reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

witajcie dziewczyny,tak jak wczoraj pisalam bylam dzis z maximilianem nad jeziorkiem i bylo wspaniale.pogoda piekna,maly mial dobry humor i wykonczony normalnie mi dzis wieczorem padl :laugh:.o raczkowaniu to maximilian nawet nie mysli,ale wiecej martwie sie tym,ze on nie chce pic.bylam po porade u lekarza i on staral sie mnie uspokoic ale nie zabardzo mu to wyszlo.dzisiaj wlalam wrecz w niego kilka kropli.niby pil,ale tez duzo mu sie wylalo.apetyt ma duzy,je wszystko co mu podaje,ale to picie to makabra.jak bylo zimno to sie tak nie martwilam,ale te upaly...

reklama
Melduje sie dopiero teraz.bo dałam wam czas na "chwileczkę zapomnienia" ;D

A tak serio to nawet nie mam kiedy zajżec bo Bartoszkowi coś sie poprzestawiało i śpi w ciągu dnia tylko 1 raz godzinkę, a to dla mnie stanowczo za mało aby odgruzowac mieszkanie i upichcić,uprać i poprasowac.
Poza tym @zbliża sie wielkimi krokami i mam jakiegoś doła ,takiego bez powodu,leniwa i nic mi sie nie chce.
A na Boze Ciało musze Julie do sypania kwiatów wyszykować.Wystąpi w stroju krakowskim.JUż nie moze sie doczekać i wciąz mi go karze przymieżac-moja Krakowianeczka :D
Evelinko właśnie taką szczoteczką to robiłam i już widac efekty-Dzwieczna ci jestem. ::)
Żużaczku artykuł naprawde w deche i informacje przydadzą sie napewno.Ja dziś właśnie stópki sobie robiłam.
Marta ale ja ci odpustu zazdroszcze ::), a raczej waty cukrowej którą uwielbiam i kojaży mi sie z odpustem.
Domicela ale super ze pojawił sie w końcu gosc który postawi ci męzulka na nogi.
Arabela trzymaj sie i niech Misunia wraca do zdrówka.
Gaga widze że wreszcie z pracką sie układa i jakas Fucha ci sie trafiła ::) ciesze sie razem z toba ;D A co do wycieczki to dzieciaki jadą 20 i jak będzie miejsce to ja tez hi hi ale by było super ::) :laugh:

ja też spadam spać
domicela cieszę się ze z męzem lepiej i jest nadzieja ze bedzie coraz lepiej bo wreszcie trafił na kogoś odpowiedniego ;)
nenar
arabela w dalszym ciągu zdrówka dla dzieciaków
justyna to jaki fotelik widziałaś godny polecenia???

dobrej i spokojnej nocki życzę Wam kochane (no i sobie ::))

Marzenaalicja nie martw się mój synuś to samo - wogóle nie chce pić. Czasami tylko jak widzi, że ja piję z kubka to troszkę się napije ale więcej ląduje na jego bluzce niż w buzi.

Domiciela super, że twojemu mężowi już lepiej. Lekarze to najlepiej by tylko operowali ale nie tendy droga.

Żużaczku artykuł super - czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy - zwłaszcza interesuje mnie część o depilacji.

Gaga zazdroszczę ci, że Majunia tak ładnie się bawi sama - u mnie ten numer by nie przeszedł mój Szoszon musi być zabawiany i co chwila trzeba mu wymyślać nowe zabawy. Nie potrafi sam zająć się sobą.

Ale muszę się pochwalić - mój synuś zaczął prawie jednocześnie raczkować i wstawać przy meblach. Raczkuje ale bardzo powoli ale kiedy mu się spieszy to wraca do pełzania. Już się martwiłam, że mu nie wychodzi a tu taka niespodzianka. ;D

Nenar cieszę się, że dzieciaczkom już lepiej.

Wszystkim innym chorowitkom życzę dużo zdrówka.

Mała dalej wyje. Nie mogę jej wyjąć z łóżeczka i dać zabawek, bo ona się sobą nie zajmie. Ucieka na czworakach i muszę za nią chodzić i pilnować, żeby się gdzieś nie uderzyła, albo nie spadła ze schodów.
Idę się powiesić.

reklama
finiak ja poprosze ;D po irlandzku ;D ;D
Zaraz napisze do admina, czy lezy mu temat depilacji. Własnie skończylam kosmetyki słoneczne. powinien sie ukazac za tydzien ::)

Do góry