i przegotowaną wodą. Myślę ewentualnie o zakupie pasty bez fluoru (są w aptekach).
Justyna, plaże to my mamy raczej ładne. Gorzej z wodą w morzu  ::) My jedziemy na dwa tygodnie w lipcu i ja najbardziej martwię się pogodą. Mam tylko jedno malutkie życzenie: ŻEBY NIE PADAŁO!

A w Poznaniu pełne słońce na szczęście jest rześko. No cóż my w tym roku nad morze już nie pojedziemy chociaż może nie do końca prawda bo jedziemy do Szwecji i czeka nas płynięcie promem z Gdańska 19 godzin.Ale większość prześpimy.
Julka ostatnio śpi coraz krócej i chodzi później spać :p :p :p

hej
u nas też dzis ze spaniem były jazdy...buził się co chwila, to chyba przez ten gorąc okno otwarte całą noc a i tak nie ma czym oddychać ::) od 3 do 4.30 go usypiałam mało skutecznie i ze złości miałam łzy w oczach a wstajemy teraz jakos standardowo przed 8 ale i wczesniej chodzimy spac bo kiedys to najwczeniej to 23 a teraz 21-22

witam z ranka u nas słoneczko zachmurzone ale duchota łokropniasta, niechże w końcu lunie tym deszczem bo sie podusimy, Majula w nocy główna całą spocona, śpi w samym bodziaczku niczym nie przykryta, nie wiem czy jej nie położyć dziś w samej pieluszce ale kurcze nie wiem czy to dobry pomysł

zuzaczku were are you ???

idę bo bąk wzywa ;D

domicela udanego wypoczynku ;D
gaga ja też już nie wiem jak małego ubierać, śpi w bodziaku na krótki rękawe gołe nózie a i tak wiecznie mokry łepek i cały lepki ::) :mad:

no a taki będzie środeczek zaproszenia :)
11ve3.jpg

reklama
No,nareszcie doczytałam.
Piszę szybko,bo mój mały zdażył się obudzić i zaraz mu się włączy syrena alarmowa.My na dzień ojca daliśmy już skromny prezencik,a jeszcze zaraz pokombunuję i spróbuję odrysować łapkę maluszka(albo odcisnąć albo coś takiego),dopiszę jakiś wierszyk i gotowe :) Nie wiem,czy z placuszkiem się wyrobię...
Gaga,ja mam akurat kubek z Baby Ono i dzisiaj zacznę próbować mu dawać.Mam dodatkowy ustnik silikonowy,tylko niepokoją mnie duże dziurki.Nie wiem,czy Mały sobie poradzi,bo teraz smoka od herbatki ma 2 bodajże.A mam w domu artykuł-test kubków niekapków z ubiegłorocznego wydania"Mam Dziecko".Jak chcesz,to zrobię skany i spróbuję Ci przesłać :)
arabella,ja nie podaję jeszcze nic na ząbki.Baa-nie byłam jeszcze u dentysty a do pediatry dopiero na bilans w sierpniu idziemy.
Marzenaalicjafajnie,że Ci się udało wkleić zdjęcia.Też nie masz dostępu do galerii.A Tobie Margarita już coś pisali w tej sprawie??
Finiak,jak Ty i Mały?Lepiej już?

Do góry