reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam
My wczoraj do południa na zakupach nutow nadal nie znalazłam i kupie na allegro
po południu bylismy na grilu nad taka rzeczka ok 10 km od nas i złapał nas deszcz i nie pogrilowalismy wyladowalismy u znajomych i siedzielismy do ok22 umordowani wrócilismy amła usneła rano ja kapałam dopiero byłysmy w kosciele ale myslałam ze sie nie wybiore mała wszystko zrzucał az ja klenełam w reke i pozniej załowałam i załuje do teraz
A wkurza mnie wszystko np mała miała plesniawki nie pozwalam jej nic brac do buzi a ona papcie uwielbia i jak jej nie pozwalam to a jak na nia krzycze babcie madre sie smieja i ***** to pomaga i wscielosc przekłada sie na mała bo nie chce zeby brała wszystko do buzi i krzycze bardziej. jestem okropna
i chce coraz bardziej mieszkac oddzielnie bo w takich warunkach to wychowania małej nie widze
pozdrawiam i uciekam

Amelka ma rozmiar 19,

reklama
Hello

Siedzę sobie z herbatka i jest cudownie. :laugh: Potwór śpi - bo ostatnio Marysia stala się nie do zniesienia. Ciągle krzyczy, chce wolności, szybko się nudzi, tragedia. Jutro będę sama na działce więc mam nadzieję że będzie ładna pogoda bo w domu Marysia szaleje. Katar mamy nadal, liczę na to że to zachowanie to przez zatkany nos. ::)

ale się wkurzam tą pracą......to nie tak miało byc!!!!!
nikt sie nie odzywa nikt nic nie wie....ide na inny wątek się wyżyć ;D

witam :) ja po pracy i znowu upaaaaaaaaał i duchota, zaraz lecę pod prysznic tylko wykąpiemy małą :)

zuzaczku czekam na artykuł
Mailen ułoży sie z pracą trzymam kciuki

idę sobie odpoczywać :)

gaga i kciuki i przede wszystkim cierpliwość bedzie potrzebna, bo nie wiem jak długo w niepewności wytrzymam, chciałabym zacząć od początku z dziewczynami czyli od jutra, ale nikt do mnie nie dzwonił wiec siedze i dalej czekam, coraz mniej cierpliwie na wiadomości....one już niedługo będą miały pierwszą wypłate...a moja wypłata w lesie :mad:
za to dzis jestem szczęsliwa bo mam już sesję za sobą i chyba w tym semestrze poszło mi najlepiej ze wszystkich do tej pory w mojej karierze studenckiej a to wszystko dzięki mojej małej a jakże wielkiej i kochanej motywacji ;D

chyba spadam sie położyć bo Oluś już śpi a Marcin też leży i ogląda mecz a mnie boli brzuch tak jak na @ może wreszcie?????ale pierwsze objawy ciązy to też podobne bóle.....nieeee :mad: ::)

dziewuszki bardzo ważne któraś z was miała maść homeopatyczną na zmiany skórne alergiczne podajcie nazwę bardzo pilnie potrzebuję

reklama
Nieee martw się Mailen,co by nie było będzie dobrze...
A u mnie pop.. weekend,a szczególnie dzisiaj mnie wnerwiła teściowa :mad: Czy Wasze też tak mają,że zwracają uwagę po fakcie dokonanym(choć już wcześniej coś im nie pasowało),czy tylko u mnie tak jest??Skutkiem jest to,że w głowie mam mętlik i czuję się padnięta.
Domi też szaleje i tylko go interesuje,co napsocić.Jego już wcale nie bawią misie,autka,kaczuszki,pierdoły...No jakby się na nas uparł,robi tylko to,czego mu zabraniamy.Jeszcze przy tacie pokornieje,ale przy mnie to diabeł wcielony... :mad:

Ooo ,ja się dołączam do apelu Gagi,bo ja też ciągle mam to cholerstwo,a jutro tak czy siak miałam sie wybrać do apteki....

Do góry