reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
no dziadek za rok skończył by 100 lat !!!! niestety przeżył 93 :( prawie 94, strasznie żaluję że nie doczekał Majeczki, strasznie....

co do gryzienia to Majka po prostu dostała chrupa i go zjadła :) potem dostała chleb i też zjadła, rosołej zje z makaronem i marcheką rozgniecioną widelcem, zresztą ona wszystko zje :) a dziś w nocy jak jej daałam mleko z butli to sobie ja na śpiocha złapała i trzymała sama, ale z mężem się śmialiśmy :)
a cyc już się skończył, rano dałam jej a ona w ryk, bo leci mało i ciężko, w końcu dałam jej mleko, no i chyba koniec cycania

kaffkę serwuję któa chce ???
dokładam bananka w czekoladzie :)

a tak swoją drogą mam ochotę komuś przłożyć

gaga pisze:
kaffkę serwuję któa chce ???
dokładam bananka w czekoladzie :)

a tak swoją drogą mam ochotę komuś przłożyć
Kafkę poproszę raz, banana dwa... A o przykładaniu właśnie czytam i poprawiam błędy... ("Zachowania agresywne uczniów w szkole podstawowej")

Ja z kaweczką, chociaż moze powinnam z meliską ;)

Margarita i Amelka pisze:
co to za nowy temat sierpien 2005 reaktywacja??? :o :o
To dziewczyny z innego forum, które kiedyś znalazły tu sobie "schronienie"

MalaYoo - problem polega na tym, że Marysia do zasypiania musi mieć te włosy. Ostatnio Darek ją usypiał i jego też ciągnęła ale że ma krótkie to go tak nie  boli. Darek w ogóle nie chciał jej usypiać bo długo się męczyli i nic z tego nie wychodziło a Kasia nie ma jakiś specjalnych problemów. No i wyszło mi że to przez długie włosy :p Marysia w ten sposób się uspokaja i wszystko jest ok jeżeli je głaszcze ale jak pociągnie to koniec. Związanie włosów nic nie da.

Cześć.
Chyba musi coś wisieć w powietrzu bo ja też mam dziś ochotę kogoś ugryźć.
A poza tym nic mi się już nie chce. Dobrze, że wszystko już zrobiłam co miałam zrobić i tylko dogotować obiad i na spacer z młodymi.
A teraz idę się położyć i czytać...

Ja chcę kawkę, bo zaraz usnę:)

Gaga, a Ty za co chcesz przyłożyć?? Chociaż mnie jakby ktoś zaczął dzisiaj denerwować to też bym przyłożyła:)

reklama
Do góry