reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Zapomniałam
Amelka ma na dziąsełku zboku nie wiem jak to opisac dwie albo trzy krosteczki chyba to nie plesniawka i nie wiem co to i co jej na to dac moze cos polecicie??
wszystko pcha małpiszonek do pyszczka i sa skutki jest jak mały odkurzacz
skłonnosci do plesniawek nie ma bo jak dotad nigdy odpukac nie miała ale co to nie wiem??

reklama
margarita u nas tak własnie pierwsze plesniawki wyglądały

atol a ja mogę poniedyskrecić? ;D to przez przypadek czy cos zawiodło?? ;D ;D

MAM PRACE, nic wielkiego zaoczne LO i Liceum uzupełniające, tylko 80 godzin w semestrze, zajęcia soboty i niedziele ( może uda się tylko w soboty) kasy dużo nie będzie ale zawsze coś, cieszę się bardzo i zaraz będę piffkować, zapraszam wszystkich

a dziadek fakt bohater odznaczony Virtuti Militari więc nie byle co :)

A ja znowu sama:( Chyba jestem jakaś słomiana wdowa:) Wrocił o 19tej bo od kilku dni czepiam się ze nie ma go przy kąpaniu, pomógł mi i pojechał:( I nie wiem o której wroci. Ale zaraz idę spać, bo trzeba sie wykurować.

gaga zobaczyłam opis na gg i pędze z GRATULACJAMI
stawiaj tu pifffko dla wszystkich, Marcie też nie zaszkodzi grzane z miodzikiem i do łóżeczka ;) ;D

Gaga ,cieszę sie,że się udało :)
marta15,to rzeczywiście nie masz z mężem lekko.Ja bym nie dała rady,jakby mi mój takowe numery wykręcał i może czasami jestem zbyt zrzędliwa,ale przynajmniej nie mam co na związek narzekać.
 Domi nadrabia zaległości w raczkowaniu i coraz lepiej mu to idzie.Nie mogę ostatnio zjeść w spokoju żadnego posiłku,bo co go posadzę,to już jest w jakimś innym miejscu,gdzie przeważnie jest ryzyko,że w coś rąbnie...
 Czuję sie dziś strasznie przybita.Na @ jeszcze za wcześnie,sama nie wiem,co się ze mną dzieje...

reklama
atol a co do tych sentymentów to wolałabym na sentymentach i wspomnieniach poprzestać...przynajmniej na razie ;) ;D
jo-anna-on własnie to nieszczęsne pisanie...ehhhh, musicie dać mi kopa to może sie zmotywuje :laugh: ale gdzie tam musieliby mi odciąć internet bo i tak "przez Was" nie mogę się skupić i tylko mysle zeby zajrzec chociaz na chwilke zobaczyc co u moich sierpniówek ::) :p

Do góry