reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Wielkie CZEŚĆ po nieobecności !!!
Mam nadzieję ze szybko nadrobie to co naskrobałyście.
Ja miałam bardzo burzliwy koniec tygodnia:Czwartek -sypanie kwiatów na procesji przez moją Krakowianke,oczywiście musiałam ja pilnowac bo zapuszczała sie w korowód Komunistek sypiących hi hi,Bartoszek na rekach poprostu koszmar,a żar z nieba sie lał....
Po południu Krew mnie zalewa -normalnie powódz @.............ciekawe co mnie jeszcze spotka............A noc nie przespana,mój maruder znów nie spał pół nocy,
Piatek niby wszystko o.k ale...Złapałam kleszcza-nie wiem gdzie ,a wkrecił mi sie pod kolanem ale na szczescie w pore zauważyłam i biegiem na pogotowie a tam ludzi.............bez komentarza .Wszyscy jak leci do jednego- Chirurga,obłed.
Teraz mam shizy i oglądam dzieci jak opentana-wszedzie widze kleszcze, bo przecież moge te insekty z praniem przynieśc z dworu. :o Wiecie może czy jest jakiś srodek dla małych dzieci na odstraszanie takich nieproszonych gości typu OFF-bo te niestety są powyżej 3 lat.
W sobote bylismy u nowonarodzonej Emilki-jest słodka ,ma czarne włoski takie geste i taka kruszynka ważyła tylko 2.700
przy moim Bartoszku który przy urodzeniu ważył 4.100 ::) .A tak wogóle to już nie pamietam jak on był taka malizna.

Dobra pedze czytać.
Mailen bedzie dobrze a w tej chwili tylko spokój i daj na luz-może mają dla ciebie jakąś specjalna propozycje? ???

reklama
hej !!

my po baseniku Liwia dzis miała zdjęcia podwodne  :) ale skończyło sie na jednym bo przy drugim Liwia spojrzała na instruktorkę i pokręciła głową że NIE i koniec nurkowania !!!

W tesco byłam i znowu jest w promocji 3szt body za 19.99 bardzo fajne są !!

Liwia ma 18 / 19 butki !!

Joanna  to duzo razy karmisz w ciągu dnia i ona oprócz tego jeszcze co Ci je ??? bo jak ja dawałam pierś w ciągu dnia to ksztem innego jedzonka ! A z picia to też tylko wode !!

Mailen masz ten sam problem co moja siostra. Ona też od kilku dni skarży się na bóle podbrzusza, a że karmi piersią to sama nie wie, czy ktoś  w niej siedzi czy to tylko zbliżający się okresso ;D
Ja muszę gnać do gina , by odebrać wyniki z cytologii i zobaczyć, czy nadżerka się zaleczyła , czy niestey pod prąd  (już mi skóra cierpnie), no i pomyśleć o antykoncepcji, bo mężuś ostatnio oznajmił, że w gumeczce to on się jakoś nie czuje.I masz babo placek.
A mężuś ma dziś zakończenie sezonu piłkarskiego i jest na "wielkich debatach", a ja już małą wykąpałam i utuliłam. A starszy oczywiście jeszcze nie śpi, tylko w piłkarskim stroju ogląda mecze.
Jutro do robotki :( . Jakoś tak zleciał ten łikendzik i po takiej przerwie nigdy nie chce mi się iść do pracy.Bee

wiecie co a ja juz o roczku myśle !! i szukaliśmy juz kreacji dla małej bo w sierpniu to juz nie ma takiego wyboru letnich sukieneczek ! ale nic ciekawego nie napotkałam póki co !! jak sukienki jakies są to albo takie koronki i tiule ze Liwcior by jak beza wyglądała :p albo jakies takie cus ze szkoda słow !! no jeszcze troche mamy czasu wiec luz !!

Bibi moja córcia też sypała kwiatki ale w sukience komunijnej. ta sukienka to jeszcze po mnie ::)
A co do tej nowonarodzonej to rzeczywiście kruszynka, ale Szymon Twojego Bartoszka pobił ważył całe 4,880 ::)

marzenaalicja oj szkoda, faktycznie.
justynka ja też już coraz częściej zaczynam myśleć o roczku małej. I nawet dziś otworzyłam komodę i pomyślałam, w co ją wystroję. Moja też grubawa to lepiej, żeby sukienusia była nie aż taka falbaniasta.
Co roku robiliśmy urodziny Aturkowi na dworze. Ur. 15 lipca. Super jest oglądać zdjęcia robione o tym samym czasie rok po roku i zazwyczaj ci sami goście i miejsce to samo. Superowo.

Pomału bede finiszowac z czytaniem.Ciepło sie zrobiło to i dziewczyny mniej naprodukowały,widać ze na powietrzu z dzieciaczkami sie opalają
Witam nowa mamusie i jej syneczka.Nie daj sie kobieto męzczyżnie i zdzieraj z niego bez skrupółow i litości-to dla syneczka,a jemu sie nalezy.Skoro zrezygnował z takiego szcześcia jakim jest dziecko to niech to odczuje
Gaga to ja tobie chyba dupe za te 2 papierosy musze skopac :p a być moze bede mniała okzje ???
Agata,Marzenaalicja no i Słowiczek trzymam za prawko-brawo i wiecej wiary we własne siły.Kobiety saczasem dużo lepszymi kierowcami-moja znajoma jeżdziła na TAXI i była o niebo lepsza od facetów :p
Nenar rany ::) tosz ty musiałas koszmar przeżyc.Ja mam dość po drugim porodzie rodzenia ,do dziś tego nie zapomniałam,bryy...
A co do sukienusi to musi ta twoja córcia duża byc, skoro w sukienusi od twojej komuni?A tak swoją drogą to te najmniejsze dzieci sypiące kwiaty to sliczne i takie niewinne i beztroskie i spontaniczne sa....Urocze
Marzenaalicja to smutne ale zawsze mały moze miec torcik urodzinowy dwa razy .Raz w tym dniu co ma roczek a potem jak tatuś już bedzie.(Ale wymyśliłam jeden roczek a dwie imprezki :p)
Justyna przypomniałaś mi ze ja tez cos musze takiego kupić ,tylko ze ja to raczej jakiś gang+muszkę czy coś.

reklama
Do góry