reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

O żużaczek się pojawił. :laugh:

Szukałam tego wózka co kupiliśmy i znalazłam na allegro http://www.allegro.pl/item104762726_nowy_wozek_esprit_alu_king_folia_gwar_wyprzedaz.html
tyle że w sklepie w w-wie jest o 100 pln tańszy :o a my jeszcze rabat mieliśmy. My kupiliśmy czarny. Boshe ale można przepłacić. Ten sam wózek w jakims sklepie interentowym (drogim z tego co pamiętam z poszukiwań wózka) kosztuje 899 pln. Szok. I jeszcze piszą czasami, że folia jest gratis jak ona jest po prostu w pudełku. 
Tego wózka co ma gaga i justyna niestety nie było.

reklama
witam!
goscie juz sobie pojachali, mały spi a my się z mężusiem relaksujemy przy Martini ;D
mi tu chodzą po główie pazurki a Wy tak narzekacie na akryle itp wiec juz sama nie wiem....ale swoich teraz jakos nie moge wypielegnowac :mad:
a co do mojej pracy to dalej nic nie wiem, dziewczyny zaczynaja od poniedzialku a do mnie nie dzwonili, wkurza mnie ta sytuacja...a miało byc tak pięknie ::)
dzis sie dowiedzialam ze zaliczylam swoj ostatni egzamin i jestem juz po sesji jeszcze tylko obronic licencjata........ :p

mailen
ja nie narzekam na akryle. Poprzednio mialam cudne a teraz w trakcie nakładania okazało się ze kosmetyczka (inna) robi to beznadziejnie - nie modeluje akrylu na podkladce potem usuwanej tylko przykleja tips a potem na tips akryl daje. Kosmos normalnie. teraz musze czekac az ten tips zejdzie i juz jestem umówiona na 8-go lipca na akryle takie jak trzeba.

Przed chwilą zawiozłam mojego męża do szpitala w poniedziałek będzie miał rezonans, ale miał cykora. Nigdy nie był w szpitalu w Polsce, a jak usłyszał o nie zamykanych toaletach :o :o :o :o ;D ;D. Słowiczku to chyba niedaleko Ciebie bo w Wojskowym jak go zatrzymają dłużej niż do poniedziałku to Cię chyba nawiedzę przy okazji jeśli młoda będzie znośna . Bo daje w kość swoim jęczeniem. Mam wrażenie ,że idą jej wszystkie zęby naraz bo i górne jedynki, dwójki i dolne dwójki.
I wywnioskowałam ,ze Julka oleje raczkowanie tylko po prostu pójdzie bo już chodzi sobie dookoła w łóżeczku a jak leży na brzuchu to od razu hop na plecy .
A i witam nową mamę i Tymka

łojej, miałam chwilkę i nadrobiłam nasz główny wątek...

A zemsty z wyjazdem nie było. Poprostu spakowałam się i kazałam się zawieźć i całą drogę się oczywiście nie odzywaliśmy...

Domicela, zapraszam. Tylko ja jeszcze po powrocie mam jeden wielki bajzel w domu i w głowie. Szukamy na chura domu do kupienia i wszystko leży a my jeździmy już drugi dzień i szukamy i oglądamy. Ale jutro jeszcze niedziela to może się wyrobię... :laugh:
MUSZĘ od poniedziałku naprawko.Agata i marzenaalicja dołączę do was. Będziemy się wspierać... eh, już się boję. Już mam jazdy jak jadę z dzieciarnią samochodem i obydwoje się drą i marudzą... :mad: a ja oczywiście się drę i klnę...( a czasem potrafię!!! ;D )

Moje Łukaszysko już zaczyna TUPTAĆ. Co prawda jest to narazie po jednym małym kroczku. Już mam doła. Teraz wogóle nie posiedzę. No i po co mu się tak spieszy????

Wszystkim chorowitkom duuuuużo zdróweczka.

No i mam nadzieję, że teraz będę na bierząco ze wszystkim...

ja po pradcy, padam na ryj, upał i duchota nie do wytrzymania, ale praca super :)
potem nadrobię bo jutro znowu jadę :) mam nadzieję że będzie chłodniej bo nie wyrobię w taką pogodę

slowiczek,ja juz koncze z tym prawkiem.Egzamin pisemny mialam w maju,teraz stoi termin na egzamin z jazdy i ja juz po nocach z nerwow spac nie moge.Po prostu boje sie ze obleje.Moje oszczednosci wyladowaly na szkolnym kacie :( i jezeli nie zdam i bede brala dodatkowe godz.jazdy to znowu na nic nie bede mogla sobie pozwolic,a tu urlop no i chcialam w sierpniu przyjechac z dziecmi do Legnicy.Meza caly sierpien nie bedzie w domu bo ma umowe w teatrze w innym miescie ,a ja nie mam ochoty siedziec sama z dziecmi.Wole pojechac do mamy i poodwiedzac kolezanki :).Zeby tan plan zrealizowc potrzebne mi jest prawko wiec trzeba bedzie sie postarac :laugh:

reklama
hej !!!
AŁAAAAAA wszystko mnie boli czuje sie jakby czołg po plecach mi przejechał, łeb mi pęka, gardlo boli normalnie rozłoże sie  :mad:  :mad:  :mad:

Oj Agata ja tez juz ostatnio powiedziałam ze jak bedzie polska wersja tego programu to sie zgłaszam  ;D

Arabella mamy ten sam basen jest super jak sie internet nie bedzie ślimaczył to wkleje

u nas leje i burza szła i poszła !!! ale przynajmniej jest fajne powietrze !!!

a ja wczoraj byłam na zakupkach i nakupowałam Liwuśce róznych letnich ciuchów ale fajowy sklep nam otworzyli sukienki, kmpleciki za 10zł i 100% bawełny w końcu normalne ceny za ciuszki dzieciece !! I wygrałam tam 10% rabatu - juz mi sie tam podoba  ;D

Do góry