reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
kurcze a do nas przyszła ta fontanna i jest bardzo fajna i jednak gra jakąś badziewna muzykę, ale te kuleczki co tam są Majka wpakowała całą do buzi, fuck i teraz trzeba ja pilnować, bo przecież może sobie krzywde zrobić, a do tego zwiększałam obrączkę bo nawet łapy mam jak prosię i wiecie że chyba normalnie nic z nią nie zrobili !!!!!!!!! dalej mała a chyba odczułabym różnicę ze zmiany z rozmiaru 10,5 na 12 !!!!!!! przedtem ją wkłądałam i ledwo ściągałam i teraz to samo, a odebrałam i się spieszyłam na tą rozmowę, no ale jutro idę tam z reklamacją

słwiczku ty się trzymaj i nie daj się mężowi, a tak swoja drogę to onwie że jedziesz ??? czy to taka mała nauczka dla niego

ale Wam zazdroszczę tych wyjazdów, ja w zestawieniu góry-morze, bez mrugnięcia okiem wybieram MORZE!!!! ;D
a co do karmienia to mi już w jednym cycku też praktycznie zanikło i Olek go niby czasem ciągnie ale praktycznie nie łyka wiec chyba nie bardzo mu leci a prawy nadal działa ;) ale przewaznie to słuzy tylko do usypiania, w nocy i rano....
gaga ja Olkowi dawałam piłeczki pinpongowe do zabawy i fajnie sie nimi bawił, pukał jedną o druga, standardowo wyrzucał ;) az wlasnie zauważyłam że ona wchodzi mu cała do buzi :mad:

Hej.

Ja nadaql chora, dziewczynki juz dużo lepiej, tylko katar został. Byłam dzisiaj u ginekologa i u dermatologa. Pani dermatolog powiedziała, że to uczulenie które mam na szyji jest alergiczne, mam skierowanie na testy i masę leków do leczenia się narazie. A jeżeli chodzi o ginekologa to trochę mnie zmartwił:( Mam chwilowo jakies zapalenie, ale to akurat nie największy problem, otóż powiedział mi, że mam trochę rozciągnietą macicę i przypuszcza, że mogę mieć mięśniaki:( I muszę sobie zrobić USG. Oczywiście prywatnie, a dzisiaj była państwowo i taka przyjemność kosztuje 70 zł których w tej chwili nie mam:( Zalamka normalnie:(

Słowiczku, wypoczywaj ile się da:)

A co do wyjazdów to ja tez wybrałabym chyba morze, chociaż góry też strasznie mi się podobają.

To ja się odmelodwuję.

Słowiczku - duuużo słoneczka nad morzem i spokoju. Wypocznij sobie.

Marta - duuużo zdrowia, a kaska się znajdzie, w końcu Piotrek ma nową pracę.

A ja zawsze marzylam, żeby studiować politologię, albo dziennikarstwo. Ale dzięki Mamie skończylam administracje i tez chciałam sobie zrobic podyplomowe uzupełniające prawnicze, a po tym marzyła mi się aplikacja prokuratorska albo na prywatnej uczeni specjaliazcję na rzeczoznawce majątkowego. I nic nie zrobilam. I nie wiem czy uda mi sie cos zrobic. Narazie chce iść w wakacje na kusr księgowości i kadr. I tyle, ale może jeszcze kiedys cos uda mi się z tych marzen zrealizować.

reklama
o rany a Witoniowi chyba się zaczyna zapalenie ucha. Przez przypadek zauwazylam, ze sie odsuwa jak mu chce lewe uszko czyścić. Widac, że troche go boli jak sie dotyka. Moze to przez zeby, ale jest taki pozatykany w srodku, że dla świetego spokoju dałam mu silicee w czopku. Oby się nie rozwineło....
No Bogucha tak wczesnie mi nie chorował...... :mad:

Do góry