reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

doczytałam :)

ale chyba nie popisze bo mała lekko śpi, strasznie u nas duszno mała w samym bodziaczku niczy nie przykryta, zdechnąć można

oj ja bym też prawko chciała.............

reklama
Liluś tez sie budzi co chwila i cała odkopana śpi a i tak spocona  :(

Joanna to Ty w ciągu dnia 5 karmień czy wszystkich 5 ??? Liwia własnie tylko z takiej butli pije i nawet kaszke na wieczór dostaje z tego ! Ja karmie w nocy co 2 godz i idzie szału dostać chciałam ją przetrzymać to po 40 min ryku poddałam sie i ostanie karmienie ma ok 5 potem dopiero ok 17 dostaje cycka bo chcą mi wystrzelić i potem kaszka ok 19  i cycek a później co dwie godz do 5 rano  ::) Ja chyba oducze sie spać  :p

Pierzecie dalej wszystkie nowe ubranka zanim ubierzecie dzieciaczkom ???

A mój brat sie śmieje ze jakby Paweł wzioł i w końcu mnie porządnie ..... to bym przestała mędzieć ;D no ale mi sie po całym dniu nie chce na nic zresztą mężuś tez sie nie gotuje wiec jakoś tak samo wychodzi :p

U nas też straszna duchota :mad:. Marysia śpi od prawie godziny. Ostatnio takie cyrki odstawia, że mam ochotę zrezygnować z macieżyństwa :p.
No ale dzień był dzisiaj bardzo miły :laugh:. Jutro Darek znowu idzie do pracy :mad:
Ale jestem rozchwiana emocjonalnie :p

witam z rana
cala niedziele będe sprzatac, bo starszego nie ma jeszcze. Konno sobie jeździ.
pogoda jak drut. Chlodno, rzeźko. SUPER.
nie mogę się pozbyć tago zatkanego noska u Witonia. czasem jest lepiej, czasem gorzej. Dostaje zyrteg.

Witam w niedzielne przedpołudnie.
Zrobiło się jakoś chłodniej. Wczoraj wieczorem i w nocy naokoło krążyły burze, ale nas jakoś omijały.

Justyna 5 karmień w dzień a w nocy kilka (1-3). My pijemy tylko wodę z takiej butelki, bo kaszkę Ania je łyżeczką, tzn ja ją karmię łyżeczką.
łomatko, to masz przechlapane z tym nocnym karmieniem. Mnie nieraz zdarza siew nocy, ze biorę małą na karmienie, przyśnie mi się, budzę się za np. 2h a ona nadal z cyckiem w buzi i jeszcze sobie go przemymłuje.
Ja nadal piorę nowe ciuszki przed założeniem. Nie wiadomo, kto tam je w sklepie maca :p.

Dziewczyny róbcie prawko jazdy, róbcie. A egzamin można zawsze przecież zdać za którymś podejściem, spoko ;). Mnie się udało za 2-gim (to już 6 lat temu było).

oj u nas dzis noc nie ciekawa, teraz juz widze ze nie mogę Olka kłasc o godzinie 20 spać, mimo ze jest zmeczony musze go przetrzymywac do conajmniej 21, bo potem mam w nocy szopki, budzi sie co godzine i wyglada na wyspanego :mad: i to juz ktorys raz potwierdza mi sie ta teoria jak pojdzie spac 21-22 to noc jest do zniesienia a tak to koooszmarrr
A co do prawka to ja mam od 4 lat i tez zdałam za 2 podejsciem, zero stresu, bedzie dobrze i nieliczni zdaja za pierwszym razem bo przeciez w tym wszystkim chodzi o kase,kolejny egzamin kolejna kasa ;) mam kolezanki ktore po 4 razy zdawaly i pocieszaly sie tylko tym ze podobno 13 podejscie jest bezplatne ;D
u nas tez pogoda sie dzis skiepscila, padal deszcz jest pochmurno ale mimo tego dalej strasznie duszno a ja przez ta pogode czuje sie fatalnie, głowa mnie boli

Cześć Kobietki.

Wrócilam wczoraj ale jakos nie mialam czasu nic napisać. My po wczorajszym dniu zadowolone, ale Male padly wieczorem, a ja pojechalam zrobić te paznokcie. I znowu jestem strasznie zadowolona. Ponieważ dwa mi odpadło i w trakcie piłowania jeszcze jeden, Agnieszka ( ta która robiła mi paznokcie) doszła do wniosku, że zrobi mi wszytskie nowe w cenie uzupelniania i tak zrobiła i są śliczne:)

U nas nocki ostanio super ( mam nadzieje ze nie zapeszę). Dziewczynki kąpiemy około 19-19,30, potem jeszcze wściekają się w łózeczkach i idą spać tak 20,30 i ... śpią do 7 rano ;D ;D ;D Ku radości rodzicow. Same zrezygnowały z kamienia o 5 rano ;D ;D ;D

A pogoda u nas dzisiaj znowu upalna i jedziemy z Piotrkiem i dziewczynkami na jakiś festyn, na którym wystawia balona swojej firmy.

Milego dnia.

reklama
A jeżeli chodzi o zakup butów to chyba nikt nie ma tak jak ja:( Wszystkie są na nas za duże. Wiem, że dziewczynki jeszcze nie chodzą i mogą jeździć w samych skarpetkach, ale chciałam im kupić chociaż jakieś sandałki, żeby to jakoś wyglądało i niestety najmnijeszy rozmiar to 18, ktora spada nam z nóżek.

Do góry