reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
buhahahahahaha "dobrze nam szło do 20 minuty a potem straciliśmy bramkę " ;D

nenar trzymaj się

ja też idę spać

nenar mimo wszystko spokojnej nocki ucałuj Martusie do nas
uciekam na mecz a potem spać....bo jak to bywa ostatnimi czasy ścieło mnie po tym pifffku (mimo że to tylko redsik) nie chce myslec co by było po strongu ;) trzeba by mnie było zbierać...hehehe kondycja już nie ta ;) ale przynajmniej ekonomiczna jestem bo nie wiele mi potrzeba ;D ::)

hej !!!

oj kaszana ten mecz !!!!!!   ;D  ;D poprawiłam sie bo napisałam kaszana ten mocz  ;D  ;D

Nenar zdrówka dla Malutkiej !!!

Dużo słoneczka dla wyjeżdżających !!! oj pojechałoby sie nad morze !!!!!

Liwia rozwaliła lózeczko, nie wiem jakim cudem ale jeden rózg sie zarwał i rozleciały sie szczeble  ;D no i takim sposobem terrorystka spała z nami ale juz naprawione i dzis spi u siebie przynajmniej narazie  :)

No i z nowości Liwciorowych to chodzi juz za jedną rączke trzymana, i basta rzadnego na rękach trzymania musi sama !!

Agata jak czytam o tym tłamszeniu włosów to mam Liwie przed oczami bo ona dokładnie tak samo robi !!

Gratulacje dla Gagi !!!!

Oj ja tez bym chciała juz skończyć karmić ale to raczej odległe plany bo ona nic tylko cyc !  ::)

Ja mam prawko i lubie jezdzić i jezdze co prawda juz nie tak duzo jak kiedys jak miałam swój pojazd ale teraz mamy jeden i jest ok bo bez problemu mężuś mi daje !! Do pracy mamy blisko wiec jak potrzebuje to ide i biore i jade !

Marta wracaj szybciutko do zdrówka!!!
Nenar dla marteczki dużo zdrówka i oby choroby poszły precz akysz
Witoniu tylko nie uszka ,o nie............!!!!!!!!!!Zużaczku jak ty dajesz rade?
Gaga ja dziś przez te pogode to normalnie jakas oszołomiona jestem i nie tezeba mi nawet piwka
Poza tym dziś zaczełam przygotowania do uroczystości urodzinowych mojej Juli-troche pózno ale to wesele to komunia to jeszcze coś innego i rodzinka nie mogłaby sie zebrac w komplecie.
Już upiekąm spód do torta jutro zrobie mase jogurtowa i tort gotowy potem jeszcze sałateczki i w niedziele imprezka trallalla
A u nas to wygląda tak że bedzie bagatela 25 osób z dziecmi-a to najbliżsi!!
Uwielbiam jak Julcia sie cieszy z przyjscia gości i torta a w tym roku radość bedzie tym wieksza, bo długo musiała czekać na dmuchanie świeczek
Co do obrączek to ja nie nosze ,bo nie mogę wcisnać na palec ;)też przed ciaza miałam 12 a teraz to wole nie wiedzieć bo chyba by musiała byc14 łoj,łoj
Wyjeżdżającym na łikendzik życze słoneczka i zdrówka
Justyna gratulacje dla Liwci(mój Bartoszek też za jedna rączke pomyka może Liwcia poda mu swoją i popedzą w sina dal.. :laugh:

Butki Bartuś ma takie z ANI-BUT lubie ta firmę bo robi dobre butki i jeszcze w miare tanie.Julia tez miała z tej firmy

buty5mg.jpg

reklama
bibi21 pisze:
Justyna gratulacje dla Liwci(mój Bartoszek też za jedna rączke pomyka może Liwcia poda mu swoją i popedzą w sina dal.. :laugh:
:laugh: :laugh:

mój mąż aż z wraqżenia końcówke meczu przespał :p ja juz tez spadam !!

Do góry