reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Margarita ja podobnie jak bibi nie robiłam małemu żadnych badań bo nic mnie nie zaniepokoiła żeby to sprawdzać i zgadzam się że nie ma co szukac dziury w całym ;)

a co do butków to mierzyłam dziś sandałki takie szmaciane typu te zetpol co gaga pokazywała tylko że z innej firmy i z odkrytymi paluszkami bardzo fajne ale 18 dla Olka za duża i w otworku na palce palców nie widać :laugh: ::) i u nas w sklepach ceny za takie buciki to tak ok.20 zł od 18 do 24 zł w internecie po doliczeniu kosztów przesyłki pewnie podobnie wychodzi?????

a co do @ to chyba jednak ona zmierza do mnie wielkimi krokami ::) ale jakos tak dziwnie....w sumie przy tych proszkach tez jest duże prawdopodobieństwo ze moze wcale nie byc no i do tej pory nie miałam a teraz cos mi sie zaczyna dziac ::)
małaYoo Ty chyba też brałaś Cerazette czy podczas ich stosowania miałaś @ ????

Mailen,do mnie własnie przyszły buciki od tego Interbuta,co Gaga poleca i za dwie pary z kosztami przesyłki zapłacilam cos koło 33 zł,czyli o wiele bardziej sę opłaciło,niż w sklepie.Tym bardziej,że w mojej mieścinie ciężko zanleźć sklep z butkami dla takich maluszków.
A wogóle to przyszły te butki i doszłam do wniosku,że moglam wziąć rozmiar 20(bo teraz Domi taki ma),a te 21 to trochę muszą poczekać.To ja myślałam,że to będzie minimalna różnica,a tu się przeliczyłam... :(
Z jednego spacerku wróciłam,a teraz czekam,aż burza nadejdzie i przejdzie,bo się zachmurzyło totalnie.Chociaż powietrze będzie przyjemniejsze.
Dominek też jeszcze żadnych badań nie miał.A Cebion mu jeszcze kupiłam.Raczej nie zaszkodzi trochę witaminek,tym bardziej,że ostatnio mało co je i nie ma jak ich nabywać.
Joanna,a czym się obajawia nadżerka?Ja mam jakieś dziwne plamienia i nie wiem,czy to juz powód do niepokoju...

Witam po poludniu.

Ja dopiero teraz, ale rano byliśmy na tych rehabiliacjach a potem pojechalam z mężem na zakupy. Rehabilitacje super, chociaż male spłakały się troszkę. Ale dostaliśmy pilkę i mamy cwiczyc i pokazać się za półtora tygodnia. Ćwiczenia fajne, ale Domicela muszę pomyśleć i mieć trochę czasu, żeby Ci je opisać. Ale z Ani Pan doktor strasznie zadowolony, Ala ma troszkę slabe mięśnie brzuszka i trzeba z nia wiecej cwiczyć.

Kupiłam im butki, takie sandalki różowe jak chcialam i nawet skórzane i kosztowały 35 zł:) Wkleje potem zdjęcie.

A co do badań to my musimy robić raz na jakiś czas i wlasnie jutro jedziemy na morfologię. Z witamin to my bierzemy dużo, bo cebion, witamine B6, kwas foliowy i witamine d3 cały czas mamy podawać mimo lata i słoneczka po jednej kropli.

Cześć.
Jestem ale milczę.
Mamy teraz gorący, nerwowy okres i potrwa do końca czerwca. Mam nadzieję, że nam wszystko wypali. Nie powiem więcej, bo nie chcę zapeszać.

A z dzieciarnią to szału niedługo dostanę.
Wyjazd tak ich wyluzował, że szok. Ciotki i wójkowie zabrali mi się za wychowywanie a raczej za rozpieszczanie dzieci i mam teraz jazdy. Gaba nic się nie słucha a Łukasz chciałby tylko na rączki. Trudno go teraz do parteru sporowadzić... ;D

Muszę się wziąć i powklejać Wam fotki z naszego pobytu nad morzem...

Ja podaję tylko cebion multi a d3 już dawno nie.

reklama
Mailen, przy Cerazette najpierw cztery miesiące nic, a potem okres trwał 4 tygodnie  ::) Jak tylko skończyłam karmić, to wróciłam do "normalnych" pigułek, bo mnie ten miesiąc @ wykończył  :p
Ja nie daję Zuzi wit.C, ale robię jej desery ze świeżych owoców, więc może to wystarczy. Wit D3 x1 kropla dziennie i przepisane preparaty na anemie.

Do góry