reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Ja też od rana piekłam ciacho. I co mi wyszło? Super mega zakalec w cieście maślanym (wg przepisu Gagi). Dlaczego na 10 placków, które piekę, 9 wychodzi mi z zakalcem??? Nawet piec nie umiem. :( :( :(

arabella rany mi nigdy w nim zakalec nie wyszedł, co się przejmujesz, następnym razem na pewno wyjdzie

ja za ciacho dziękuję a nad kaffką myślę bo nie wiem czy nie położe się koło małej i sobie kimne
na polku już robi się chłodniej, ponoć w zakopcu były 3 stopnie !!! no i do nas chłodek doszedł

no to jutro przyjdzoe do ciebie chłodek, bo ja już ze spacerku się zwijałam, bo Majutka miała gołe nózie a tu chłodek zawiał

No to i ja sie zgłaszam na ciacho i kawke ,a jest mi potrzebna bardzo!!! Mały w nocy nie spał i płakał chyba znów zeby dały o sobie znac.
Efekt taki ze ja na 6 do pracy nie wyspana,w pracy zapieprz i nawet kawy nie dało sie wypić, teraz wróciłam on już kima ale co chwilkę pojękuje-bidulek.
Nenar moja w tamtym roku też sypała .ślicznie wygladają te małe krakowianeczki-żeby tylko w tym roku pogoda dopisała.
Gaga dziwne z tą pogodą bo u nas narazie słonecznie,ale skoro u ciebie już sie ochłodziło to tylko czekac jak u nas sie spaskudzi ble z ta pogodą.
Arabella wiem że dzieci potrafią człowieka (nawet mame)wyprowadzic z równowagi ,ale żeby odrazu tak derastycznie-no coś ty... ;)

u nas też już dziś chłodniej, ale nie zimno, więc jak tylko Lolcoi wstanie to idzemy na spacerek....no i nici z mojego opalania...bo chmurek dzis duzo i co chwila sie slonczeko chowa :mad:

reklama
To jest jakiś koszmar! Znajomych syn (z gimnazjum) w piątek skarżył się na ból głowy. Trafił do szpitala, badania, diagnoza - rak mózgu, natychmiastowa operacja i w niedzielę już nie żył. Dzisiaj pogrzeb. Nie mogę uwierzyć. (*)(*)(*)

Do góry