reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
zuzaczku łoj łoj co ten Witula tak się psuje ostatnio ??? ucałuj niech zdrowieje
Majka ostatnio też tarmosi uszka ale nie bolą jej na szczęście

No Gaga ślicznie Ci dziękuję za tego prosiaka ja cały czas miałam rozmiar 12 >:D >:D >:D :mad: ;D ;D ;D
A z planów wakacyjnych to przez tę chorobę męża to jest wielka kupa do Włoch nie pojedziemy ale za to jak wyzdrowieje to w planach mam wyjazd do Sverige a stamtąd wypady do Norwegii lub do Finlandii , choć już kiedyś tam pływaliśmy takim luksusowym promem coś w stylu jak chce Agata.
Ostatnio jak dzwoniliśmy do kuzyna do Austrii to on mówi: dawajcie przyjeżdżajcie pełno śniegu wyciągi czynne ;D Kto wie? może pojedziemy...

A Wojtek ciut lepiej i nasza firma jak usłyszała o przypadku mojego męża ,ze go właściwie lekarze olali to się szarpnęła na prywatne ubezpieczenie dla pracowników. Chyba się ktoś wystraszył w dodatku Wojtek ma dość odpowiedzialną pracę zastąpić go może jedna osoba i ten chłopak w tej chwili nie może zachorowaźć ani nic bo inaczej bank jest w opałach.W związku z tym od poniedziałku zobaczymy jak działa prywatne leczenie i badania np MR
A prawo jazdy niesamowicie pomaga i ja już mam od dawna i lubię jeździć , tylko nienawidzę cofać w mojej 12- letniej karierze przerysowałam 2 auta przy cofaniu :-[ no ale to były auta kombi długaśne
No to życzę wyjedżającym miłego wypoczynku ach zazdroszczę
I zdrówka dla Marty i dla Witonia i dla wszystkich

A co do prawa jazdy, to ja mam,ale co z tego jak nie jeżdzę. Ostatnio jeździłam samochodem rok temu, jak byłam w ciąży, to odwoziłam ludzi z grila, bo ja jedyna byłam trzeźwa. A teraz wogóle. A niestety nie mamy swojego samochodu, ale teraz mąż coś wspominał, że może w tym służbowym samochodzie mnie wpisać jako osobę upoważnioną to będę mogła wtedy jeździć. Tylko kiedy jak jego cały czas nie ma:(

Domicela, ja też mam 12:) ;D ;D ;D ;D

Oj, jak piszecie o tych wyjazdach to aż mi się coś robi, ja tez chce gdzies pojechać:( buuuuuuuuuuuuuuuuuu

reklama
Do góry