reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

arabella rzeczywiście koszmar,

a ja miałam napisać że się nie wyspałam, idę zrobić kawę i cieszyć się z tego co mam, wam też radzę

reklama
dokładnie!
grzeszymy tym naszym ciągłym narzekaniem, że jesteśmy nie wyspane, że dzieci marudne...jejku straszne :(
(*)

Arabella - straszne (*). U znajomych znajomych pół roku temu byla taka sama sytuacja - chłopak mial 19 lat i był jedynakiem.
Nie będę na nic narzekać.
Nenar - cieszę się, że wytłumaczyłam dobrze i siostra trafiła. A smakuje Szymonkowi chociaż?
Mailen - ja kupowałam wszystkie rzeczy dla dzieci w hurtowni w Szczecinie. A właściciel to straszny gawędziarz, prowadzi m.in. zajęcia na szkołach rodzenia (omawia wszystkie produkty dla dzieci), no i sam ma czworo dzieci. I on zawsze polecał Maxi-Cosi jako te z najlepszymi atestami i dużą liczbą punktów za bezpieczeństwo. A teraz jak kupowaliśmy trzeci fotelik dla Michała (i kupiliśmy Roemera), to powiedział, że jego córka jeździ w Maxi-Cosi, ale dziś by jej kupił Roemera. I ja uważam, ze te dwie firmy są BEZPIECZNE!
Ma któraś kawę?? Skończyła mi się :-( I pieniądze też :-( Zasiłek będzie może we wtorek, Tomek wraca z piątek... A tu spać się chce z tego gorąca. Lekko licząc jest 30 st. Podobno w nocy będą burze.
A... mój Michałek wczoraj płakał, że go ucho boli. Chyba ma zapalenie... Jedzie od wczorajszego popołudnia na nurofenie. Może się uda bez antybiotyku. Co gorsza mnie chyba też zaczyna lekko boleć, ale udaję, że nie czuję ;-)

Arabella coś strasznego jak czytałam to aż mi ciarki po plecach przeszły.

Żużaczku byłabym bardzo dźwięczna - zawsze miałam z tym problem a po porodzie jeszcze się nasilił. Jak by ci tonie sprawiło kłopotu to mogłabys coś znaleźć na temat laserowej depilacji. ;)

Goga zapraszam na kaffee a jak masz ochotę to zaserwuje ci po irlandzku. ;D

Goga kaffka dla ciebie
ja jestem strasznie szczęśliwa bo moja uczennica z korków z którą miałam lekcje baaaaaaaardzo awaryjnie piątek i sobota zdała chemię a była zagrożona i jej mama powiedziała że od września to ona by chciała raz w tygodniu :) i chyba będę mieć dziewczynę do poprawki w sierpniu :) ale się cieszę 50 zeta wpadnie co lekcję ;) mąż powiedział że moge na siebie wydać i na Majeczkę :)

hehe Mailen moja mama też tak mówi :) ale jeśli chodzi o korki, to ja nigdy nie dawałam żadnego ogłoszenia, tylko najpier znajomi a potem znajomi znajomych a teraz mnie moi nauczyciele z LO polecili :) tak się miło robi jak cię doceniają :) ah obrastam w piórka

(*)
Ja już mam chyba dosyć tych upałów.Mam stertę do prasowania,a przy tych temperaturach i żelazku chyba się ugotuję.Ja robiłam wczoraj budyniowca,ale jakoś mi nie smakuje.Chyba przestanę eksperymentować...
Dominek zachrzania na czworakach,że szok.Raz przejdzie przez mieszkanie i bałagan totalny.A najgorzej to buty fruwają.
Bibi,cieszę się,że pomogło ;)
Lecę Małemu pieluchę zmienić,bo mnie pogania... :)

dla mnie najgorsze prasownie to było rok temu...nie zapomnę tego, ja upał i mój wielki brzuch...i maleńkie ciuszki, które codziennie przekładałam i układałam bo się nie mogłam doczekać ;) ::)
potem wynalazłam patent że obniżałam deske i prasowałam na siedząco przed tv ;D
goga moze i faktycznie foteliki tych firm są najlepsze ale i najdroższe :mad: ::) ja chciałam się w 300 wyrobić...wiem że nie powinno się oszczędzać na bezpieczeństwie, ale nie dam rady....

reklama
Do góry